Gönderen Konu: Dr.Hakan doğanay 6-7 Eylül 3125 greft 7 nisan Manuel 1900 graft şakak  (Okunma sayısı 156196 defa)

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Abi çok güzel sonuc. Solüsyonu sormuştum, devam ediyormusunuz? Nerden tedarik ediyorsunuz.

Bu soruyu cevaplarsaniy mutlu oluruz . Sonuc gercekten guzel
yanıtladım kardeş.hakan hoca tedarik ediyor

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
As cok iyi ilerliyor on hatda minik minik cikmaya başlamış

isimsiz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Aleykumselam usta yeni atacagin fotolari gun isiginda atarmisin

ibocoskun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan Doğanay'a ektirmeyi düşünüyorum ama nedense her ekiminde sizdeki gibi saç çıkışı olmuyor.Anlamadım gitti.Hep aynı ekmiyor mu bu adam da biri çıkıyor biri çıkmıyor.Siz şanslılardansınız.Yeterli doğallığı yakalamışsınız.İyi günlerde tarayın.

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan Doğanay'a ektirmeyi düşünüyorum ama nedense her ekiminde sizdeki gibi saç çıkışı olmuyor.Anlamadım gitti.Hep aynı ekmiyor mu bu adam da biri çıkıyor biri çıkmıyor.Siz şanslılardansınız.Yeterli doğallığı yakalamışsınız.İyi günlerde tarayın.
bence bu doktordan değilde biraz kişisel durumlardan saç yapısından kaynaklanıyır..mesela aller benim yakın arkadasım oda ektirdi şuan 6. Ayda ve mükemmel oldu saçları benimkinden cok daha iyi.saçın rengi yapısı greft kalitesi hepsi başlıbaşına cok buyuk etken.ama bu karın yanında doğallık konusunda hakan hoca tartışmasız cok iyi.proscar ilaç biotinde dayamıyo kullan die ısrar etmiyo.cok ünlü bi doktor var hastalarına 4-5 ay onceden proscara baslatıyomuş.ektirenler iyi bilir :)

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ön hat cıkmaya başladı :) ilk ekim 1 sene olmak üzere .yorumları alalım

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön hattın tekdüze olmaması doğallık katıyor hayırlı olsn

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gerçek ekim başarısı buna denir. Böyle açıklığı fazla olan kafada belli olur.Norveçli ,sağlam78 ile beraber forumun güzel ekimlerinden.Finansterid kullanmamakta haklısındır ama keşke biotin kullansaydın sonuçta biotin kimyasal değil çok daha erken sonuç alırdın.Saç dışında vucuda başka katkıları da olan B7 vitamini. Hayırlı olsun güzel sonuç 1 yıl sonra ön çizgi daha da güzel olur.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2017, 19:45:10 Gönderen: pete71 »

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kasimda on hattin büyük cogunlugu cikmis olur dogallik guzel ilk ekim cok guzel oturmus hacim kazanmis sakaklar dogal bir sekilde cikmis hayirli olsun

ereğli

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
gayet basarılı ustad hayırlı olsun ekımınız

goldheart

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kremi hakan hıca kendisi tedarik ediyor arkadaslar...
fotolar yanıltıcı bu fotolara yorum yapmayın üstten güneş ışığında atalım toppikde olabilir o sacda inanmayın

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kremi hakan hıca kendisi tedarik ediyor arkadaslar...
fotolar yanıltıcı bu fotolara yorum yapmayın üstten güneş ışığında atalım toppikde olabilir o sacda inanmayın
Yaw kardeşim biraz akil ya adamin gonderilerinin hepsine bak bir suru tepeden gunes isigi altinda foto atmis arkadas bu nasil bir bakis acısı bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup suclayici tavrin neden
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2017, 18:05:02 Gönderen: Martineden1903 »

goldheart

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Pardon arkadaşlar yorumlarda bir arkadaş günışığında resim isteyince bende bu şekilde yorum yapdım

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Pardon arkadaşlar yorumlarda bir arkadaş günışığında resim isteyince bende bu şekilde yorum yapdım

Arkadas otomatiğe bağlamış:) bir zahmet okuyup inceleyin forumu

Facebook Twitter Instagram