Gönderen Konu: İlhan Serdaroğlu 3300 greft  (Okunma sayısı 18092 defa)

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlhan Serdaroğlu 3300 greft
« : 10 Eylül 2016, 17:44:06 »
Merhaba arkadaşlar,

Saçlarım ince ve cılız. İlhan Bey biraz zorlandığını, tecrübeli ellerde olmasaydım saç ekimimin başarısız olabileceğini belirtti. Bu sebeple saç çıkma sürecimi paylaşmamın ince telli saçlara sahip olanlar için fayda sağlayacağını düşünüyorum. Aşağıda operasyon sonrası 2. günün fotosu yer alıyor. Belli aralıklarla foto paylaşacağım

slck34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İlhan Serdaroğlu (Saç Ekim Sonrası Süreç-Fotoğraflı)
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2016, 17:50:53 »
gecmis olsun, yas ndir greft sayisi nedir ucret ne kadar odedin bide kullanacagin ilaclari yazar misin?

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2016, 18:07:53 »
Merhaba, sağolasın  :), yaş 28, 3300 greft, 6000 lira, kaşıntı önleyici crebros, 3 günlük antibiyotik, 10 günlük alerji önleyici prednol, xpecia tablet, panthenol. Ayrıca aşağıdaki linkte yer alan serum ve şampuan:

http://trixowell.com/sac-dokulmesine-karsi-sampuanlar

« Son Düzenleme: 10 Eylül 2016, 18:55:54 Gönderen: alperdem »

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2016, 18:13:31 »
Geçmiş olsun dostum. Umarım seni mutlu edecek sonuçlara ulaşırsın. Ben İlhan Serdaroğlu'nun ekim tarzını anlayamadım gitti. Bir insanın her operasyonu kanlı olur mu. Sen plastik cerrahsın. Hiç mi demiyorsun neden bu kadar kanlı oluyor diye. O.7 lik Punch yerine 7 lik inşaat çivisi kullanıyor sanki mübarek
🏇🏇

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Eylül 2016, 18:50:19 »
Sağol dostum. Bildiğim kadarıyla amaç saç ekim yerini kan ile canlı tutmak ve enfeksiyon riskini azaltmak. Tabi bu soruya en iyi yanıtı İlhan Bey verecektir ama sormak aklıma gelmedi  :)

can29

• Ziyaretçi
Ynt: İlhan Serdaroğlu 3300 greft
« Yanıtla #5 : 10 Eylül 2016, 19:25:19 »
ilhan bey acaba saç tellerinin kalınlıgını ölçüp( mikron)  ona göre mi greft sayısına karar verdi ? yoksa gelişi güzel bakıp saçın ınce 3300 greftmi dedi eger mikron hesabı yapmadan ektiyse doktorunuzda bana göre üzgünüm ama bahsettigi acemi kişilerden biri .. saçlarınızın bence kaç mıkron oldugunu bıle bılmıyodur . acıkcası kafanıa baktıgımda yapılan planlama ve ekım benım çok hoşuma gıtmedi  revızyon yapacak gıbı u daha önceki hastalarına yaptıgı gıbı  zaten ılhan beyın ektıgı çogu ekımde yön problemi var  dogallık zaten hiç yok bundan bahsetmıyorum bıle
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2016, 19:27:26 Gönderen: can29 »

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Eylül 2016, 19:27:40 »
ilhan bey ve ekibi alabildikleri kadar çok greft almaya çalıştılar ve sonrasında 3300 greftin çıkabildiğini belirttiler, bu acemilik midir orasını bilemiyorum maalesef,

can29

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 10 Eylül 2016, 19:29:30 »
ekim oncesi fotografınızı koyarmısınız lütfen

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Eylül 2016, 19:33:45 »
Ekim öncesi foto:

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Eylül 2016, 19:38:52 »
planlama cok yanlıs ve acemıce  yapılmıs bana göre  3300 greft bu kadar saçsız  alanı kapaması ımkansız  tatmın etmıcek bır ekım yapılmıs  2 seans onve  arka olmak uzere  bölmelıydı şahsı düşüncem

Seneye ikinci seans da olacak

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Eylül 2016, 19:42:41 »
planlama cok yanlıs ve acemıce  yapılmıs bana göre  3300 greft bu kadar saçsız  alanı kapaması ımkansız  tatmın etmıcek bır ekım yapılmıs  2 seans onve  arka olmak uzere  bölmelıydı şahsı düşüncem  sanırım yapılan hatanın farkında oldugu için sonucunda  tahmın ettıgı için . size kafanız cok zor acemi birine denk gelseydın gibisin konuşup simdiden önlemini almıs durumun ..

