Gönderen Konu: Dr.Hakan doğanay 6-7 Eylül 3125 greft 7 nisan Manuel 1900 graft şakak  (Okunma sayısı 156190 defa)

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 6-7 eylül 2016 Dr.Hakan doğanay 3825 greft
« Yanıtla #91 : 27 Eylül 2016, 21:22:29 »
Saç çok önemli cook.  Kafa da 10 yaş genclestiriyor adami. Ruhunu ise kim bilir kaç sene

Dogru söze ne denir :)
🏇🏇

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 28 Eylül 2016, 16:01:48 »
Eyvallah can :)) volkan aynen oyle bu kendini beğendirme falan değil tamamen paikolojık birşey.hatta estetikte değil bence hastalık

persi_ali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 28 Eylül 2016, 21:37:58 »
20. Pencereden gün ışığı odama girerken :)

Hocam öncelikle geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur. Benim sorum şu olacak. Siz yeni teknikten bahsettiniz ilk sayfada aynı kalemle alıp aynı kalemle ekme size bu işlem mi yapıldı? Daha geçecek diyorsunuz yeni sisteme benim kafam karıştı keçildi mi geçilmedi mi yada ne zaman geçilecek !? Sizin alımı neyle yaptılar motor mu manuel punch yani elle döndürme ile ve sonrasın kalemlere koyup doktor mu ekti ?  Yoksa aynı kalem ile alıp ekti mi ? İlaç ne verdi ekim sonrası yada öncesinde proscar vs... tarzı hormon ilacı verildi mi ? Şimdiden teşekkürler
kardeşim merhaba yeni sisteme bu ay geçecek ben daha fazla beklemek istemedim.halan hoca baştn sona kendi yaptı ekimi ve alımı alımda asistanları yardım etti.arkadan tek tek cıkardılar greftleri.förmedim ama nasıl olduğunu.ekimden 1 ay önce proscara başladım.şimdide kendi ürettikleri yurttdışından gelen bir kremi verdi onu kullanıyorum.

Hocam arkadan micromotor  ile mi panuel punch ile mi alındı ? Görmedin nasıl olduğunu ne demek ? Siz foruma başlık açacak kadar ilgilisiniz bilgilisiniz ama saçlarınızı hangi yöntelşe aldıklarını bilmeyeceksiniz enteresan !

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 28 Eylül 2016, 22:04:04 »

Hocam öncelikle geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur. Benim sorum şu olacak. Siz yeni teknikten bahsettiniz ilk sayfada aynı kalemle alıp aynı kalemle ekme size bu işlem mi yapıldı? Daha geçecek diyorsunuz yeni sisteme benim kafam karıştı keçildi mi geçilmedi mi yada ne zaman geçilecek !? Sizin alımı neyle yaptılar motor mu manuel punch yani elle döndürme ile ve sonrasın kalemlere koyup doktor mu ekti ?  Yoksa aynı kalem ile alıp ekti mi ? İlaç ne verdi ekim sonrası yada öncesinde proscar vs... tarzı hormon ilacı verildi mi ? Şimdiden teşekkürler
kardeşim merhaba yeni sisteme bu ay geçecek ben daha fazla beklemek istemedim.halan hoca baştn sona kendi yaptı ekimi ve alımı alımda asistanları yardım etti.arkadan tek tek cıkardılar greftleri.förmedim ama nasıl olduğunu.ekimden 1 ay önce proscara başladım.şimdide kendi ürettikleri yurttdışından gelen bir kremi verdi onu kullanıyorum.

Hocam arkadan micromotor  ile mi panuel punch ile mi alındı ? Görmedin nasıl olduğunu ne demek ? Siz foruma başlık açacak kadar ilgilisiniz bilgilisiniz ama saçlarınızı hangi yöntelşe aldıklarını bilmeyeceksiniz enteresan !

Arkadaşım foruma yeni üye olmuşsun belli . Unlemli ve kinayeli cümleler kurmazsan iyi olur. Düzgün bir şekilde soru sorarsan cevap alırsın mutlaka. Gerek yok bu tarz şeylere
🏇🏇

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 29 Eylül 2016, 00:29:49 »

git merak ettiğin bilgileri bilenden al kardeş ozaman.benim bilgim bukadar!!

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 30 Eylül 2016, 10:30:03 »
%50 si gitti 3 günde

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 02 Ekim 2016, 23:43:41 »
Benim 4 gün cok döküldü ama şuan hiç yok.illa hepsi dökülmelimi?

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 03 Ekim 2016, 13:05:02 »
Yok hocam illa dökülmeli diye birşey yok hatta bence az dökülmesi daha iyi kabak kafayla gezmiyorsun fena mı

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 04 Ekim 2016, 16:38:37 »
Yok hocam illa dökülmeli diye birşey yok hatta bence az dökülmesi daha iyi kabak kafayla gezmiyorsun fena mı
doğru diyosun volkan :)))

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 04 Ekim 2016, 16:39:45 »
30. Gün şok dökülme 5-6 gün cok yopun geçti %60 ı gitti diebilirim.şuan pek yok dökülme

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 04 Ekim 2016, 23:46:19 »
1. Ayımızda finanst ın kremleştirilmiş haline başladık :)

Said

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 05 Ekim 2016, 22:52:23 »
Onu hakan hoca mi önerdi, valla iyimiş ya, bu sekilde öyle korkulan zararlarıda olmaz, ama onun kadar etkisi oluyormu acba

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 06 Ekim 2016, 00:32:19 »
Direk kendisi verdi kardeş.yurtdısında geliştirmiş yıllar süren çalışmanın sonucuymuş.cok daha etkili dedi sonucda bunu gösterecek dedi.

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 06 Ekim 2016, 04:11:03 »
Kardes bu kremin  markasi  yokmu  etiketi  yokmu?  Paylasabilirmisin?  Bende  Dokdurum  Dogan  Turandan  isdeyeyim. Eger oyle bir  sey  varsa  bana  verebilir. Cunku senin  Dokdurla  beraber   calisiyor  Dogan  Turan.

Facebook Twitter Instagram