Saç Ekimi Sonuçları
Bu saça güzel ekim olur merkezin başarısını bilmiyoruz eğer eminsen o merkeze gitYazıl olmasın bu kafaya Merkez hakkında bilgim yok belirteyim bilgim olmadığı içinde uyarmak durumundayım.
Kardeşim yaşınız çok genç , 21 yaş saç ekimi için hiç uygun değil , 25 kadar sabırlı olmanızda fayda var
Bnde 99 luyum forumda bu kadar genç olupta en kötü dökülme yaşayan benim heralde
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim.Düğünüm yaklaştığı için bu mutlu günümde güzel bi görsel bırakmak istiyorum arkamda bende durumun farkındayım aslında ama aynaya bakınca insan ister istemez kendini sorguluyor açıkcası ve arayış içine giriyor bakalım hayırlısıyla sürecim de mutlu olurum ve güzel bi iz bırakmak isterim arkamda
Hayırlısı kardeşim, ama kuaförler kel kafaları protez ve topik vb dolduruyorlar sizinki gibi açıklığı kolayca hal ederler ,siz onun için çok endişelenmeyin , saç ekimi bu yaşta çok yanlış bi karar ( hele sizin dökülme tipiniz henuz belli olmamış)
4 Ekim merkezine gittim hepsininde bana cevabı erkek tipi dökülme olduğunu söyledi.
Hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim Öncelikle.Çok araştırdım yüzyüze gittim görüştüm forumda Bi kaç arkadaşın sonuçlarını takip ediyorum bana açıkcası maddi açıdanda normal geldi ve 6 prp desteği mantıklı geldi. İnşaalah bu yolda güzel bir sonuca ulaşırız hocam
Bende 21 yaşındayım bak benim saçlar da böyle ektiricem ben para biriktiriyorum ilerde daha da dökülürse birdaha ektiririm önemli olan bence ön saç çizgisi ve şakaklar. Her ne kadar az dökülmüş olarak görünse de estetik olarak çok fazla değiştiriyor görüntüyü saçlar şekil almıyor beklemek istemiyorum
kaç paraya ekiyorlar?
Nereye Ekim yaptıracağına karar verdin mi kardeşim?
Şuanlık kafamda şahin çelik var kardeşim ama ileride görüşüm değişir mi bilemem. Bana yaklaşımı olsun her sordugum soruya üşenmeden cevaplar vermesi olsun tabiiki en önemlisi fiyat performans olarak başarılı bulduğum bi ekimci