Gönderen Konu: Saç Dökülmesi Yardım Lütfen  (Okunma sayısı 1953 defa)

Batuhan3452

• Jr. Member
  • **
Saç Dökülmesi Yardım Lütfen
« : 09 Eylül 2019, 20:57:36 »
Öncelikle herkese iyi akşamlar , Burada yeniyim 20 yaşımdan beri şakaklarda saç dökülmem var ve gittikçe artmaya başladı şu an 25 yaşındayım ve sol şakağımda gerileme başlamış durumda , sizce ne gibi bir tedavi yöntemi uygulamalıyım ? Şakaklar hariç saçımın tepe bölgelerinde dökülme problemim yok, bir ara 1 ay Saç dökülmesine karşı adını vermek istemediğim sprey ve tablet kullandım, bırakınca daha fazla dökülüyor yorumlarından sonra korkup bıraktım, Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Dökülmesi Yardım Lütfen
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2019, 15:02:33 »
Genetik dökülme var ama çok yavaş ilerliyor saçlarda hacim kaybı var önlerde incelme finasterid araştır yan etkileri vs bak o toparlar
Global Moderator

Batuhan3452

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2019, 15:06:52 »
Hocam çok teşekkürler , peki dökülmeyi durdurduktan sonra , şakaklar için ne gibi tedavi uygulamam gerekiyor ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2019, 15:10:03 »
Şakaklarında incelmiş saç telleri kalınlaşırsa şakak sorunun kalmaz birazda yaş itibari oranın biraz içerde olması yakışır bu kadardan bir şey olmaz sorun etme
Global Moderator

Batuhan3452

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 10 Eylül 2019, 15:12:38 »
Çok teşekkür ederim , ama yakın arkadaşlarım finasterid kullanıp bıraktıklarında yan etkilerinden kurtulamadılar uzun bir süre , O yüzden çok çekiniyorum o ilaca başlamaya, sizce finasterid dışında başka bir ilacın içeriden alınacak hapın yads dışarıdan uygulanacak uygulamanın etki etme durumu var mı ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Eylül 2019, 15:47:32 »
Bazı kişilerde yan etkiler olabiliyor evet

Xpecia alabılırsın
Global Moderator

Batuhan3452

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 10 Eylül 2019, 15:53:32 »
Çok teşekkür ederim tekrardan , dediğim gibi şu 3 ayda inanılmaz dökülme var bende bu ara saçım gerileyince korktum açıkcası , o zaman ben xpecia başlayım , olmadı finasterid başlarım sonuç alamazsam, teşekkürler tekrardan

Facebook Twitter Instagram