Öncelikle herkesin fikir ve görüşleri için çok teşekkür ederim. Ekimden önce forumu çok fazla araştırdığımi düşünüyordum fakat esas ekimden sonra daha fazla araştırdığımi farkettim. Şimdiki aklım olsa bende paraya kıyar direk Asmed'e giderdim.
Fakat süreçten şans eseri mutlu olduğumu söyleyebilirim. Özellikle donör alımının homojen olması ve çok çabuk toparlanması. Herhangi bir enfeksiyon yada nekrozla karşılaşmamış olmam. Ekimin sık yapılması. Bunlar benim için önemli.
Ön çizgi konusuna gelirsek, aslında ilk çizilen çizgiler burdaki klasik çizimlerden çok farklı değildi, ilk açıklamada söylediğim gibi 20 yaşında dahi o bölgede hiç saçım olmadı, doğal çizgim bu ve yıllardır bir saç tarayış şeklim var ve bana yakıştığını düşünüyorum. Bu çizginin de buna uygun olacağını düşündüm. Yeterki ekim yapılan alanlar kapansın bir şekilde, bu benim için yeterli.
Siz de görüş ve yorumlarınızı bu açıdan yaparsınız bana çok yardımcı olursunuz.
Zor bir surecmis, hepimiz için çektiğimiz süreç ve harcadığımız para kolay şeyler değil. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bir an önce sağlıklı şekilde taramayı nasip etsin.