Gönderen Konu: Dr.Hakan doğanay 6-7 Eylül 3125 greft 7 nisan Manuel 1900 graft şakak  (Okunma sayısı 156249 defa)

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi ısrarla 2.ekim için ücret ödeyip ödemediğini cevaplamıyorsun. :) gerçekten önemli bir husus bu. yani hocanın yaptığı işi sahiplenmesi açısından..
kardeş ısrarla yazıyorum birkezdaha yazayım ücret aldı çünkü bu ilk ekimden bağımsız bir ekümdi ama hatrı sayılır indirimli yaptı.hani insanlarda başarısız olduğu için ikünci yapıldı die bir algı oluştu ama ikinci ekimim bambaşka alana yapıldı.önlere yani.

Fue Surgeon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/181266-warning-if-considering-dr-hakan-doganay-read-first.html

Ben şu yazıyı okuduğumdan beri Hakan Doğanay'ı düşünmüyorum açıkçası, ingilizcesi olan okusun yabancılardan Türkiye'ye gelip Doğanay'a ektirip çok mağdur olanlar var. Daha da kötüsü adamlar ekimlerden memnun kalmadığı için başlık açmış, Hakan Doğanay adamla laf dalaşına girmiş gel bir ekim daha yapalım vs diyeceğine ya da hatasını kabul edeceğine, neyse bu bizim memleketteki doktorların hepsinin ortak özelliği hiç biri hatasını kabul etmiyor malesef.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 10:44:53 Gönderen: Fue Surgeon »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/181266-warning-if-considering-dr-hakan-doganay-read-first.html

Ben şu yazıyı okuduğumdan beri Hakan Doğanay'ı düşünmüyorum açıkçası, ingilizcesi olan okusun yabancılardan Türkiye'ye gelip Doğanay'a ektirip çok mağdur olanlar var. Daha da kötüsü adamlar ekimlerden memnun kalmadığı için başlık açmış, Hakan Doğanay adamla laf dalaşına girmiş gel bir ekim daha yapalım vs diyeceğine ya da hatasını kabul edeceğine, neyse bu bizim memleketteki doktorların hepsinin ortak özelliği hiç biri hatasını kabul etmiyor malesef.
bence doğanayla ilgili değil dhi ile ilgili sorunlar oluyor ince telli saç yapısı olanların sonuçları dhi ile kötü oluyor gibi geliyor bana.çok sık ekiliyo ama süreç tamamlandığında en iyi dhi sonucu bile öyle ahım şahım bir sıklığa ulaşmıyor..normal  genelde.. 1 2 istisna hariç
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 11:05:31 Gönderen: arkeolog »

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi ısrarla 2.ekim için ücret ödeyip ödemediğini cevaplamıyorsun. :) gerçekten önemli bir husus bu. yani hocanın yaptığı işi sahiplenmesi açısından..
kardeş ısrarla yazıyorum birkezdaha yazayım ücret aldı çünkü bu ilk ekimden bağımsız bir ekümdi ama hatrı sayılır indirimli yaptı.hani insanlarda başarısız olduğu için ikünci yapıldı die bir algı oluştu ama ikinci ekimim bambaşka alana yapıldı.önlere yani.

Anladım. tesekürler. daha önce belirttiysen göremedim kusura bakma. zaten başarısız olduğu için yapıldığı sonucu çıkmaz. çünkü finishteki bayrak 15.ayda görülür diye düşünüyorum. bu açıklaman daha net oldu.

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Anladım. tesekürler. daha önce belirttiysen göremedim kusura bakma. zaten başarısız olduğu için yapıldığı sonucu çıkmaz. çünkü finishteki bayrak 15.ayda görülür diye düşünüyorum. bu açıklaman daha net oldu.
rica ederim kardeşim teşekkürler :)) aynen ben ilk ekimin %60 ındayım zaten daha

Kellige1var

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Donörünü ne durumda paylaşabilirmisini?

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donor 18. Gün

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Buda sabah cektim

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Manuel alım Donor 25. Gün

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İkinci ekim şok dökülme bitti.bunlar ilk ekimin cok memnunum 8. Ay...bu arada kişisel bakımıda ihmal etmemek lazım maske şart :))

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saçlar olunca ınsan kendine çok daha iyi bakmaya başlıyor hayırlı olsun evrez umarım sıklaştırma ekiminde de güzel Sonuçlanır.
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2017, 13:31:30 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
noorwod 6 7 ler için iyi örnek saç çizgisini geriden almak neden önemli senin ekime baksınlar..görüntün güzel ekim tatmin edici ikinci ekim sonucu dahada şaşalı hale getirecektir..belliki sende ekilen çıkıyor..kendi referansın iyi :))) noorwood 7 ve 6 lar için plastik cerrah neden önemli yada doktor neden önemli  işte bu yüzden çizgiyi geride başlatıp sıklığı ve doğallığı yakalamış hakan hoca..x firmalarda 5000 greft harcayıp bu sonucun yarısını alamayanlar oluyo..bir sürü etken var tabi ki ama en önemlisi bana göre noorwod 7 lerde çizgiyi başlatılan nokta.buda uzman işi fazla eveleyip gevelemeye gerek yok noorwod 7 ler doktora gidecek kardeşim risk almayacak..
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2017, 13:25:00 Gönderen: ruhi mücerret »

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 sene sonunda sokakta güneş altinda bir resim ile olayı aydinlatalim hocam :) suan gidisat iyi neredeyse komple bos alana yapildi.

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlar olunca ınsan kendine çok daha iyi bakmaya başlıyor hayırlı olsun evrez umarım sıklaştırma ekiminde de güzel Sonuçlanır.
teşekkürler hocam..lakin sıkılaştırma yapmadık ön hat ekildi.üstten memnunum

Facebook Twitter Instagram