Gönderen Konu: Dr.Hakan doğanay 6-7 Eylül 3125 greft 7 nisan Manuel 1900 graft şakak  (Okunma sayısı 156224 defa)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hacim artmış hocam. Ancak dediğim gibi ustten ışık altında nasil göründüğünü merak ediyorum.uzun zamandir oyle resim atmamişsiniz, 4-5. Aylarda attığınız bir resim var orada net durum görülebiliyor burada bence gerçek sonucu anlamak zor.listemde hakan doğanay var ama emin olamadim bir türlü..

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yok karseş doto :)) ama mesaj atarım sana..şöyle pusupta sinsi sinsi bakıp torum düşünce fikir patlaşmayanlara inat atmıyorum artık :)) süreci takipo eden 2-3 kişi var ilgili onlarada mesajla atacam :)

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum ön greftleri tekli ekmeye dikkat ediyor değil mi

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yok karseş doto :)) ama mesaj atarım sana..şöyle pusupta sinsi sinsi bakıp torum düşünce fikir patlaşmayanlara inat atmıyorum artık :)) süreci takipo eden 2-3 kişi var ilgili onlarada mesajla atacam :)
Valla hocam ben uzun süredir yaziyorum.forumda maalesef sadace size degil,genel olarak okuyup geçme var..birisi soru sorunca 2-3kisi anca cevap veriyor.2 bin kisi okuyor 20 yorum geliyor garip tabi..

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Üstten yarı güneşli saçlar ıslak  ortam sıcak deniz miss..gelseniZe
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2017, 02:18:23 Gönderen: Ewrez »

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
O değilde benim berteks hangi ara kapandı  :o :o

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah darısı başımıza :)

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hacim artmış hocam. Ancak dediğim gibi ustten ışık altında nasil göründüğünü merak ediyorum.uzun zamandir oyle resim atmamişsiniz, 4-5. Aylarda attığınız bir resim var orada net durum görülebiliyor burada bence gerçek sonucu anlamak zor.listemde hakan doğanay var ama emin olamadim bir türlü..
kardeş doktor çok önemli ben kimseye sebep olmyacam herkws kararını kendi vermeli çünkü cok onemli bişey.donor kalitesi greft 2-3 lü olması onemli etken..ama sana tavsiyem ekim yaptıracagın doktora başında dur planlama yaparak ektir.rast gele oraya atalım buraya atalım gibi bir ekim yaptıema xm kare ölçtür falan.benim greftler zayıf ve tekli hep ona rapmen bu sonuc oldu

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Göbeğide erittik 😂😂😂

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bikaç sorum olacak . Öncelikle sigara veya alkol kullandınızmı ekim boyunca ? Diğer sorum ise finas veya biotin kullanmamışsınız sanırım ama hocanın verdiği içinde finas içeren bi krem kullanmışsınız doğru muyum ?

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Alkol yok ama sigara kullandım.finans biltin kullanmadım.kimuasal hiç bişey almadım.krem tamamen doğal içinde finans falan tok.

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah abi bende sigara kullanıyorum içimi rahatlattın biraz :) İlaçsız falan böyle bi sonuç gerçekten muazzam

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah abi bende sigara kullanıyorum içimi rahatlattın biraz :) İlaçsız falan böyle bi sonuç gerçekten muazzam
teşekkür ederim karseşim.burda finans takviyesiyle şov yapanların çoğunu ginansı bıraktıklarında görmek lazım /)) ozaman gör sen şamatayı.ben kullansam %50 fark edersi ama o lanet kimuasalı bıtakınca eskiye hızla dönecekti.istedimki doğal olsun ne çıkarsa bahtıma :)

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu açıklıkla bu sonuç  gerçekten müthiş, hayırlı olsun evrez hocam .İkinci ekim bölgeside tutarsa efsane olur ayrıca krem tepe bölgesine epey etki etmiş ;)

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sonuc cok guzel on hat oturunca ihya edicek sac masallah
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2017, 10:11:49 Gönderen: Martineden1903 »

Facebook Twitter Instagram