Gönderen Konu: İlhan Serdaroğlu 3300 greft  (Okunma sayısı 18102 defa)

kartal2016

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İlhan Serdaroğlu 3300 greft
« Yanıtla #30 : 30 Aralık 2016, 17:54:29 »
Öncelikle hayırlı olsun. Ama çelişkili bir ekim olmuş gibi. Birincisi 3.300 graft o kadar alana yeterli olmaz. İkinci çelişki yetmeyeceğini doktorda bilmesi gerekirki o durumda da ancak 3.300 graftı zor çıkardık deyip bir ekim daha planlanması.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 01 Ocak 2017, 13:24:18 »
saçı yana tarayarak çok rahat kapatır o seyrekliği. 4.ay ve çok da kötü olmayna bir görüntü tabbiki önden. üstten felaket gözükeceğini tahmin edebiliyorum 4 ay olduğundan. ama çokta kötü değil bu kadar grefte bu kadar alana bence 4 ay olmasına rağmen.

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 28 Şubat 2017, 17:35:33 »
5 ay sonrası görünüm

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 01 Mart 2017, 10:21:21 »
Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar  ::)

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 01 Mart 2017, 10:31:17 »
hocam eskiye nazaran bin kat daha iyi şuan.kötü durmuyor öncelikle onu söyliyim. bundan birkaç önce tamamen kel biriyken şuan seyrek saçlısınız.bence güzel gelişme. konuyu ilk açarken seneye 2.ekimi yapacağım demişsiniz. nasıl olsa sıkılaştırma ekim yapacaksınız.bu nedenle bu görüntü sizide tatmin etmiştir diye düşünüyorum. 2.ekimi ne zaman planlıyorsunuz, yine ilhan hocamı

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 02 Mart 2017, 09:57:44 »
valla abi 5 ayda böyleyse 1 sene sonra tatmin eder diye düşünüyorum. İlhan hoca da tek ekim seni memnun edebilir demişti. Bu sebeple ikinci ekimi bir 5 yıl sonra vertex bölgesi iyice açılınca yapacağım gibi duruyor. Yine ilhan hocaya gitmeyi düşünüyorum  ;D

emireri

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 02 Mart 2017, 12:24:47 »
Öncelikle hayırlı olsun. Ama çelişkili bir ekim olmuş gibi. Birincisi 3.300 graft o kadar alana yeterli olmaz. İkinci çelişki yetmeyeceğini doktorda bilmesi gerekirki o durumda da ancak 3.300 graftı zor çıkardık deyip bir ekim daha planlanması.

3300 greft çıkması donor bolgeyı zayıflatmış olabilir mi acaba .bu durumlarda finasteride öneriyorlar diye biliyorum
hemmekilen hem de donor bölgen kalınlaşmış olur

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 02 Mart 2017, 15:00:32 »

3300 greft çıkması donor bolgeyı zayıflatmış olabilir mi acaba .bu durumlarda finasteride öneriyorlar diye biliyorum

Donör bölgede gözle görülür bir şey yok abi, Finasterideyi araştırayım. Fakat önce 6 ay daha xpecia kullanmayı düşünüyorum, böbreğe fazla yüklenmeyelim  ;D

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 03 Mart 2017, 04:58:12 »

Donör bölgede gözle görülür bir şey yok abi, Finasterideyi araştırayım. Fakat önce 6 ay daha xpecia kullanmayı düşünüyorum, böbreğe fazla yüklenmeyelim  ;D

Finas böbregi çok yormaZ fakat farklı yanetkileri olabilir biraz temkinli davran kullanırken.
Ama asıl konu şu ki; senin finaslık bir durumun yok, finanstın sana en ufak yardımı olmayacaktır.sen dökülme maratonunu tamamlamış ipi göğüslemişssin.
Finası çıkart listeden boşa vücudunu yorma.

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 03 Mart 2017, 10:20:55 »

Finas böbregi çok yormaZ fakat farklı yanetkileri olabilir biraz temkinli davran kullanırken.
Ama asıl konu şu ki; senin finaslık bir durumun yok, finanstın sana en ufak yardımı olmayacaktır.sen dökülme maratonunu tamamlamış ipi göğüslemişssin.

Teşekkürler, Xpecia yeter mi diyorsun yani?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 03 Mart 2017, 14:32:11 »

Teşekkürler, Xpecia yeter mi diyorsun yani?

Yani demem o ki; zaten döküldü dökülecek zayıflamış saçın YoK imiş, sinekkaydı ya yakın bir kafa derisine sahip olduğun için sadece Ekim yapılan saçların çabuk uzaması ve hacim kazanması adına biotin tarzı birşey kullanman yeterli. Xpecia da ilave saw palmetto ,biotin,folic asit, çinko vs var ama senin işini biotin de görür. Xpecia doğal destekleyicidir yanetkisi sözkonusu değildir, kullanıma devam edebilirsin. Pahalı falan olduğunu düşünürsen sadece biotin de yeterli senin için.

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 12 Temmuz 2022, 12:29:58 »
Arkadaşlar:)

6 sene falan olmuş. Saçımın son durumu ektekiler gibi. İkincisi şart tabi. Ankara'da yaptırmak istiyorum ikincisini.

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 12 Temmuz 2022, 12:33:42 »
İkincisine boynuma kadar uzayan sakalları da eksem harika olacak gibi. Zaten her hafta kesmek için uğraşıyorum:)

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 12 Temmuz 2022, 14:03:18 »
İkincisine boynuma kadar uzayan sakalları da eksem harika olacak gibi. Zaten her hafta kesmek için uğraşıyorum:)

saçınızı uzatıcaksanız ekim en iyi sonucu verir genelde, bakın 3500grefti koca alana ekmişler yine kapatıcılık var çünkü çok uzun kullanıyorsunuz. uzun halinde donörde gayet iyi, sakallarda çok iyi.

yerinizde olsam sakal destekli ekimlerle verteksi kapatır, ön çizgimi biraz daha öne alırdım ve güçlendirirdim.

zaten uzun kullanıyorsanız bir yerden sonra ekim olduğu belli olmaz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 12 Temmuz 2022, 14:32:03 »
Ekilenler çıkmış alana göre seyrek bir saç ekimi olmuştu zaten daha sık ekebilseydi hoca çok daha iyi olurdu çünkü çıkış oranı iyi.

Bunun dışında boynuna kadar uzayan sakallar alınmaz
Sadece çene altından alım yapıla bilir

Saç ekimi süreciniz devam ediyor umarım daha iyi olur

Sizin yerinizde olsam ikinci saç ekimini çizdiğin alana kadar
Önden başlayıp çizilen alana kadar yaptırırdım çok daha iyi olur onun dışında bu tepenin içi zor

3 ekim de düşünürdüm o zaman tepeye saha çok yoğunlaşırdım.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram