Gönderen Konu: Dr.Hakan doğanay 6-7 Eylül 3125 greft 7 nisan Manuel 1900 graft şakak  (Okunma sayısı 156266 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
tekrar hayırlı olsun hocam:) 1. si tamamlanmadan 2. ekim geldi. bir kaç sorum var
1- hoca artık sadece manuel alım mı yapıyor, yoksa her ikisini de yapıyor ve fiyat farkı mı var?
2-hoca 1. ekimden memnun mu? sanki kendisi memnun değilmiş gibi bir his oluştu bende.çünkü şuan vertekse hiç ekilmeden toplam 5700 greft ekim yapılmış oldu.normalde hepsi tutsa 1 sene sonra harika bir sonucunuz olmalı.(verteks ekilmediği için söyledim bunu, dar alana 5700 iyi bir sayı)
3-ekimi kanal açarak mı yaptı, yoksa ekime eski sistem ile devam mı ediyor? manuel alanlar genelde kanal açıyor diye biliyorum.( sebep ne fikrim yok)
hadi yaa hakan hoca  manuelemi geçmiş kesin yanii...ozaman rütuş ön çizgide yapar...fiyat artmamıştır umarım

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan Hoca Manuel alına geçerek en doğrusunu yapmış. Zekeriya Kul da geçer umarım.
🏇🏇

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
tekrar hayırlı olsun hocam:) 1. si tamamlanmadan 2. ekim geldi. bir kaç sorum var
1- hoca artık sadece manuel alım mı yapıyor, yoksa her ikisini de yapıyor ve fiyat farkı mı var?
2-hoca 1. ekimden memnun mu? sanki kendisi memnun değilmiş gibi bir his oluştu bende.çünkü şuan vertekse hiç ekilmeden toplam 5700 greft ekim yapılmış oldu.normalde hepsi tutsa 1 sene sonra harika bir sonucunuz olmalı.(verteks ekilmediği için söyledim bunu, dar alana 5700 iyi bir sayı)
3-ekimi kanal açarak mı yaptı, yoksa ekime eski sistem ile devam mı ediyor? manuel alanlar genelde kanal açıyor diye biliyorum.( sebep ne fikrim yok)
. Kardeş ikinci ekimin gerekçesini üstte yazmıştım.daha ınceden planlanan bir ekimdi.manuel alıyo kalemle kanalı açıyor ama kökü baska bir cihazla takviyeli yerleştiriyor.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
. Kardeş ikinci ekimin gerekçesini üstte yazmıştım.daha ınceden planlanan bir ekimdi.manuel alıyo kalemle kanalı açıyor ama kökü baska bir cihazla takviyeli yerleştiriyor.
teşekkürler hocam, peki donör kapasitesi ile alakalı bilgi verdi mi? manuel alım olunca daha çok greft alınabilir. bunun ölçümünü yapıyor mu?

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
teşekkürler hocam, peki donör kapasitesi ile alakalı bilgi verdi mi? manuel alım olunca daha çok greft alınabilir. bunun ölçümünü yapıyor mu?
evet alıma başlamadan önce donoru baya muayene ediyor ölçüyor biçiyor işaretleyip alıyor.manuel alım kesinlikle daha fazla cıkıyor kök.benim sonor zayıftı normalde manıelle cıkacagın 2 katı cıktı ve alınmayan koklerde zarar görmüyor bu sekilde.

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Naparsınız şekerler..bende vaziyet bu
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2017, 00:32:32 Gönderen: Evrez »

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabukları döktük.ilk ekim yapılan yerde aslan yelesi gibi 😂😂
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2017, 16:13:29 Gönderen: Evrez »

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet guzel gozukuyor hayirli olsun ekiminiz.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
2.ekimi çok erken yaptınız şuan için başarılı olmaması için hiçbir neden yok. ayrıca saçları kısaltmadan operasyon olduğu için sanırım 4.5 günde sosyal hayata döndünüz. bence çok güzel bir durum bu. bu ekimde herhangi bir ücret ödediniz mi acaba

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam ekiminizi başından beri takip ediyoruz. sizin için de sorun olmazsa resimleri gün ışığında çeker misiniz? ön çizgi şu an iyi olmuş ama sizin 3. ekimi yaptıracağınızı düşünüyorum verteks için. ekim yaptırmaya alıştınız sanki:) darısı başımıza :)

Emsi3419

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hocam Hakan hocanın kremi biz nasıl alabiliriz nerden temin ederiz

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi seni imrenerek takip ediyorum valla, inşallah istediğin sonucu en sonunda elde edeceksin :)
🏇🏇

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam ekiminizi başından beri takip ediyoruz. sizin için de sorun olmazsa resimleri gün ışığında çeker misiniz? ön çizgi şu an iyi olmuş ama sizin 3. ekimi yaptıracağınızı düşünüyorum verteks için. ekim yaptırmaya alıştınız sanki:) darısı başımıza :)
kardeş foto ısık altında zaten..teşeklür ederim :)) 5-6 ay düşünmüyorum 3. Ekimi 😂😂😂

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam Hakan hocanın kremi biz nasıl alabiliriz nerden temin ederiz
kremi dışarı vermiyor kardeşim.ekim hastalarına temin editor oda olduğu kadarıyla

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi seni imrenerek takip ediyorum valla, inşallah istediğin sonucu en sonunda elde edeceksin :)
istediğimiz sonucu alana kadar ektirirz kardeş sımıntı tok 😂😂

Facebook Twitter Instagram