Saç Ekimi Sonuçları
tekrar hayırlı olsun hocam:) 1. si tamamlanmadan 2. ekim geldi. bir kaç sorum var1- hoca artık sadece manuel alım mı yapıyor, yoksa her ikisini de yapıyor ve fiyat farkı mı var?2-hoca 1. ekimden memnun mu? sanki kendisi memnun değilmiş gibi bir his oluştu bende.çünkü şuan vertekse hiç ekilmeden toplam 5700 greft ekim yapılmış oldu.normalde hepsi tutsa 1 sene sonra harika bir sonucunuz olmalı.(verteks ekilmediği için söyledim bunu, dar alana 5700 iyi bir sayı)3-ekimi kanal açarak mı yaptı, yoksa ekime eski sistem ile devam mı ediyor? manuel alanlar genelde kanal açıyor diye biliyorum.( sebep ne fikrim yok)
Alıntı yapılan: gry09 - 10 Nisan 2017, 22:46:45tekrar hayırlı olsun hocam:) 1. si tamamlanmadan 2. ekim geldi. bir kaç sorum var1- hoca artık sadece manuel alım mı yapıyor, yoksa her ikisini de yapıyor ve fiyat farkı mı var?2-hoca 1. ekimden memnun mu? sanki kendisi memnun değilmiş gibi bir his oluştu bende.çünkü şuan vertekse hiç ekilmeden toplam 5700 greft ekim yapılmış oldu.normalde hepsi tutsa 1 sene sonra harika bir sonucunuz olmalı.(verteks ekilmediği için söyledim bunu, dar alana 5700 iyi bir sayı)3-ekimi kanal açarak mı yaptı, yoksa ekime eski sistem ile devam mı ediyor? manuel alanlar genelde kanal açıyor diye biliyorum.( sebep ne fikrim yok). Kardeş ikinci ekimin gerekçesini üstte yazmıştım.daha ınceden planlanan bir ekimdi.manuel alıyo kalemle kanalı açıyor ama kökü baska bir cihazla takviyeli yerleştiriyor.
Alıntı yapılan: Evrez - 11 Nisan 2017, 19:53:05Alıntı yapılan: gry09 - 10 Nisan 2017, 22:46:45tekrar hayırlı olsun hocam:) 1. si tamamlanmadan 2. ekim geldi. bir kaç sorum var1- hoca artık sadece manuel alım mı yapıyor, yoksa her ikisini de yapıyor ve fiyat farkı mı var?2-hoca 1. ekimden memnun mu? sanki kendisi memnun değilmiş gibi bir his oluştu bende.çünkü şuan vertekse hiç ekilmeden toplam 5700 greft ekim yapılmış oldu.normalde hepsi tutsa 1 sene sonra harika bir sonucunuz olmalı.(verteks ekilmediği için söyledim bunu, dar alana 5700 iyi bir sayı)3-ekimi kanal açarak mı yaptı, yoksa ekime eski sistem ile devam mı ediyor? manuel alanlar genelde kanal açıyor diye biliyorum.( sebep ne fikrim yok). Kardeş ikinci ekimin gerekçesini üstte yazmıştım.daha ınceden planlanan bir ekimdi.manuel alıyo kalemle kanalı açıyor ama kökü baska bir cihazla takviyeli yerleştiriyor.teşekkürler hocam, peki donör kapasitesi ile alakalı bilgi verdi mi? manuel alım olunca daha çok greft alınabilir. bunun ölçümünü yapıyor mu?
hocam ekiminizi başından beri takip ediyoruz. sizin için de sorun olmazsa resimleri gün ışığında çeker misiniz? ön çizgi şu an iyi olmuş ama sizin 3. ekimi yaptıracağınızı düşünüyorum verteks için. ekim yaptırmaya alıştınız sanki:) darısı başımıza
hocam Hakan hocanın kremi biz nasıl alabiliriz nerden temin ederiz
Abi seni imrenerek takip ediyorum valla, inşallah istediğin sonucu en sonunda elde edeceksin