Merhaba arkadaşlar,
Saç ektirenler kervanına ben de katılmış bulunmaktayım.
İstanbul Levent'teki Op. Dr. Alper Tuncel'in kliniğinde, maks. 4000 greft ve 4000 tl olarak anlaşmıştık ve sabah 9 civarında başlayan saç transferim 11 saatte tamamlandı.
Alper Bey saç ekiminin planlama aşamasında bulundu ve bunun dışında da birkaç kez operasyona gelip gidişatı kontrol etti.
Özellikle en acılı bölüm olmasını beklediğim anestezi iğneleri yapılırken çok ama çok az acı hissettim, iğneleri yapan kişi bu işte gerçekten iyiydi. Daha sonra greftler alındı. Sonra yemek molası verildi ve sonrasında ise Alper Bey'in eşi saçların ekileceği kanalları açtı ve sonrasında ise iki kişilik ekip greftleri ektiler. İhtiyaç duymadığım için yemekten sonra hiç ara verilmedi. Ben ise bazen uyuyakaldım, bazen de number one tv'deki klipleri izledim.
1. gün iyi gibiydi, sadece alnımın ortası biraz şişti ancak bu sabah, 2. gün alnım ve greft alınan yerin yukarı kısmı epeyce şişmiş olarak uyandım.
2. gün öğlen: şişlikler hafiften inmeye başladı çok şükür.
Alnıma iki saatte bir 10ar dakika buz tedavisi uyguluyorum.
3. Gün: alnımdaki şişlik göz altlarıma indi.
4. Gün: göz altlarındaki şişlikler de inmeye başladı. Başımın arkasındaki acı devam ediyor. Kabuklanmalar belirginleşti.
Elimden geldiğince güncelleyip fotoğraflar koyacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum.
İyi Bayramlar...