İşlemin sonucunda değil başında ve sürecinde saçlarımın zor olduğundan bahsetti, bu arada siz ekim yapan bir doktor musunuz yoksa tecrübelerinize göre mi yazıyorsunuz merak ettim

can29

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 10 Eylül 2016, 19:45:28 »
planlama cok yanlıs ve acemıce  yapılmıs bana göre  3300 greft bu kadar saçsız  alanı kapaması ımkansız  tatmın etmıcek bır ekım yapılmıs  2 seans onve  arka olmak uzere  bölmelıydı şahsı düşüncem  sanırım yapılan hatanın farkında oldugu için sonucunda  tahmın ettıgı için . size kafanız cok zor acemi birine denk gelseydın gibisin konuşup simdiden önlemini almıs durumun ..

İşlemin sonucunda değil başında ve sürecinde saçlarımın zor olduğundan bahsetti, bu arada siz ekim yapan bir doktor musunuz yoksa tecrübelerinize göre mi yazıyorsunuz merak ettim

hayır doktor degılım  ama yaklasık 8 senedır arastırma yapıyorum saç ekımıyle ılgılı  baska bır alakam yok kendim  f16 pilotuyum  ama bu güne kadar ekıme bakıp soledıklerım de de pek yanılmadım .. bana dogru gelmedi planlama  sıklastırma olsaydı eger ozaman olabilirdi bu sekılde bır ekım
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2016, 19:49:26 Gönderen: can29 »

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Eylül 2016, 20:26:51 »

hayır doktor degılım  ama yaklasık 8 senedır arastırma yapıyorum saç ekımıyle ılgılı  baska bır alakam yok kendim  f16 pilotuyum  ama bu güne kadar ekıme bakıp soledıklerım de de pek yanılmadım .. bana dogru gelmedi planlama  sıklastırma olsaydı eger ozaman olabilirdi bu sekılde bır ekım

bakalım artık hayırlısı, süreci hep beraber burada fotolar yardımıyla göreceğiz.

İlk yıkama sonrası görünüm:

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 10 Eylül 2016, 22:08:31 »
3300 greft norwood 7 yi komple kapatması mümkün değil. Hangi doktora gidersen git 1 yıl ara ile 2 operasyon yapar. İlhan hocanın ikinci ekim düşüncesini eleştirmem ama 3300 greft onlerden ortaya doğru homojen dağıtılıp tepe açık bırakılsaydı daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Şahsi düşüncem. Ama iyi bir sonuç da çıkabilir. Nekroz vakaları ve kanlı ekim sebebiyle ilhan hocaya karşı bir negatif duruş olmasına rağmen iyi sonuçları da yok değil. Umarım o iyi sonuçların en iyisi sen olursun dostum, tekrar geçmiş olsun
🏇🏇

alperdem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Eylül 2016, 00:19:35 »
3300 greft norwood 7 yi komple kapatması mümkün değil. Hangi doktora gidersen git 1 yıl ara ile 2 operasyon yapar. İlhan hocanın ikinci ekim düşüncesini eleştirmem ama 3300 greft onlerden ortaya doğru homojen dağıtılıp tepe açık bırakılsaydı daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Şahsi düşüncem. Ama iyi bir sonuç da çıkabilir. Nekroz vakaları ve kanlı ekim sebebiyle ilhan hocaya karşı bir negatif duruş olmasına rağmen iyi sonuçları da yok değil. Umarım o iyi sonuçların en iyisi sen olursun dostum, tekrar geçmiş olsun

Sağol dostum, nekroz vakasını biraz açar mısın?

Facebook Twitter Instagram