Resimi ben çizmedim. Bunla birlikte Dht dediğin zaten testesteronun bir formudur. Periferde sentezlenir testesteronun formları sadece böbrek üstü bezi ve eşey hücrelerinden sentezlenmez. Bu cümleme dikkat Dht dış genitalde testesteron daha çok iç genitalde etkilidir. Yani sen gelişme çağındaki bir çocuğun dht bloklarsan çocuğun erkek olsa bile dışı dişi gözüküp iç genitalyası erkek olabilir!!! Dhtnin bloklanması yukarıda saydığım tüm yan etkileri yapar sözlerimin arkasındayım. Forum üyeleri tıp okumadığı için uzun uzun testesteronun 5 alfa redüktaz aktivitesiyle dhtye yani dihidrotestesterona dönüşümünü anlatmak yerine kabaca testesteronun bir formu olduğu için testesteron dedim. Şimdi birşey diyecek ama cümlesi boğazında kalan arkadasa soruyorum yukarıda yazdığım yan etkilerin hangilerinin sebebi dht blokajı olamaz? İlaç prospektusu falan oku baride önce öyle cevap ver. Her muhalefeti gelen muhalefet yapmasın ya
YUH.Finden öyle bir bahsediyorsun ki görende hrt(cinsiyet değiştirme) ilaçları zannedecwk evet fin gelişim çağındaki bir çocuk için zararlıdır ama kalkıpta çocuğun iç genitali dişi olacak falan filan
Propecia kullandın mı hiç ?
0 deneyimin olmasına rağmen içinde bu ilacı bu kadar gömme isteği barındırmak ayrı bir konu zaten.
Ayrıca O saydığın etkilerin çoğu aşırı östrojen artışı sonrası oluyor dhtnin baskılanmasından ötürü değil !!!!
Yıllarca fin hatta onu geçtim dut ve ru kullanan isimler var eyvallah bazı insanlar yan etki gördü bazı insanlar 1 hap aldı kadın oldu doğrudur dediklerinde doğrudur.
Şu ilacı okbliler içmesin diyorlar zaten.Tekrar soruyorum bu ilacı bu kadar gömme isteği nereden geliyor tıp okuyorsunuz öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki ilacı yapan firmasınız.
Bu ilacın tehlikeli olduğunu düşünüyorsan alma kardeşim bitti.Böyle örnekler vererek bir şeyler kanıtlamak nedir
Bende acayım o zaman minoxidil kullandı kalp krizi geçirdi diye.
Olur mu sence ? Minoxtan ölen varmıdır vardır tansiyon için üretilmiş ama kalkıpta insanlara anksiyete vermek doğrumudur değilmidir sıkıntı burada