Arkadaşlar Herkese Merhaba Konumu Biraz Geç Açmış Bulunmaktayım Farkındayım Bunun İçin Kusura Bakmayın Lütfen.
Bu forumdan çok bilgi sahibi oldum öncelikle hintell,sloocer ve ismini sayamadığım üstadlara yardımcı oldukları için çok teşekkür ederim.
Ankara da yaşıyorum,bir kaç yerle görüştüm ama bütçeme uygunluk açısından ve Doç.Dr olması ve alımı manuel şekilde kendisi yapması nedeni ile Serdar bey'i tercih ettim.
14 ŞUBAT yani Ekim sabahı sadece domates çorbası ve elma suyu içip gelmemi söylediler.
Sabah Saatlerin de ekim yapılan merkeze gittim.Serdar beyle beraber bir ön çizgi belirledik.
Saç traşından sonra Ameliyathane ortamına geçtik.Damar yolu açıp sedasyon veriyorlar ardından uyuşturma işlemi yapılıyor (3-5 saniyelik kısa ağrılar oldu ense bölgemde ama kesinlikle dayanılmayacak gibi değil) yüz üstü uzanacağımı düşünmüstüm ama oturur vaziyette sadece alnımı masaya koydum ve işlem bu şekilde devam etti=)
Serdar bey alım işlemine başladı.Sanırım 2,2 buçuk saat sürdü.Daha sonra hemşire kökleri almaya geldi ve greftleri özel solisyonlu kaplara ayırdı.Daha sonrada 12 yıldır Serdar beyle çalışan 2 hemşiresi ekim için geldiler ve ekimim bu şekilde tahminimce 6-6 buçuk saatte sonuçlandı.Genel olarak bir ağrı sızı olmadı diyebilirim.
Sizlerle elimde bulunan resimleri ve 7 ay sonuçlarını paylaşacağım.
EKİM SONRASI 5.AYA KADAR GÜNDE 1 ADET XPECİA VE EKİMDEN ÖNCEDE KULLANDIĞIM B12 VİTAMİN HAPINI 5.AYDAN SONRA İSE GÜNDE 2 KERE XPECİA KULLANDIM ONUN DISINDA HİÇBİR ŞEY KULLANMADIM.