Gönderen Konu: Dr.Hakan doğanay 6-7 Eylül 3125 greft 7 nisan Manuel 1900 graft şakak  (Okunma sayısı 156199 defa)

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Pardon arkadaşlar yorumlarda bir arkadaş günışığında resim isteyince bende bu şekilde yorum yapdım

Arkadas otomatiğe bağlamış:) bir zahmet okuyup inceleyin forumu
ne diyon bilader?? Aç ilk sayfadan oku bak oyle karala...insaf be insaf.şu dorumda benim kadar doğal foto atan kim var hı? Yazık sana.saçlarımın etrafı beyaz topık kullanamıyorum.gün ışığınada gelince en az 10 tane gunışığı fotom var.derdim ooo vaaaavv ovvv tepkileri almak değil olanı göstermek.proscar biotin xpecia bile kullanmamışım kalkıp şov yapmak için topıkle fotomu atacam uyanık seni.şimdi cekil bak işine
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2017, 12:07:07 Gönderen: Ewrez »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Pardon arkadaşlar yorumlarda bir arkadaş günışığında resim isteyince bende bu şekilde yorum yapdım

Arkadas otomatiğe bağlamış:) bir zahmet okuyup inceleyin forumu
ne diyon bilader?? Aç ilk sayfadan oku bak oyle karala...insaf be insaf.şu dorumda benim kadar doğal foto atan kim var hı? Yazık sana.saçlarımın etrafı beyaz topık kullanamıyorum.gün ışığınada gelince en az 10 tane gunışığı fotom var.derdim ooo vaaaavv ovvv tepkileri almak değil olanı göstermek.proscar biotin xpecia bile kullanmamışım kalkıp şov yapmak için topıkle fotomu atacam uyanık seni.şimdi cekil bak işine

Yorumlar karışmış sanırım... kime yazdın bu yorumu?

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
goldheart e yazdı ismail abi :)

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Buda genel profil

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Spor salonu spot ışık altında

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Spot altında daha gür gözüküyor. Basarılı

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim oncesi saciniz dusunulunce gercekten cok iyi gorunuyor

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Spot demişsiniz ama spot arkanızda kalmış yani ters ışık bu.

Ahmet456151

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ewrez kardeş ilk önce geçmiş olsun .Burada yeniyim bende saç ektirmeyi düşündüğümden bu siteyi inceledim çok faydalı buldum ve araştırırken sana dek geldim Tam iki saat boyunca tüm yazılanları okudum resimlerini gördüm ve gerçekten en son halin gerçekten çok iyi bir an bende böyle olabilirmiyim acaba benimkide böyle olursa çok mutlu olurum diye düşündüm.hemen hemen açıklığımız aynı ikinci seans ile çok daha güzel oldu.
tabiki bu ekim belirli bir bütçe ile alakalı sizden öğrenmek istediğim bunun için ne kadar bir bütçe ayırmalıyız yaklaşık olarak bir rakam verebilirmisiniz ona göre bir karar vermek istiyorum.

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Güneş altında ışık altında isteyenlere tepeden.toppic hiç kullanmadım hayatımda.ki kullandam verteksede atarım.ışık ters düz gelmiş dienlerde bakabilir.güneşin kafamda nasıl parladığınıda görebilirsiniz peşinen açıklamadır.sıfır proscar sıfır biotin...bol pekmez bol ceviz 😂
« Son Düzenleme: 14 Eylül 2017, 11:14:48 Gönderen: Ewrez »

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Buda geçen sene

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
güzel gözüküyor
açığın çok fazla değilde çok az da değilmiş yaklaşık 5000 grefle iş gözülmüş
2000 de tepeye kullansa 7000 grefte bu iş halledilir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ewrez ekimin çok güzel görünüyor. Güle güle kullan. Yaklaşık 2 ay sonra HLC'de sakal destekli bir ekim yaptıracağım. Merak ettiğim konu şu; sakaldan 1000 greft alındıktan sonra donörde seni rahatsız eden bir görüntü oldu mu? tekrar saç ektirsen sakaldan 1000 greft daha gözün kapalı aldırır mısın?

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ewrez ekimin çok güzel görünüyor. Güle güle kullan. Yaklaşık 2 ay sonra HLC'de sakal destekli bir ekim yaptıracağım. Merak ettiğim konu şu; sakaldan 1000 greft alındıktan sonra donörde seni rahatsız eden bir görüntü oldu mu? tekrar saç ektirsen sakaldan 1000 greft daha gözün kapalı aldırır mısın?
sakal ekimine bir daha girmem üstad.bende tamamı tutmadı mesela.şans işi o bunyeye göre değişiyor.

Facebook Twitter Instagram