Selamun Aleyküm
Öncelikle saç ekimi öncesindeki süreçte saç ve saç ekimi ile ilgili birçok bilgiye bu forumda ulaştım. Bilgi sahibi olmamı sağlayan forumdaki herkesten teşekkür ederim.
Daha lise yıllarımda saçlarımda çok fazla dökülmeler başladı ve saçlarım çok döküldü. Çok erken yaşta saçlarımı kaybettiğim için psikolojik olarak beni çok etkiledi. Saç ektirmeye karar verdim ve bu forumu buldum. Uzun süredir takip ediyorum ve bu takibin sonunda Şahin Çelik hocamda saç ektirmeye karar verdim .
Ekimin olacağı sabah saat 8 buçuğa doğru saç tıraşım yapıldı. Daha sonra saç çizgimi belirledik ve işleme başlandı. Greftlerim çıkarıldı kulak üstü köklerimin 10 üzerinden 7-8 , ense ve üstünün 10/10 olduğunu söyledi hocam. 4000 kök planlamıştık ama 4190 çıktı arka taraf biraz sürpriz oldu beklentiden fazlaydı kök. Daha sonra kökler toplandı ve kökler açılan kanallara yerleştirildi ve işlem bitti.
İlaç olarak xpecia 3 ay kullanmamı söyledi hoca başka bi ilaç vs. kullanmayı düşünmüyorum.
Kök alımını ve kanal açımını Şahin hoca yaptı ekim geri kalan işlemleri ekibi yaptı.