Ben Ön çizgi planlamasından ötürü o kadar sırıtacağını düşünmüyorum yeter ki ekilen saçların açıları doğru verilmiş ve yeteri sıklıkla çıksın formdaki konularda bu tip ön çizgi planlamasına alışık olunmadığı için garip geliyor olabilir ama benim tuhafıma giden formu bu kadar araştırdıktan sonra işveç kliniği tercih etmen çünkü bende formu uzun zamandır takip ederim o kliğine ekim yaptırıp da formda konu açanlardan sonuçlanmış paylaşıma veya çok başarılı denecek sonucu olan paylaşıma denk gelmedim.Şahsen ben formu bu kadar inceleyip araştırdıktan sonra saç ekimi için isveç kliniği düşünmek hayatta aklımdan geçmezdi iyi cesaret varmış saç ekimi berbere traş olmaya benzemez bir berber denersin baktın kesimi olmadı hoşuna gitmedi bir aya uzatır saçları yeni berber denersin saç ekiminde donörde yeterli rezerv kalmaz kalsa da ikinci ekimle donör çok hırpalanır hep uzun tutmak durumunda kalırsın , ekilen saç çıkmaz çıksa da planlamada saç açılarında sorundan kaynaklı doğal durmaz veya seyrek olur memnun kalmazsın . Böyle durumda telafisi çok güçtür. İyi düşünerek isveç kliğine karar verdiysen tabii inşallah gönlüne olur diyelim.