Gönderen Konu: Dr.Hakan doğanay 6-7 Eylül 3125 greft 7 nisan Manuel 1900 graft şakak  (Okunma sayısı 156197 defa)

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi sen ekim yaptırırken hakan hocanın yetiştirdiği ekip ekim yapıyor muydu?
hakan hoca ekim yaparken yanında bulunan aynı kişiler mi yoksa tamamen farklı mı yetiştirdiği ekip bilgin var mı?

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kendi ekibi sabit..hep aynı kişiler.ekimi hakan hoca yapıyor baştan sona...

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Anladım benim merak ettiğim şu; klinik şuan Hakan hoca değil Ekibi yaparsa operasyonu fiyat olarak daha uygun bir rakam söylüyor, onun için sordum size başka bir Ekibi var mı diye.
Hakan bey saç çizgisini planlamayı yapıp arada kontrole geliyormuş eğer Ekibi seçersek

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Anladım benim merak ettiğim şu; klinik şuan Hakan hoca değil Ekibi yaparsa operasyonu fiyat olarak daha uygun bir rakam söylüyor, onun için sordum size başka bir Ekibi var mı diye.
Hakan bey saç çizgisini planlamayı yapıp arada kontrole geliyormuş eğer Ekibi seçersek
o konuda bilgim yok kardeş inanki.ben direk kendisiyle iletişimdeyim.

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler Hakan DOĞANAY... proscarsız biotinsiz kimyasalsız

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Size yoto yok bida ...ne güzel memleket herkes atsın diğerleri baksın sadece 😂 Hadi eyv

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
öncesi sonrasına bakınca efsane demek geliyor insanın içinden :)
hayırlısı olsun, güle güle tarayın :)

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Eyv teşekkğrler kardeş

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi çok güzel sonuc. Solüsyonu sormuştum, devam ediyormusunuz? Nerden tedarik ediyorsunuz.

Mehmet 28

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim yaptıran arkadaşlarin çoğu net foto atmıyor ki iyi bir fikir sahibi olalım resimler puslu bir saç ekiminde en önemli şey ön saç çizgisinin doğal olması önden bakılınca çoklu greftlerden ziyade tekli greft olması saç dipleri nokta nokta değilde daha doğal olması hocam ön çizgiyi çekerek net bir foto atabilirmisin iz

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi çok güzel sonuc. Solüsyonu sormuştum, devam ediyormusunuz? Nerden tedarik ediyorsunuz.
abi bunu bende merak ediyorum, bilgilendirme yapabilir misin?

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim yaptıran arkadaşlarin çoğu net foto atmıyor ki iyi bir fikir sahibi olalım resimler puslu bir saç ekiminde en önemli şey ön saç çizgisinin doğal olması önden bakılınca çoklu greftlerden ziyade tekli greft olması saç dipleri nokta nokta değilde daha doğal olması hocam ön çizgiyi çekerek net bir foto atabilirmisin iz
blader benden net foto atanmı var.güneş altında  bile fotoğraf attım.

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kremi hakan hıca kendisi tedarik ediyor arkadaslar...

Facebook Twitter Instagram