Gönderen Konu: Dr.Hakan doğanay 6-7 Eylül 3125 greft 7 nisan Manuel 1900 graft şakak  (Okunma sayısı 156323 defa)

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 6-7 eylül 2016 Dr.Hakan doğanay 3825 greft
« Yanıtla #61 : 22 Eylül 2016, 11:01:17 »
Merhaba evrez saç ekiminde hayırlı olsun. Şuan için başarılı bir ekim gibi görünüyor. Cok güzel. Forumda hakan doğanay in ekibinin dr. Doğan turan in çekimlerinde de giren yaptığını yazmisin. Hala aynı ekip p doğan turan a destek oluyor mu
usta hakan hıcanın ekimi olmadığı gün klursa ve uygun görürse gönderiyor.ama adamın nerdeyse hergün ekimi var.bu mevsımde ektirip yaza yeni saçlarla girmek isteyenler yoğunlukta.

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 22 Eylül 2016, 11:02:45 »
Üstad yazmışsan ve gözden kaçırmışsam affola.

Greft başı ne kadar ödedin?
Hakan Doğanay oeprasyonu bizzat mı yapıyor yoksa ekibi mi yapıyor?
Greft 1 euro ama yüzyüze yapıyor biraz daha indirim.çok mütevazi bir insan kırmamaya özen gösteriyor.baştan sona kendi yaptı operasyonu.ekibi şerife hanım ayhul hanım ahmet bey greftleri sıralayıp sayıyorlar.biride alnı gerdiriyor hoca ekimi yaparlen.ve tüm ekimi kameraya alıyorlar.yeni sisteme geçince zaten manuel alıp kendi mecbur yapcak.

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 22 Eylül 2016, 11:12:51 »
Hakan hoca %80 yabancılara ekiyor zaten.yerli müşteriyi seçerek alıyor tutmayacak saçıda direk söylüyor ve ekmiyor.yabancılara 2.5 euro fiyatı.

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 22 Eylül 2016, 11:57:12 »
Ha bide alımı göz kararı değil hesaplayarak alıyor.alanın %25 ini geçmem dedi.yukarınyqpacaz die arkayı yok edemeyiz mantıgında.en cok bu tutumu hosuma gitti.yoksa 7000 greftte cıkarır 30 binede eker

placebo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 22 Eylül 2016, 14:02:11 »

Greft 1 euro ama yüzyüze yapıyor biraz daha indirim.çok mütevazi bir insan kırmamaya özen gösteriyor.baştan sona kendi yaptı operasyonu.ekibi şerife hanım ayhul hanım ahmet bey greftleri sıralayıp sayıyorlar.biride alnı gerdiriyor hoca ekimi yaparlen.ve tüm ekimi kameraya alıyorlar.yeni sisteme geçince zaten manuel alıp kendi mecbur yapcak.

Merhaba Evrez. Baştan sona ekimi Hakan Doğanay yaptı diye yazmışsın. Fakat ekim yaptıran birçok kişi ekimin çok az bir kısmını kendisinin yaptığını söylüyor. Operasyona ara ara girip ekibini kontrol ediyormuş.
Sen çok şanslısın

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 22 Eylül 2016, 14:14:36 »
Merhaba dostlar.

Ekimi A dan Z ye bizzat kendi yapiyorsa Zekeriya Kul ile kıyaslanıp ikisi arasında tercih yapılabilir. Ekim mantaliteleri Zekeriya Kul ile aynı. Zekeriya Kul A dan Z ye tüm işlemleri kendisi yapıyor, operasyonu iki güne bölüyor. Saç ekimi ciddi bir cerrahi bir işlem ve Zekeriya Kul bu ciddiyetle operasyonu ele alıyor.  Zaten kendisini diğerlerine göre tercih edilir kılan en önemli özelliği bu.
🏇🏇

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 22 Eylül 2016, 15:33:21 »
Benide 2 güne böldü halan hoca ekim baştan sona kendisiydi asistanlar kalem almadı ellerine.ki derin bir sohbete daldık zaten.alımda asistanla beraberdi ölçümü yapıp bir kıskını asıstanla aldılar.ki donor alanımdan suan cok memnunum.ama dikkat ediniz yeni sisteminde baska birine gerek yok zaten.alıp elecrk alıp ekecek geeft bekletme die birşey yok.

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 22 Eylül 2016, 15:34:15 »

Merhaba Evrez. Baştan sona ekimi Hakan Doğanay yaptı diye yazmışsın. Fakat ekim yaptıran birçok kişi ekimin çok az bir kısmını kendisinin yaptığını söylüyor. Operasyona ara ara girip ekibini kontrol ediyormuş.
Sen çok şanslısın
evet üstad.bütün ekimi kendisi yaptı baştan sona.

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 22 Eylül 2016, 15:38:09 »
Şu çok dikkatimi cekti : ekimden önce ünlü adından buradada sözettiren 3 hocayla görüştüm.hepsine birbirinin adını verdim o boyle ekiyormuş die aldığım yanıtlar şaşırtıcıydı.diğer 2 si rakipleri hakkında olumsuzlukları vurgularken hakan hoca aynen şunu dedi : sevgili ömer meslektaşlarım hakkında yorum yapmak bana düşmez.kararı sen vereceksin.herkes ekmek kazanıyor iyi veya kötü bu yorumları yapmak siz tüketicilerin görevi benim değil dedi

placebo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 22 Eylül 2016, 15:40:41 »
ekim kaç gün ve kaç saat sürdü?

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 22 Eylül 2016, 15:53:26 »
ekim kaç gün ve kaç saat sürdü?
2 gün toplam 8 saat.asistanlar kalemleri seri hasırlıyodu hocada malına gibi ekiyodu :))
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2016, 16:53:14 Gönderen: Evrez »

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 22 Eylül 2016, 17:09:08 »
Şu çok dikkatimi cekti : ekimden önce ünlü adından buradada sözettiren 3 hocayla görüştüm.hepsine birbirinin adını verdim o boyle ekiyormuş die aldığım yanıtlar şaşırtıcıydı.diğer 2 si rakipleri hakkında olumsuzlukları vurgularken hakan hoca aynen şunu dedi : sevgili ömer meslektaşlarım hakkında yorum yapmak bana düşmez.kararı sen vereceksin.herkes ekmek kazanıyor iyi veya kötü bu yorumları yapmak siz tüketicilerin görevi benim değil dedi

Helal olsun Hakan hocaya. Mesleki etik bunu gerektirir. Olumsuz yörümcek yapa  diğer hocaların ismini yazar mısın?  Ya da özelden benle paylaşmanı rica etsem?
🏇🏇

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 22 Eylül 2016, 17:30:45 »
Reis isim bermek etik olmaz.benim doktorumun solediğini sölemek düşer bana.

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 23 Eylül 2016, 16:02:40 »
18.gün sana göre sol şakakta dökülmemiş kabuklar görünüyor doğru mu hocam?
🏇🏇

Facebook Twitter Instagram