Gönderen Konu: Dr.Hakan doğanay 6-7 Eylül 3125 greft 7 nisan Manuel 1900 graft şakak  (Okunma sayısı 156277 defa)

Alper

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ciceem bunu soylemk cok guc ve aci verici ama yakisikli oldun :)

Dent92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hocam gecmis olsun 2.kez, bizi şaşırtmakta üstüne yok, geçen hafta bir daha ekim düsünmem diyordun, bugün yeni ekiminle karsımızdasın :D umarım iyi sonuclarla daha cok şaşırırız.
Bikaç sorum olacak, ve aydınlatıcı cevaplarını bekliyorum
1) ilk ekimini hakan hoca başarılı buldu mu? Sen ne düsünüyorsun, (şu anki görünümünden memnun olsan  ektirmezdin, ama başarısız gördüysen de tekrar hakan hocaya ektirmezdin) bu ekime  telafi ekimi gibi mi bakalım?
2) yine istanbulda mı yaptırdın, yoksa antalyada mı oldun? Ekip farklılıgı oldu mu yani onu merak ettim :D

Bu forumda, konusunu takip edenleri bilgilendirme acısından, en aktif kullanan üyelerden birisin, ve sayede insanlar gerek hoca, gerek bu süreç hakkında cok sey ögreniyor, İlk sorumu yanlış anlama,hakan hocanın da takipçisi cok burda, ama insanlar yanlış da yorumlayabilir bazı şeyleri.
Başarısız bir ekimi telafi amaçla düzeltme ayrı,
Gayet memnun bir şekilde ya da önceden planlanmış bir şekilde 2. Ekim ayrı birşeyi ifade ediyor,
Objektif yorumunu bekliyoruz hocam :)

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi peki sadece önlere ve şakaklara mı ekti yoksa vertekse de işlem yapıldı mı?
vertekse girersek idare eder,vertekse girmezsek öne girersek ihya eder dedi 😂 Girmedik .ki hocanın kremi verteksi baya hateletlendirdi sabırla kullanıyorum bakalım :)
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2017, 21:17:21 Gönderen: Evrez »

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam gecmis olsun 2.kez, bizi şaşırtmakta üstüne yok, geçen hafta bir daha ekim düsünmem diyordun, bugün yeni ekiminle karsımızdasın :D umarım iyi sonuclarla daha cok şaşırırız.
Bikaç sorum olacak, ve aydınlatıcı cevaplarını bekliyorum
1) ilk ekimini hakan hoca başarılı buldu mu? Sen ne düsünüyorsun, (şu anki görünümünden memnun olsan  ektirmezdin, ama başarısız gördüysen de tekrar hakan hocaya ektirmezdin) bu ekime  telafi ekimi gibi mi bakalım?
2) yine istanbulda mı yaptırdın, yoksa antalyada mı oldun? Ekip farklılıgı oldu mu yani onu merak ettim :D

Bu forumda, konusunu takip edenleri bilgilendirme acısından, en aktif kullanan üyelerden birisin, ve sayede insanlar gerek hoca, gerek bu süreç hakkında cok sey ögreniyor, İlk sorumu yanlış anlama,hakan hocanın da takipçisi cok burda, ama insanlar yanlış da yorumlayabilir bazı şeyleri.
Başarısız bir ekimi telafi amaçla düzeltme ayrı,
Gayet memnun bir şekilde ya da önceden planlanmış bir şekilde 2. Ekim ayrı birşeyi ifade ediyor,
Objektif yorumunu bekliyoruz hocam :)

Öncelikle teşekkür ederim kardeşim saolasın. Sorularına gelince ; ekimden memnundum ki ilk ekimdede ikinci ekimi planlamıştık hocayla ama kararsızdım.biranda karar verdim süreç beraber yürüsün istedim.ama ilk ekimde grefti cok hırpalamadı hoca grefte önem veriyor o sebeple çizgi gerideydi sadece hat olarak memnun değildim ve bununda planını yapmıştık.antalyada ektirdim bunu.ekip aynıydı.ki benim alan cok açıktı ve ilk ekim bile sürecin yarısında diyebilirim.güzel bir sonuç bekliyorum ilave ekimle.umarım aydınlatıcı olmuştur :)) ilk ekimden memnun olmayıp aynı doktora tekrar ektirmek biraz komik olurdu :)

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada manuel alım efsane arkadaslar.1. Günden mıkromotorlu ekimin 20. Günü gibi toparlanmış adeta

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ciceem bunu soylemk cok guc ve aci verici ama yakisikli oldun :)
çiçem Hayatımda ilk defa senden iltifat aldım tedirginim tüpü açtım çakmakla oynuyorum

Alper

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sakin ol ve elindeki çakmaği yere birak adamim. Yakisikli dediysek öyle ahim şahim bi yakisikliliktan bahsetmiyorum eski haline göre yakisiklisin.

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi benim tekrar 1-2 sorum olucak :)
ensedeki hafif beyazlıklar micromotordan mı kalma sence?
diğer sorumda hakan hocanın kremi tam olarak nasıl bir krem piyasada olanlardan farkı nedir ve sence başarılı mı ?
cevaplarını bekliyorum abicim :)

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi benim tekrar 1-2 sorum olucak :)
ensedeki hafif beyazlıklar micromotordan mı kalma sence?
diğer sorumda hakan hocanın kremi tam olarak nasıl bir krem piyasada olanlardan farkı nedir ve sence başarılı mı ?
cevaplarını bekliyorum abicim :)
sor ciğerim sor istediğin kadar sor cevaplarım 😂😂😂

Evet onlar mikromotordan kalma sanırım.çünkü bu daha sabahı cekildi. Kremle ilgi banada sölemiyor bişey ama işe yarıyor benim berteks bomboştu fotodan bak baya canlamdırdı ordaki zayıf kokleri.inş kötü bişey yoktur içinde 😂😂😂

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
En dipteki beyazlık ve kırmızılıl doğum lekesi onu söleyim

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
tamamdır abi eyvallah teşekkürler cevapların için :)

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
 :o

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
tekrar hayırlı olsun hocam:) 1. si tamamlanmadan 2. ekim geldi. bir kaç sorum var
1- hoca artık sadece manuel alım mı yapıyor, yoksa her ikisini de yapıyor ve fiyat farkı mı var?
2-hoca 1. ekimden memnun mu? sanki kendisi memnun değilmiş gibi bir his oluştu bende.çünkü şuan vertekse hiç ekilmeden toplam 5700 greft ekim yapılmış oldu.normalde hepsi tutsa 1 sene sonra harika bir sonucunuz olmalı.(verteks ekilmediği için söyledim bunu, dar alana 5700 iyi bir sayı)
3-ekimi kanal açarak mı yaptı, yoksa ekime eski sistem ile devam mı ediyor? manuel alanlar genelde kanal açıyor diye biliyorum.( sebep ne fikrim yok)

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Burunun onceki hali varmi ?

Facebook Twitter Instagram