Saç Ekimi Sonuçları
sürecim çok güzel gidiyor saç çıkışların belirgin bir hal almaya başlamış kızarıklığa gelınce ben normal olduğunu düşünüyorum egzama vs gibi sorunların daha önce olmadıysa.. saç çıkışlarında bu tarz kızarmalar kabuklanmalar meydana gelebiliyorsaç ekım merkezine kontrole gidip gösterebılilirsin yakınsan kafana çok takıyorsan
Benim tavsiyem; takviye yada ilaç kullanıyorsan hemen bırak, bir hafta kadar bekle geçmez ise doktora git, benim de tahminim egzama, geçmiş olsun, bende de egzema var vichy kepeğe karşı şampuan ile tedavi ediyorum.
seba med kafada kuruma yapabiliyor bazı hassas ciltleri de tahriş edebiliyor seba med kes bence bebe şampuanı kullan bir süre.
tamamdır teşekkürler bebe şampuanı markası fark eder mi önereceğiniz bir ürün var mıdır
Ekim zarar vermedi Sebamed kullandım ekimden sonra o çok fena azdırdı egzamayı, hemen hemen seninki gibi bir görüntü vardı hemen vichy şampuanıma geri döndüm. Şimdi 2 gün bebe şampuanı 3. gün vichy şeklinde yıkıyorum. Cilt hekimine gitmeni tavsiye ediyorum.
fark etmez sadece kafan bıraz dınlensın faydası olduğu için değil en azından tahrış etmez sebamed yaptıysa ki büyük ihtimal o yaptı düzelene kadar.
UniBaby tavsiye ediyorum oğlum ve benim favori şampuanımız
Teşekkürler.yarın gideceğim doktora. bebe şampuanı olarak ne kullanıyorsunuz. bir dönem ben jonhnsons baby kullanmıştım kepek yapmıştı.