Saç Ekimi Sonuçları
Bende ayni merkezde yaptiracagim. Randevu aldim simdilik. Turgay beyi istedigimi belirttim. Tavsiye edebileceginiz birseyler varmi acaba.
Yani ben kendi açımdan şu an problemim yok Allaha şükür benim operasyonumu da Turgay bey gerçekleştirdi hatta bu sabah oradaydım Prp seansıma gittim şu süreçte herhangi bir problem yok tavsiyem Ekim yaptırdıktan sonra donör bölgene masaj yap ben güzel toparladım masaj sayesinde ınşaalah sende de etkisi olur bende henüz daha yolun başındayım o yüzden pek yorum yapamıyorum
Artik sanirim anesteziyi igne ile degil basincla yapiyorlar. Benim acikligim size gore daha fazla. Sizin ekim ne kadar surdu acaba. Davranislar falan nasildi. Hijyen nasildi.vb biraz yorum yaparmisiniz.
Yok benimkini iğneyle yaptilar iğne değilde o içindeki sıvı biraz yakıyor buda heyacan var tabi stres oluyorsun ama bı 15 dk falan bu süreç sonrası rahat bişey hissettiğin yok davranışlar güzel herhangi bir tersleme vs. böyle şeylere rastlamadım sağolsunlar ne istedimse yaptılar steril bi ortam aklına merdiven altı gibi yerler gelmesin bende çok korkmuştum bu konuda ama şükür yanılmışım süreç olarakta 5-6 saat arası diye hatırlıyorum unuttum kusura bakmayın İnşaallah sizin içinde hayırlısı olur
Tesekkurler izmirden gitmeyi dusunuyorum. Instagramda bir cok videoa falan gordum. Ikinci sefer ekime gelenler bile var ve herkes cok memnun oldugunu soyluyor. Turgay bey 13 yildir bu isi yapiyormus. Bakalim kasim ortalarina randevu aldim, gidip verteks alana ekim yaptirmak istiyorum, onlerde seyrek ama bana yetiyor, one ekim yaptirirsam kendi saclarima zarar verir diye korkuyorum. Sizce 3300 ekim yapmislarmidir. Genelde herkes sayilarin abartildigini soyluyor yani 2k ekim yapiyorlar 3k yaptik diyorlar. Ekim esnasinda saymaya calistiniz mi
Şok dokulmeyke birlikte varolan saclarinizda da baya kayıp olmuş sanırım bende bu Çarşamba fixhair de Ekim yaptıracağım en çok korktuğum konu bu inşallah yaniliyorumdur
Aynı gün ektirmisiz kardesim..aynı gündeyiz ben de benzer görüntü acikligimizda benziyor bana da 2900greft ekim yapıldi.. inşallah güzel sonuçlar elde ederiz... sürecin gayet güzel gözüküyor