Gönderen Konu: Saç yağlı  (Okunma sayısı 2213 defa)

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç yağlı
« : 08 Eylül 2019, 09:48:44 »
Arkadaşlar yardım edin bana yaşım 38 seneler önce sakal dan saçtan göğüsten saç ektim saçım çok güzel oldu tamamen keldim sonra ne oldu yılar geçtikçe dökülmem saç yanlarım bile dökülmeye başladı ekilen saçlar dökülmeye başladı Dr gittim tahlil yaptım burada sadece b12 testleri var oda çok düşüyor iğne verdi benim sorunum saç yanlarım kaşınıyor küçük küçük saçlar dökülüyor aşırı yağlı saçım var iki günde bir ağırlaşıyor sanki bir teneke yağ dökülmüş hale geliyor saçımı yıkadığım vakit iki üç saç teli dökülüyor ne dökülme durdu ne yağlama saçım ince teli saç ve  yağlama kaşıntıda oluyor ne yapabilirim yardım edin gitmediğim Dr kalmadı altı defa prp yaptım yine aynı saçım çok güzel ekildi ama bu yağ yüzünden döküldü

unverm

• Hero Member
Ynt: Saç yağlı
« Yanıtla #1 : 08 Eylül 2019, 15:15:48 »
Resim yüklerseniz daha iyi yardımcı olunur diye düşünüyorum.

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #2 : 08 Eylül 2019, 15:26:10 »
Saçını yıkadığında 2-3 saç teli mi dökülüyor?

Sen bunu dert ediyorsan bende her şampuanlayışımda genellikle en az 15-20-30-35 arası gidiyordur heralde :D Ama günlük 100 tele kadar dökülme normal diyorlar hatta bir doktor yanlış hatırlamıyorsam 120-150 arası normal ama daha fazlası sorun diyordu sanırım

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 08 Eylül 2019, 17:58:23 »
şampuan ne kullanıyorsun ve ne sıklıkta saçlarını yıkıyorsun?

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Eylül 2019, 18:05:38 »
Şampuan olarak çok değişik kullandım bir türlü yağ kaşıntı durmadı şimdi fyto ısırgan otu şampuanı aldım saçımı her sabah soğuk ile yıkarım şampuan ilede üç günde bir yıkarım yıkadığım vakit kaşıntı kalmaz yağda üç gün sonra yine kaşıntı yağ olur saçım böyle tekrar döküldü saç yanlarım bile dökülüyor bu sene ilk defa prp yaptım beş seans olacak
Konhair saç ekimi saç ekimi şikayet

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #5 : 08 Eylül 2019, 18:12:49 »
Prp tırt. Eğer böyle işlemler yapacaksan saç mezoterapisi yap. Prp’nin 10 katı etkili.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 08 Eylül 2019, 19:18:06 »
Şampuan olarak çok değişik kullandım bir türlü yağ kaşıntı durmadı şimdi fyto ısırgan otu şampuanı aldım saçımı her sabah soğuk ile yıkarım şampuan ilede üç günde bir yıkarım yıkadığım vakit kaşıntı kalmaz yağda üç gün sonra yine kaşıntı yağ olur saçım böyle tekrar döküldü saç yanlarım bile dökülüyor bu sene ilk defa prp yaptım beş seans olacak

Vichy dercos yağlı saçlar için olana bak

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Eylül 2019, 13:04:22 »
Haftada 2 gün konazol şampuan kullan
Global Moderator

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 09 Eylül 2019, 19:55:37 »
Bir  ay kullandım yine yağlı

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 09 Eylül 2019, 20:29:41 »
Ekilen saçlar tamamen mi döküldü?

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Eylül 2019, 21:04:15 »
Evet öyle oldu

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 19 Eylül 2019, 06:18:54 »
Geçmiş olsun senin için zor bir durum, hekimler bile çözüm bulamadıysa çok ilginç bir durumun var gerçekten

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 19 Eylül 2019, 06:22:46 »
Saçını yıkadığında 2-3 saç teli mi dökülüyor?

Sen bunu dert ediyorsan bende her şampuanlayışımda genellikle en az 15-20-30-35 arası gidiyordur heralde :D Ama günlük 100 tele kadar dökülme normal diyorlar hatta bir doktor yanlış hatırlamıyorsam 120-150 arası normal ama daha fazlası sorun diyordu sanırım
valla hekimler de bayağı iyi salliyor .bazen. 150 tel ne demek ya, tıraş olur gibi avcumuzun içi full saç dolduğu zaman anomral bir durum olacak o zaman herhalde. Bence 5 tel de dökülse günlük, saç kafada kendini.belli eder eğer yavaş yavaş seyrelme varsa yani saç kalitesinde ve kalınlığında azalma, güç kaybı varsa o zaman saç gidiyorum diyor bence. Bilmem anlatabildim mi

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 24 Eylül 2019, 20:41:22 »
Geçmiş olsun hocam , altta yatan metabolik bir olay yoksa muhtemelen göğüsten ve saçtan nakil olanlar dökülüyordur diye düşünüyorum . Yanların da döküldüğünü söylüyorsunuz .Eğer nakil yaptırmasaydınız vakti gelince ensenizde dökülecek olanlar şimdi ise ekilen yerde dökülüyormuş gibi fikre kapıldım. Nw6-7 lerin donörleri ilerki yıllarda çok yıpranır . Tabi emin değilim düşüncem bu. Sinsi bir hastalığın habercisi değildir inşallah ekilen saçların tamamen dökülmesi de çok üzücü , geçmiş olsun .
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2019, 20:50:32 Gönderen: cassowary93 »

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 29 Eylül 2019, 17:24:35 »
Geçmiş olsun hocam , altta yatan metabolik bir olay yoksa muhtemelen göğüsten ve saçtan nakil olanlar dökülüyordur diye düşünüyorum . Yanların da döküldüğünü söylüyorsunuz .Eğer nakil yaptırmasaydınız vakti gelince ensenizde dökülecek olanlar şimdi ise ekilen yerde dökülüyormuş gibi fikre kapıldım. Nw6-7 lerin donörleri ilerki yıllarda çok yıpranır . Tabi emin değilim düşüncem bu. Sinsi bir hastalığın habercisi değildir inşallah ekilen saçların tamamen dökülmesi de çok üzücü , geçmiş olsun .
Nasıl bir hastalık hangi tahlilleri yapım bunları bilmek için

Facebook Twitter Instagram