2018'de, Rus arabulucu Oleg Sidorov'dan Türk "doktor" Erdal Beecher'e yaklaşık 1000 greft saç ekimi için başvurdum. Bundan önce, zaten saç ekimi yaptım ve küçük bir düzeltmeye ihtiyacım vardı.
İletişim sürecinde, doktor ve temsilcisi, iyi bir sonuç için 3000 greftin gerekli olduğu konusunda ısrar etti. Özellikle Erdal Beecher'in büyük bir profesyonel olduğu ve nakil izinin kalmadığı ve her şeyin mükemmel bir şekilde gerçekleştirileceği vurgulandı. Güven, Oleg Sidorov'un, yani Beecher'in Rusya'daki temsilcisinin nakil hakkında blog yazması, röportaj vermesi ve bir zamanlar bir hastaydı. Sonunda tekliflerini kabul ettim.
Ameliyattan sonra, başarısından şüphe etmeye başladım, Boynumun arkasındaki donar bölgesi çok uyum sağladı. Greft çitinin izleri çok belirgindir.
Ek olarak, nakledilen saçlar doğal görünmüyor, bir bebek gibi büyüyor. Saç çizgisi de iğrenç yapılır.
Bir yıl sonra, sonucu tam olarak değerlendirmek mümkün olduğunda, iddialarım hakkında yazdım.
İletişimin bir sonucu olarak, Sidorov beni çok uzaklara gönderdi ve Beecher'in Rusya'daki temsilcisi basitçe engelledi.
Bu doktor hakkında bilgi ararken, Rusya'da bu dolandırıcılardan etkilenen tek kişi ben olmadığımı fark ettim. Ayrıca Beecher'ın doktor olmadığını öğrendim.saç nakli kliniğinde hemşireydi. Yani, uygun bir tıp eğitimi bile yok. Ayrıca, yasadışı sağlık hizmetleri için anladığım gibi, zaten bir ceza davası başlattığını öğrendim.
Bu tür dolandırıcılıklarla ilgili bilgilerin, insanları vicdansız sahte doktorlardan ve ajanlarından korumak için mümkün olduğunca geniş bir şekilde dağıtılması gerektiğine inanıyorum.