Herkese selam birşey danışıcam bilgisi olan arkadaslarin yorum yapmasını bekliyorum.5bucük ay önce ekim yaptirtidim. 3.5 ayla birlikte başlayan memnun edici çıkışlar 1 ay sonra kesildi.yaklasık 1 aydır durmuş durumda gelişme yok.ilac beslenme sprey sampuan vs herşeyin düzenini hic aksatmadan devam ettim bu duraksamanın sebebini tahmin edebilecek varmı acaba.1)kan akış hızımın prp yapan arkadas yavas oldugunu söyledi fazla kanama olmadigindan yeni corasprin kullanmaya basladim ve spor yapmaya ugrasıyorum cok
Zorlansamda
Ve de saçımı cok soguk suyla yıkıyorum.2) hemoroid
Problemi yasiyorum uzun suredir bu sebeple kanım sınırın cok az altında ve ferritin düsuk 2 aydir ilac verdi doktor kullaniyorum 1 ay daha kullanip kontrol olucam.
genel sorunum kan dolaşımı gözüküyor yalniz hızlandirmak icin spor yapamiyorum yeteri kadar kanımın sınırda olması aşırı yorgunluk ve bitkinlik verdiginden dolayi ,corasprin yesil cay sarimsak vs gibi kan dolasimini hizlandiracak şeyler alıyorum bunun dışında öneride bulunacak veya anlattıklarım dahilinde bilgisi olan varmı?