Arkadaşlar merhaba. Forumu malesefki çok geç kesfettim ve hemen üye oldum. Saç ekimini yıllardır istiyordum fakat kararimi da forumu kesfedince bugün verdim sanırim.
Öncelikle yaşım 28
Sac dökülmem 6-7 senedir yavaş yavaş baslayarak önlerden orta ve orta arka olarak yayıldi.
Sizlerden istedigim tecruleriniz ile bana bu yolda yardimci olabilmeniz.
Yillardir takip ettigim arenamed serkan aydın ile bu islemi yapmaya sanirim karar verdim. Bugun ekibiyle gorusmemde mahir beyin kanali islemini yapmasini ve fiyat uygunluk vs konularda gorusme gerceklestirdim.Forumu inceledigimde donör bölgedelerde genellikle hep problem olduğu ve yaklasik 5-6 ay iyilesme
Suresi boyunca psikolojik sorunlar yarattigini gordum. Size sormak istedigim baslica sorular sunlar
Kanal icin mahir bey sozunu aldim fakat ekim ekibinin bu iste onemi nedir? Bana burada tavsiye edeceginiz ekip varmidir ? Forumdan oldugum anlasilirsa ozeniceklerini dusunuyorum
Prp islemi gereklimidir ? Ve acili midir? Eger gereksiz ise pazarligimi one gore yapmayi dusunuyorum.
Bana soylediklerine gore donör bolgemin yetersiz olusu sebebiyle 4500 greftlik maximum bi ekim yapabilceklerini tepelerin acik kalacagini ve bu islemden 12 ay sonra donörün durumuna gore tekrar tepe ekimi yapabilceklerini belirttiler. Bu konudaki gorusleriniz nedir ?
Maximum ekimde ne gibi sorunlar dogurabilir? En buyuk korkum donörün problemli iyilesme sureci. Bu konuda ne gibi guvence vericeksiniz dediginde 120 gunden sonra toparlamaya girecegini belirttiler. Sizce tecrubelerinize gore ön, orta , tepe ve donör kismim nasil bir hal alir, tatmin eder mi, ne gibi sorunlar yaşarim?
Kanal acma surecinde mahir beyi hangi konularda nasil yonlendirmem gerekli , donöru alacak ekibe neler soylemem gerekli bu konularda da bilginize ihtiyacim var. Bu arada bu kadar bilginin hepsine geceden beri forumdan ulastim:)
Simdiden cok tesekkur ederim yardimlariniz icin. Nasipse bu surecte sizlerle beraberim. Bunarada eger sizdende pozitif yorumlar alirsam eyluk 18 de islemi gerceklestircem:)