Gönderen Konu: Dr.Hakan doğanay 6-7 Eylül 3125 greft 7 nisan Manuel 1900 graft şakak  (Okunma sayısı 156171 defa)

bahti34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar vertekste baya saç var ama cansız.medikalemi başlayım yoksa ekim yaptırayımmı

Hakan hocanın hazırladığı kremi kullanmaya devam ediyor musunuz ?

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi senin kafa alıştı ekime
yaptır gitsin 3. ekimi. sen sağ biz selamet sonra :)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence ekim yapılması daha doğru. Medikal tedavi geçici zaman ve para kaybi..2 bin greft ekilse yeter orayada.manuel de rahat çıkar zaten.

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Direk güneş altı ... ( hayatımda hiç topik kullanmadım-kullanmayacam)
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2017, 22:10:40 Gönderen: Ewrez »

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hakan hocanın ellerine sağlık muazzam bir ekim olmuş.Eğer 3.ekim için donör yeterli ise yaptır gitsin abi önlerede 400-500 greft ekilirse daha bi güzel durur bence

yakup006

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
sürecini baştan sona okudum 2 ekim sonrası açıklık alanını da baz aldığımızda muazzam bir sonuç almışsın on hat ve orta kisim vertex e kadar olayı bitirmissin. medikalle falan ben olsam zaman harcamazdım vertex e 3 seansı yaptırıp fişi çekerdim. ekilenler çıkıyor sende. sonuç gayet başarılı güle güle tara dostum hayırlı olsun.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar vertekste baya saç var ama cansız.medikalemi başlayım yoksa ekim yaptırayımmı
Göründügü kadariyla donörün zimba gibi. Arkada saclar issiz gücsüz, aylak aylak dolasacagina, yukari gönder gitsin, orada bari bir ise yarasinlar. Git görüs bence... sor bir bakalim... bu donöre fazla yüklenmemek sartiyla, kac greft cikarabiliriz diye!!! Verilen sayiya bir bak..... kapaticilik yaratacaksa... yalla 3. ekim!!! Ilaca ne gerek var... bir yerden saclarini takviye eder... diger yerden, böbrek, ciger....allah bilir nelere zarar verir!!! Bende siklastirma yaptim ( ikinci ekim ).... Ektirmekolik olmaktan korkuyorum.... kiyaslama yaparsam.. ikincinin ilk 9 günü, birinci ekimin ilk haftasina nazaran coooook daha güzel gecti!!!

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar merhaba bayadır girmiyodum.bugun güneş altında cekındım.bilen bilir toppic falan kullanmam.ilaç hiç kullanmadım biotin kullanmadım.cok şükür sonuç fazlasıyla mutlu edici.hakan doğanaya teşekkürler.verteks için evet ekim yaptıracagım.donorden daha 2000 cıkarmış.hakan hıcanın en güzel tarafı donore iyi davranması.benım donor şuan saç alınmamış gibi

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel ve değerli yorum ve onerileriniz için teşekkür ederim...bu arada bu süreci sonuna kadar yaşamış biri olarak size tek tavsiyem ekim öncesi sonrası finans tavsiye eden doktordan kaçın.ki finansla şov yapanlar 1.5. 2 sene geçtikten sonra forumdan kaybolurlar çünkü bırakınca saç kaybolur.ben 15 ayda burdayım

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Acikligina göre iyi sonuç benim takıldığım bu nokta su var.
Madem dönüşünden 2000 greft daha cikiyodu neden 1000 greft sakaldan alındı donorden alınsaydı. Sanırım sakaldan alınanlar için çıkmıyor gibi bu söyleminde vardi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evrez gayet güzel bir sonuç o kel kafan kapanmıs başka bir insan olmussun:) manuel alım yapmasıda hocanın ayrı bir avantaj güle güle tara.
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Her ekim sonrası donörden 2 bin daha çıkar diyorlar senin donör yenileniyor mu ne:) toplam 6500 falan olacak bununla ozaman sakaldan neden alindi harbiden?

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
sakaldan alınanlar çıktı mı sizce? bende onu merak ediyorum

Mystique

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok güzel görünüyor saçlar hayırlı olsun.. benimde en merak ettiğim sakaldan saça yapılan ekim başarılı oldumu sizin adınıza?

Facebook Twitter Instagram