tamm sloocer beklenti icinde olmayalim newyorklukel arkadas icin dusuncen ne 8aydan sonraki haliyle 12ay arasinda fark yokmu yani forumun filozofu sloocer beyy
selamlar ben forumun filozofu sloocer bey.
"dost aci soyler" diyip formdaslarin ve sizin samimiyetinize inanarak olumsuz bir yorum yapmistim , sizde sanirim yanlis yorumlamistiniz durumu. Suan 11. ay olmus, keske ben yanilsaydimda cok guzel bir sonuc gorseydik. Ben burada sonuclanan her olumsuz sonuc icin inanin en yakinim dostum kardesimin sonucu kotu sonuclanmiscasina uzuluyorum fakat bazen yanlis anlasilabiliyorum. Saclariniz daha gelisme gostermeyecektir.
Ama cok dert etmeyiniz donorunuzun durumu gayet iyi revize bir ekimle konuyu kapatirsiniz.
Her ekim super sonuclanacak diye bir durum maalesef yok ve bu durum herzaman ongorulemiyor. keske ekim oncesi sonucu tahmin edebilecegimiz bir teknoloji ve analiz cihazlarina sahip olsak.. umarim ilerde bu dedigimiz teknolojiye ulasir ve olumsuz ekimler tarihe gomulur.
Moralinizi bozmayin, telafisi olmayacak bir sorun yok ortada bir revize ile istediginiz saclara kavusursunuz umarim