Gönderen Konu: Dr. Serdar Gökrem saç ekimi sonucum  (Okunma sayısı 11286 defa)

Snpzo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dr. Serdar Gökrem saç ekimi sonucum
« : 04 Temmuz 2015, 13:55:17 »
Saç ekimi konusunu uzun süredir takip ediyorum.Ankara da ki birçok saç ekim merkezini gezdim birebir görüştüm.Tanıdığım bir doktor vesilesiyle Serdar Gökrem bey ile bu operasyonu gerçekleştirmeye karar verdim.Ön ve üst taraflarda açığım vardı 2300 kökün benim için yeterli olacağını söyledi Serdar bey.Saç ekimi Köroğlu'nda özel bir klinikte gerçekleştiriliyor.Sabah 9 gibi başladı benim ekimim.Serdar bey önce kökleri ensemden ve yanlardan tek tek manuel olarak ayırmaya başladı.Bu yöntem hem daha acısız bir ekim hem de kafamda hiçbir iz kalmamasını sağladı.Belli aralıklarla kökleri ayırma işlemi sürdü,Lokal anestezi yapıldığı için hiçbir ağrı hissetmiyorsunuz.Kökler ayrıldıktan sonra Serdar beyin gözetiminde iki doktor  kanalların açılması ve saç ekimi gerçekleştiriyor.Operasyon 4 civarı sona erdi.Birkaç gün kafanız bandajlı kalıyorsunuz.iki gün sonra bandaj çıkarma ve ilk yıkama için Serdar beye gittim.Bir süre losyon ve şampuan kullandım.Ekilen saçlar bildiğiniz gibi belli bir süre sonra dökülmeye başladı ama moral bozmaya gerek yok,2-3 ay sonra saçlar çıkmaya başlıyor.Serdar Beyin ekimden sonra düzenli olarak beni araması kontrole çağırması benim kendisine olan güvenimi arttırdı.İşim gereği her gün yüzlerce insanla muhatap oluyorum şu ana kadar çok güzel tepkiler aldım.Ben gerek Serdar beye gerek yanında çalışan doktor ve hemşirelere çok teşekkür ederim gösterdikleri ilgi ve istediğim sonucu alabildiğim için.Operasyondan önceki ve 8 ay sonraki fotolarım mevcut.Umarım herkes istediği sonuçlara kavuşur.

fearless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Serdar Gökrem saç ekimi sonucum
« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2015, 03:50:02 »
Öncelikle hayırlı olsun başarılı bir ekim. Mümkünse yandan ve karşıdan da fotolarınızı atabilir misiniz? https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=82.0 bu arkadaş da aynı doktora yaptırmış bi kaç eksiği var (halledilebilir) ama gene de başarılı sayılır konuştuk tavsiye ettigini söyledi. Ben bir ekim yaptırdım ancak sonuç hüsran. Acaba siz ne tavsiye edersiniz

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Serdar Gökrem saç ekimi sonucum
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2023, 12:39:59 »
Güncel fotoğraf paylaşmanız mümkün mü acaba?

Facebook Twitter Instagram