Gönderen Konu: Dr.Hakan doğanay 6-7 Eylül 3125 greft 7 nisan Manuel 1900 graft şakak  (Okunma sayısı 156227 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
2ci operasyonda ilk ekimdeki saçlarında bir cansızlasma oldumu şoktan sonra ? Olduysada hemen toparladımı ? Olması normal bir durumçünkü kan akışı kısa bir süre etkilendigi için saçlar zayıflaya bılıyor . 2 ci bir sıklastırma ekımı düşünen arkadaşlar için degerli bilgi olucaktır

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Masallah nazar degmesin imaj degismis ikincu ekim de tutarsa mis gerisini kizlar dusunsun

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Masallah nazar degmesin imaj degismis ikincu ekim de tutarsa mis gerisini kizlar dusunsun
eyv ustad :)) kızlarla ılgılı sıkıntı yoktu zaten 😂😂😂 tamamen içsel bır sorundu saç benım için :))

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
2ci operasyonda ilk ekimdeki saçlarında bir cansızlasma oldumu şoktan sonra ? Olduysada hemen toparladımı ? Olması normal bir durumçünkü kan akışı kısa bir süre etkilendigi için saçlar zayıflaya bılıyor . 2 ci bir sıklastırma ekımı düşünen arkadaşlar için degerli bilgi olucaktır
kardeşım ıllakı olmuştur lakın pek ıstunde durmadım surecı saldım pek takıp etmıyorum artık.üstler solunca ıkıncı ekım fantazısı oldu sanırım :))

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yinede herkes kelle resmi ister bence:) üstten gun ışığında bir resim alirsak memnun oluruz hocam.yeni ekilenler de hareket var mi?
gün ışığı işte reis 😂

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yinede herkes kelle resmi ister bence:) üstten gun ışığında bir resim alirsak memnun oluruz hocam.yeni ekilenler de hareket var mi?
gün ışığı işte reis 😂
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1091.105
hocam burada 180. gün resimlerinde 3. resim ve 4. resime bakın 3. resim için saçlar orman olmuş.. 4. resim için henüz süreç devam ediyor deriz :)

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sok dokulme bitip cikislar basladimi hocam

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evrez hocam çok sık bilgi ve foto paylaşırdınız. 2.ekimden sonra ara verdiniz. son durum nedir şuan.

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
yeni resimleri bekliyoruz hocam

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selam arkadaslar 10. Ay şerefine ilk ekimde son durum budur...balkonda ortalama gunışığında

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel maşallah on hatta belirginleşmeye başlamış kullandığınız krem verteksi kapattı mi merak ettim de bocam
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2017, 14:18:50 Gönderen: Martineden1903 »

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet vertekstw saçlar kalınlaştı ve uzamaya başladı gözle görükür ciddi fark var kardeşim bertekstwde.donorumden 5000 kok alındı toplamda ama maaşallahh sıfır iz var.cok güzel

mafih76

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evrez sendeki kabuklar da böyle miydi bende hakan hoca da ektirdim

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evrez sendeki kabuklar da böyle miydi bende hakan hoca da ektirdim
hayırlı olsun ekimin usta.evet boyleydı.sert davran yıkarken bişey olmaz

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam tepeden de foto atabilir misin merak ettim de 😊 bu arada karizmaniz baya yükselmiş on hatta oturdumu sağlam şöyle ohh 7 8 yıl genclesmis olursunuz

Facebook Twitter Instagram