Oncelikle bu grupta emek veren fikrini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.Yaşım 29 Izmirde yaşıyorum 2009 2010 yılından beri saçlarım dökülmeye başladı ve 2012 den sonra iyice hızlandı.Baba tarafıda anne tarafı da kel o yüzden bu işten kurtuluşum yok
Uzun zamandır saç ekimi planlıyordum ama cesaret edip başlayamadım uzun araştırmalar sonucu içiminde rahat ettiği Şahin Çelikte karar kıldım saçlarımı çok kısa kestirdiğim ve net fotoğraf çekemediğim için donör bölgem yetersiz gözüküyordu ve bu yüzden telefonla görüşmemizde başta Şahin beyden olumsuz yanıt aldım. Ben mükemmel olmasada yeterli olabileceğini düşünüyordum ve kendisiyle yüz yüze görüşmeye karar verdik Izmirden Ankaraya gelip ön görüşme yaptık ve kendisiyle ekim yapmaya karar verdik 5 eylule randevu aldık.
Ekim günü geldi heyecanlı bir şekilde saç ekim merkezine gittim ön çizgi ve genel planlama yapıldı ekim saati geldiğinde fotoğraflar alınıp saçlar kısaltıldı. Önceki yıllarda sol parmağımda olan bir kopma yüzünden sol koldan kan veremiyorum iğne olduğumda bayılabiliyorum bazen kan görüncede oluyor ben kendilerine kendimle ilgili herşeyi anlattım ve gayet anlayışlı davrandılar damar yolu sağdan açıldı anestezi yapılırken gayet sakin ve anlayışlı bir şekilde beni çok sarsmadan yapıldı kendimi işin en başından beri güvende hissediyordum.
Donör bölgeden alım yaklaşık 3.5 saat sürdü ara verdik yemek yedim belki çok uzanmaktan belki yemek saatimi alışık olmadığım saatte yememekten tansiyonum düştü Ergin bey gayet anlayışlı bir şekilde ilgilendi başka yerlerde hastanede de olsanız basit bir kan verme işleminde rahatsızlaninca insanlar sizin bu durumunuzu sevmiyorlar ve çattık yine nerden çıktı bu adam gözüyle bakıyorlar ve ben bu durumu ekim boyunca hiç yaşamadım bu benim için önemli bir konuydu.
Yemekten sonra kanal açma işlemi Şahin Bey tarafından yapıldı ve kökler ekildikten sonra gerekli pansumanlar yapılıp, anlaşmalı olduklari otele taksiyle gittim.