Merhabalar..Buğün itibari ile Dr.Serkan Aygın Clinicte saç ekimini gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Bende bu forum sayesinde Dr. Serkan Aygına karar verdim. Yaşım 26.Sürecin başından sonuna kadar hiç bir memnuniyetsizlik yaşamadım. Sabah 11.00 ‘da serkan hocaya muayene oldum.Saçlarımın ön kısımlarının seyrek olduğu ve şakak kısımlarımın açık olmasından rahatsız olmamı dile getirdim.O da zaten ön kısıma ekim kesin gerektiği fakat mevcut saçların ilaç tedavisi ile desteklenmesi gerektiğini söyledi. Vertex bölgede az bi açıklık olduğu ve oraya girmenin daha kötü sonuçlar doğurabileceğini anlattı.Bende hocaya güvendiğimden pek karışmadım.Daha sonra burda saç çizgisi ve planlama yapıltıktan sonra Vip araçla Koç Üniversitesi hastanesine geçildi operasyon için.Burda uğur bey ve ekibi karşıladı.Saçlar sıfıra vurulduktan sonra serkan aygın hoca hastaneye gelerek son çizgiye karar verdik.Uğur beyin doktor olmasıda güven verdi.Kanal açımını uğur bey yaptı. 6 saat süren operasyon sonucu ağrı ve sızı hissetmeden ekimim gerçekleşti. Uğur beyin ekibide gayet profesyonellerdi. Hastanede yemek yedikten sonra operasyon sürecim sona erdi.Ben şahsi olarak memnun kaldım kurum gayet güven verdi sürecin başından sonuna kadar. Yarın pansuman sonrası donör bölgenin fotoğraflarınıda eklerim.Siz değeli forum üyelerininde ekim hakkında görüşleri benim için değerli olduğu için konuyu sürekli güncel tutucam:) Umarım güzel bir sonuç olur.