Gönderen Konu: Kimi seçmeliyim  (Okunma sayısı 1805 defa)

rafirafi

• Yeni üye
  • *
Kimi seçmeliyim
« : 07 Eylül 2019, 14:48:57 »
Merhaba arkadaşlar foruma bir kaç gün önce üye oldum. Ama hemen hemen sitede ki tüm konulara girip yorumları okudum.1 haftadır saç ekimi için bütçem dahilinde ki doktorlar ile görüşme halindeyim. Eskişehir de yaşıyorum İstanbul da tanıdıklarım olması sebebiyle istanbul da ekim yaptırmayı düşünüyorum. Görüştüğüm doktorlar ilhan serdaroğlu, Serkan Aygın ve Emrah Cinik. Hepsine detaylı fotoğraflarımı yolladım. Ilhan beyi bütçemin çok üzerinde olması sebebiyle hemen eledim. Serkan ve Emrah bey bütçem dâhilinde fiyat verdiler. Ikisi de 3500-400 Greft e ihtiyacım olduğunu, fue tekniği olacağını, greft alımlarının micromotor ile olacağını söylediler.Yalnız tüm ekim aşamasında ikiside arasıra gelip gözlem ve yönlendirme yapabileceklerini sadece ekim öncesi çizim planlama vs. gibi şeyleri kendileri yapabileceklerini ilettiler.Ikisinin de şartları hemen hemen aynı bu sebeple işlemi yapacak ekibin tecrübesi ön plana çıkıyor. Fiyat olarak da Emrah beyden Serkan beye göre  2.000 tl daha az fiyat aldım.Son kararımı doktorların ekim yapan ekibinin tecrübesine göre vermek istiyorum ve bu konuda bilgisi olan forum üyelerinin yardımlarını bekliyorum.

BayX

• Hero Member
Ynt: Kimi seçmeliyim
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2019, 17:56:11 »
Forumda Serkan Aygın ve Emrah cinik ekimlerini inceleyip karşılaştırarak bir karara varabilirsin

rafirafi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2019, 18:45:31 »
Hepsini inceledim. Ikisinin sonuçları da başarılı görünüyor ama emrah hocanın 2 veya 3 ekim sonucu var burada serkan hocanın daha fazla var. Bu sebeple emrah hocanın ekibine karşı tam bir güven oluşmadı bende. Ama forum dışı araştırmalarım sonucunda ikiside gayet başarılı şikayet göremedim açıkçası.

rafirafi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2019, 18:47:06 »
Son kararımı vermek için bu iki hocaya saç ektiren forum üyelerinden yorum bekliyorum..

Abudan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 07 Eylül 2019, 20:54:45 »
Serkan aygin derim arada bicep tel parasi var.digerini bilmiyorum.burdaki butun yorumlari okudum.kime ekdireceksenizde buraya resim atin tecrubeli kisilerden fikir alin sayi cizim icin.onceden bu sayfayi bilseydim kesinlikle oyle yapardim .kolay gelsin

rafirafi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 07 Eylül 2019, 21:41:50 »
Resimlerim..

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Eylül 2019, 21:56:08 »
Arkadaşım vertex sıkıntı...zor bir Ekim ...

rafirafi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 08 Eylül 2019, 12:54:36 »
Vertex bölgesine ve ön tarafın da bazı bölgelerine aralara girilerek ekim yapılması gerekiyor galiba. Görüştüğüm yerler fue tekniği ile önlere sık arkaya doğru daha az sıklıkla ekim yapılması gerektiğini söyledi. Fue tekniği ile aralara ekim yapmak mevcut saçlara zarar vermez mi?

rafirafi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 08 Eylül 2019, 12:56:57 »
Life Hair varmış ankara da. Forum da gördüm paylaşımlardan etkilendim. Pazartesi oraya da danışacağım.

Karamazov

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 08 Eylül 2019, 13:24:41 »
Hocam butcenizi max seviyede tutun sahin çelikde iyidir başarili bir ekimci

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 08 Eylül 2019, 14:39:03 »
saçlar çok ince telli bu yüzden çok zor bir ekim kime ektirirsen ektir ekimin patlama ihtimali var ben ekimci olsam ya seni kabul etmem yada 6 ay finas kullan öyle gel derdim genede illa ektireceksen bence ön bölgeye özellikle dhı ekim olursa daha iyi olur sanki çünkü ince telli saçlarda dhı daha iyi oluyor gibi düşünüyorum ama çokta emin değilim istersen kendinde bir araştır.

rafirafi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 08 Eylül 2019, 15:01:15 »
Ekim den sonra da uzun saç kullanacağım için benim için de önemli olan ön bölge. Saç telim ince bu sebeple tek sefer de ön ve arka taraf kapanmaz diye düşünüyorum bende..

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 08 Eylül 2019, 16:04:01 »
Yaş kaç...?

rafirafi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 08 Eylül 2019, 16:54:13 »
35

rafirafi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 08 Eylül 2019, 16:59:15 »
Serkan hoca sakal ve saçtan toplam 4000 Greft çıkacağını söyledi. Emrah hoca 3500 civarı dedi sadece saçtan ama donörün durumuna göre artabilirmiş. Emrah hoca bir de tüm açıklığın yüzde 85 i kapanır ekstra donör alınamazsa. Hair Of istanbul a da mesaj atmıştım. Başarı şansı yüzde 50-60 bu sebeple ekim yapamayız dedi. Şimdilik geri dönüşler bunlar.

Facebook Twitter Instagram