Gönderen Konu: Dr.Hakan doğanay 6-7 Eylül 3125 greft 7 nisan Manuel 1900 graft şakak  (Okunma sayısı 156315 defa)

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cok basarılı genclesmıssınız burun estetıgınız ıle yuz yapınız cok degısmıs yenı operasyon ıcın sımdıden hayırlı olsun

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel sonuç hayırlı olsun, vertex operasyonu hakkında da bilgi paylaşımlarınızı devam ettirmenizi bekleriz.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
güzel sonuç maşallah burun ameliyatı zormu hocam kaç gün zorladınız acaba ?

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Birileri demiş öldü,söyleyin efsane geri döndü... birinde sahildeyim rüzgar birqz dağıttı saçları :))

Evrim teorisi gerçekmiş 😂

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel sonuç olmuş gerçektende ,keşke ektiren herkesin en kötü böyle olsa saçları.

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam. Son atılan fotolar çok gereksiz, o açıdan atılan fotonun hiçbir anlamı yok. Üstten ışık altında foto olmalı.

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam. Son atılan fotolar çok gereksiz, o açıdan atılan fotonun hiçbir anlamı yok. Üstten ışık altında foto olmalı.

Evet bende katılıyorum. Hocam şuan da ki durumunuzu müsait bir zamanda gün ışığı altında çekip atabilir misiniz rica etsem ?

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu sac olmus yaww :)

son gohan

• Hero Member
hayırlı olsun abi sonuçta çok başarılı bence

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim hayırlı olsun fakat bu açı ve netlikteki fotolardan ekimin başarılı veya başarısız olduğunu söylemek çok zor ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sonuç süper

Erkan2122

• Yeni üye
  • *
merhaba arakadaşlar hakan doğanay ile bugün iletişime geçtim ısrarla manuel alım yapmadığını söyledi sekreter hanım (AYŞEGÜL HANIM) bilgisi olan varmı

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba arakadaşlar hakan doğanay ile bugün iletişime geçtim ısrarla manuel alım yapmadığını söyledi sekreter hanım (AYŞEGÜL HANIM) bilgisi olan varmı

Doğrudur manuel alımı terkettiler.

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar herkese merhaba uzun süredir yoktum.saça kavuşunca unuttuk 😀 Hakan DOĞANAY hocama teşekkürlerimi sunuyorum öncelikle. Herkes sonuç paylaşıyor ama ben daha gerçekci olmak adına 2 sene sonra sıfıra vurulmuş halimi paylaşacağım sonrada uzun halini

Facebook Twitter Instagram