Gönderen Konu: Saç Ekim Tavsiyesi  (Okunma sayısı 3206 defa)

Karakutu

• Hero Member
Ynt: Saç Ekim Tavsiyesi
« Yanıtla #15 : 13 Ekim 2019, 12:21:52 »
İyi günler herkese. Saç ekimim yapılalı yaklaşık 1 yıl oldu istediğim sonuca ulaştığım için çok mutluyum arkadaşlar. Mega Hairtrans’ı Tavsiye üzerine buldum . Daha önce bir arkadaşım saç ekimini Mega Hairtrans’ta yaptırmıştı ve gayet güzel ilerleme kaydetti. Bende bunun üzerine saç ekimi yaptırmaya karar vermiştim. Saç ekimim sırasında ağrı ve kanama olmadı hızlı bir işlem gerçekleştirdiler. Saç ektirmek isteyen arkadaşlara Mega Hairtrans'ı önerebilirim.
Hemen geliyorum bağrımdan alın bizahmet bu defa ama kılları, önceki sırtımdandı herhalde 4000 kökten 300 çıktı bu defa 10000 alın 1000 çıksın çimen tarlası biraz sıklaşmış olur Gülten hanım.

alanwes74@gmail.com

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 25 Kasım 2019, 16:45:47 »
Bu sitedeki yorumlar bana saç ekimi yaptırmadan önce çok yardımcı oldu. Zor karar verdim ama sonucumdan memnunum. Bu yüzden yazmak istedim. Nerede yaptırdığımı söylemeyeceğim reklam olmasın diye. Allah herkese gür saçlar nasp etsin çok stresli, endişeli bir süreç maddi fedakarlığı da cabası.

Colman61

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 19 Aralık 2019, 10:31:27 »
Merhaba yeni kayıt oldum, tam kullanmasını bilmiyorum siteyi, doğru yere mi yazdım bilemiyorum

ghostrider

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 24 Aralık 2019, 12:10:16 »
Merhaba yeni kayıt oldum, tam kullanmasını bilmiyorum siteyi, doğru yere mi yazdım bilemiyorum
Tam olarak ne yazmak istediğini söylersen hocam belki yardımcı oluruz doğru yere mi yazdın veya yazmadın

Facebook Twitter Instagram