Gönderen Konu: LifeHair Şahin Çelik 3400 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 5058 defa)

Jealbeard

• Yeni üye
  • *
LifeHair Şahin Çelik 3400 greft saç ekimi
« : 08 Eylül 2019, 11:03:10 »
Oncelikle bu grupta emek veren fikrini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.Yaşım 29 Izmirde yaşıyorum 2009 2010 yılından beri saçlarım dökülmeye başladı ve 2012 den sonra iyice hızlandı.Baba tarafıda anne tarafı da kel o yüzden bu işten kurtuluşum yok :)  Uzun zamandır saç ekimi planlıyordum ama cesaret edip başlayamadım uzun araştırmalar sonucu içiminde rahat ettiği Şahin Çelikte karar kıldım saçlarımı çok kısa kestirdiğim ve net fotoğraf çekemediğim için donör bölgem yetersiz gözüküyordu ve bu yüzden telefonla görüşmemizde başta Şahin beyden olumsuz yanıt aldım. Ben mükemmel olmasada yeterli olabileceğini düşünüyordum ve kendisiyle yüz yüze görüşmeye karar verdik Izmirden Ankaraya gelip ön görüşme yaptık ve kendisiyle ekim yapmaya karar verdik 5 eylule randevu aldık.

Ekim günü geldi heyecanlı bir şekilde saç ekim merkezine gittim ön çizgi ve genel planlama yapıldı  ekim saati geldiğinde fotoğraflar alınıp saçlar kısaltıldı. Önceki yıllarda sol parmağımda olan bir kopma yüzünden sol koldan kan veremiyorum iğne olduğumda bayılabiliyorum bazen kan görüncede oluyor ben kendilerine kendimle ilgili herşeyi anlattım ve gayet anlayışlı davrandılar damar yolu sağdan açıldı anestezi yapılırken gayet sakin ve anlayışlı bir şekilde beni çok sarsmadan yapıldı kendimi işin en başından beri güvende hissediyordum.

Donör bölgeden alım yaklaşık 3.5 saat sürdü ara verdik yemek yedim belki çok uzanmaktan belki yemek saatimi alışık olmadığım saatte yememekten tansiyonum düştü Ergin bey gayet anlayışlı bir şekilde ilgilendi başka yerlerde hastanede de olsanız basit bir kan verme işleminde rahatsızlaninca insanlar sizin bu durumunuzu sevmiyorlar ve çattık yine nerden çıktı bu adam gözüyle bakıyorlar ve ben bu durumu ekim boyunca hiç yaşamadım bu benim için önemli bir konuydu.
Yemekten sonra kanal açma işlemi Şahin Bey tarafından yapıldı ve kökler ekildikten sonra gerekli pansumanlar yapılıp, anlaşmalı olduklari otele taksiyle gittim.

Jealbeard

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #1 : 08 Eylül 2019, 11:12:03 »
Ekim akşamı rahat uyudum hafif bir ense ağrısı vardı ama dayanılmaz değildi ekimin sonraki sabahı resimi paylaşıyorum.

Jeu

• Hero Member
Ynt: LifeHair Şahin Çelik 3400 greft saç ekimi
« Yanıtla #2 : 08 Eylül 2019, 11:15:50 »
Açıklığınıza göre ön çizgi gayet güzel hayırlı olsun

Jealbeard

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 08 Eylül 2019, 11:20:42 »
Bugün ekimin 4.günü dün Şahin bey ilk yikamami yaptı gerekli şeyleri tarif etti ağrı kesici, antibiyotik, aspirin ve xpecia tablet kullanıyorum daha etkili bir ilaç düşünmüyorum finasterid gibi. Dün bandaj açıldığı ve Izmire geldiğim için uzun süre ayaktaydım uçağında etkisiyle başımda şişlik oluştu yanlardan balon gibi büyüdü buz uyguluyorum ve bol bol su içiyorum. Herhangi bir ağrım yok sadece majezik biraz karnımı ağrıtıyor.

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 08 Eylül 2019, 12:15:31 »
Hocam hayırlı olsun, saat kaçta başlayıp kaçta bitti işlem, Şahin bey hakkında genel olarak nasıl düşünceleriniz ?

Jealbeard

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 08 Eylül 2019, 12:27:02 »
12.30 da başladı 7.30 gibi bitti yarım saat eksik fazla,
benim daha önce görüştüğüm yerler gönder gelsin yaparız ederiz tarzı yerlerdi hatta Izmirde bir yer geçen sene 2 gün üst üste dikim yapalım demişti ortalama 6500 7000 greft edilecekti sözde ama Şahin bey ilk başta olumsuz baktı kabul etmesine rağmen elindeki malzemeyle bana göre iyi bir iş çıkardı ilk başta şüphe duyması ve dürüstlüğü bana güven verdi bana göre eldeki malzemeyle yapılacak en iyi sonucu çıkardı ben şuana kadar gayet mennunum bundan sonrada olumlu geçeceğine inanıyorum

Jealbeard

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 08 Eylül 2019, 12:27:52 »
@emoshe teşekkür ederim

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Eylül 2019, 12:48:27 »
merhabalar ekiminiz hayırlı olsun, sakaldan ekim yaptırmayı düşünmediniz mi ?

Jealbeard

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 08 Eylül 2019, 12:52:36 »
Düşündüm ama benim donör bölgem yetersiz herhangi bir ters durumda olumsuzlukta veya yıllar sonra oluşabilecek sıklaştırma operasyonu için onu ayırdık ileride lazım olur

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Eylül 2019, 13:07:45 »
Şahin hoca hayal satmıyor objektif bi şekilde ortaya çıkabilecek sonucu söylüyor öyle maximum greftçi hayal satan ekim merkezleri gibi değil bu da insanda güven temin ediyor .
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Jealbeard

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 08 Eylül 2019, 13:11:39 »
Aynen Cartele katılıyorum ben çok kıl adamımdır çok düşünürüm bir çok şeyin önlemini alırım belki bu işi en son yapacak kişiydim ama işte bir gün geliyor oluyor yapıyorsun bunda Şahin beyinde etkisi vardır

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Eylül 2019, 13:12:13 »
Açık alan çok geniş, hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Ekimin hayırlı olsun.

Jealbeard

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 08 Eylül 2019, 13:15:19 »
Teşekkürler,evet çok geniş önde birşeyler olsun arkalarda hafif olsun diye düşündüm

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 08 Eylül 2019, 13:22:31 »
Güzel ekim hayırlı olsun
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 08 Eylül 2019, 13:24:19 »
Teşekkürler,evet çok geniş önde birşeyler olsun arkalarda hafif olsun diye düşündüm

zaten önemli olanda ön kısım hocam ... benim ön kısım hariç geri taraflar sık ama önde saç olmayınca tabiri caizse tampon olmayınca bişeye benzemiyor hele ensem maymun gibi heryer kıl ama önde saç olmayınca saçsız gözüküyorsun ön saç çizgisi önemli kesinlikle ...
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Facebook Twitter Instagram