Saç Ekimi Sonuçları
O değilde benim berteks hangi ara kapandı
Alıntı yapılan: Ewrez - 11 Temmuz 2017, 02:17:29O değilde benim berteks hangi ara kapandı Abi hakketten tepe ne ara kapandı? Oraya kaç greft Ekim yapıldı?
Alıntı yapılan: sloocer - 11 Temmuz 2017, 09:12:20Alıntı yapılan: Ewrez - 11 Temmuz 2017, 02:17:29O değilde benim berteks hangi ara kapandı Abi hakketten tepe ne ara kapandı? Oraya kaç greft Ekim yapıldı? tepeye ekim yaptırmadım kardeşim.krem kullandım sadece
Alıntı yapılan: cguness - 11 Temmuz 2017, 02:47:42Eyvallah abi bende sigara kullanıyorum içimi rahatlattın biraz İlaçsız falan böyle bi sonuç gerçekten muazzamteşekkür ederim karseşim.burda finans takviyesiyle şov yapanların çoğunu ginansı bıraktıklarında görmek lazım /)) ozaman gör sen şamatayı.ben kullansam %50 fark edersi ama o lanet kimuasalı bıtakınca eskiye hızla dönecekti.istedimki doğal olsun ne çıkarsa bahtıma
Eyvallah abi bende sigara kullanıyorum içimi rahatlattın biraz İlaçsız falan böyle bi sonuç gerçekten muazzam
Evrez ilk ekimini instagramda paylaşıcaz bilgin olsun 2 ekiminde sonuçlanınca onuda paylaşırız