Gönderen Konu: Saç Ekim Tavsiyesi  (Okunma sayısı 3207 defa)

gazi741

• Yeni üye
  • *
Saç Ekim Tavsiyesi
« : 17 Eylül 2019, 15:14:13 »
Merhaba Arkadaşlar bu kadar açık bir alana saç ekimi yapılır mı yapılırsa kötü bir görüntüye sebep olurmu bilenler yorumlarınızı bekliyorum.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekim Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 17 Eylül 2019, 15:24:23 »
Yan saçlar nasıl...? Yaş kaç?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Eylül 2019, 15:34:13 »
kapanması çok zor bir alan  donör ince tellı gıbı duruyor sanırım donör resmı yok ama
dediğim gibi işiniz zor eger donör sağlam ise kalıtelı bir merkezde en az 3 seans gerekli 1 sene ara ile
Global Moderator

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 17 Eylül 2019, 19:13:11 »
alanın kapanması bence de çok zor bir kaç seans gerekebilir

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 17 Eylül 2019, 20:05:38 »
Hocam 1 seansta çok greft ektireceğim dersen olmaz, uzun dönem 2 veya 3 seansla en az 1.5 yıl arayla halledersin

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 19 Eylül 2019, 06:09:03 »
Valla hocam donor bölgen iyiyse yapılır neden yapılmasın

saç27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 23 Eylül 2019, 11:43:32 »
Serkan Esma Tetik ekibinden randevu aldım dhi bu saça ne kadar iyi olur göreceğim saç telim maalesef ince ekim öncesi bir öneriniz var mı yaş 28

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 23 Eylül 2019, 13:08:32 »
Serkan Esma Tetik ekibinden randevu aldım dhi bu saça ne kadar iyi olur göreceğim saç telim maalesef ince ekim öncesi bir öneriniz var mı yaş 28

Hocam uzun dönem düşünüp ilk ekim 3500 4000 greft arası işlem yapılabilir.

bilgndenizz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 04 Ekim 2019, 15:18:31 »
İyi günler herkese. Saç ekimim yapılalı yaklaşık 1 yıl oldu istediğim sonuca ulaştığım için çok mutluyum arkadaşlar. Mega Hairtrans’ı Tavsiye üzerine buldum . Daha önce bir arkadaşım saç ekimini Mega Hairtrans’ta yaptırmıştı ve gayet güzel ilerleme kaydetti. Bende bunun üzerine saç ekimi yaptırmaya karar vermiştim. Saç ekimim sırasında ağrı ve kanama olmadı hızlı bir işlem gerçekleştirdiler. Saç ektirmek isteyen arkadaşlara Mega Hairtrans'ı önerebilirim.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Ekim 2019, 15:50:17 »
Paylasta görelim öncesi sonrasi

selçukbşkn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 04 Ekim 2019, 16:33:05 »
Selam arkadaşlar bilgndenizze katılıyorum. Kötu yorumların aksine Mega Hairtransı öneririm. Yaklaşık 8 ay önce bende Mega Hairtrans’ta saç ekimi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Saç ekimim kanamasız, ağrısız ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Saç ekimi yaptıracak arkadaşlara önerebilirim.

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 04 Ekim 2019, 16:54:53 »
Selam arkadaşlar bilgndenizze katılıyorum. Kötu yorumların aksine Mega Hairtransı öneririm. Yaklaşık 8 ay önce bende Mega Hairtrans’ta saç ekimi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Saç ekimim kanamasız, ağrısız ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Saç ekimi yaptıracak arkadaşlara önerebilirim.

Ne kadar güzel, hemen mega transa gidip bir ekim yaptırasım geldi...

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 05 Ekim 2019, 15:47:26 »
Hahaha bu megahairtrans komedi ya

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 05 Ekim 2019, 20:34:33 »

Benim arkadaşım mega hairtransta ekim yaptırmıştı kafasında 10cm nekroz oluştu ve derisi artık saç tutmuyor.insan içine çıkamadı ..Ekim yapan kişilere ulaştı ama onlarda suçu arkadaşıma attılar akşam yatarken bi yere vurmuşsundur demişler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 07 Ekim 2019, 10:59:34 »

Ben hayatımda dizin kadar yüzsüz bir merkez görmedim en sonunda kibar admim çizgimden beni çıkaracaksınız illahlah ettim lan sizden.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram