Gönderen Konu: Yaş 21 fin-minox kullanımı  (Okunma sayısı 19768 defa)

Can23

• Jr. Member
  • **
Ynt: Yaş 21 fin-minox kullanımı
« Yanıtla #91 : 25 Ekim 2019, 01:06:01 »
Tamam

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 05 Kasım 2019, 01:23:00 »
ne garip insanlarsınız ya. adam detaylı şekilde serüvenini paylaşmış yararlı olsun diye. yok kobra kalkmaz yok 5 dakika sürer. herkeste yan etki yapacak diye bir şey yok sonuçta tolere edilebilen bir ilaç. ayrıca harika sonuc almış. agresif atak dönemini güzel atlatmış. tebrik ediyorum kardeşim. eğer kuşun kalkmazsa kaldıracak başka şeyler kullanırsın onunda çözümleri var sıkma canını

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #93 : 05 Kasım 2019, 02:12:30 »
Allaha şükür sıkıntı yok kardeşim sağolasın güzel düşüncelerin için 🙏

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #94 : 20 Şubat 2020, 15:36:27 »
Allaha şükür sıkıntı yok kardeşim sağolasın güzel düşüncelerin için 🙏
Merhabalar son durumun nedir kardeşim etki yan etki saçların çok güzel toparlamış gerçekten
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #95 : 20 Şubat 2020, 21:35:01 »
Süreç ne durumda ??
Her canlı ölümü tatacaktır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 21 Şubat 2020, 19:42:42 »
tansiyon, çarpıntı gibi yan etkileri olabiliyor minoxil çünkü aslen kalpte ritm düzenleyicisi olarak yapımına başlanmış bir ilaçtır. asıl yan etkisi olan kıllanma (hipertrikozis) fark edilince ilaç bu yönde geliştirilmiştir.
Global Moderator

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #97 : 22 Nisan 2020, 18:35:34 »
Dostum çok güzel ilerliyorsun. Avodarti agresif dökülmeyi durdurdugun için 2 günde bire daha sonra 3 günde bire düşürebilirsin diye düşünüyorum.

Voysdmen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #98 : 23 Nisan 2020, 03:21:22 »
Son durum nedir dostum ?

Bu aralar maşallah, çok güzel ilerleme kaydetmişsin

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 23 Nisan 2020, 05:23:55 »
son durum ne kral

Prz44

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #100 : 03 Mayıs 2020, 11:59:50 »
Arkadaş şu memlekette finas kullanıp kullanmama tartışmasından daha büyük bir tartışma konusu olduğunu zannetmiyorum :) Gençliğine yazıkçılar vs Gözü kararttımcılar :)

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #101 : 14 Mayıs 2020, 23:17:26 »
Öncelikle herkese selamın aleyküm uzun süredir girmiyordum geçtiğimiz ağutosun 15inde proscara başladım 2 ay kullandıktan sonra bi etki alamadım ve avodarta başladım dökülme azalana kadar günde bir kullandım dökülme azalındca 2,3 günde 1 tane içmeye başladım saçlarımın dökülmesi oldukça azaldı ince sarı tüy olan saçlar kalınlaştı baya uzatım saçımı banyoda dökülen saçları görüyorum hala saçlarım seyrek ama belli olmuyor uzatıp tarıyorum ilaca devam ediyorum 2günde 1 , yan etki olarak göğüslerde çok nadir aralıkla hassasiyet oluyor sonra geçiyor boşalmamda ereksiyonda bi sıkıntım yok. Lütfen kimse akıl vermesin bu yorumun altına çünkü herşeyin farkındayım bu benim kararım.. sadece merak edip soran arkadaşlar için cevap veriyorum iyi akşamlar hepinizi seviyorum

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #102 : 14 Mayıs 2020, 23:20:13 »
Öncelikle herkese selamın aleyküm uzun süredir girmiyordum geçtiğimiz ağutosun 15inde proscara başladım 2 ay kullandıktan sonra bi etki alamadım ve avodarta başladım dökülme azalana kadar günde bir kullandım dökülme azalındca 2,3 günde 1 tane içmeye başladım saçlarımın dökülmesi oldukça azaldı ince sarı tüy olan saçlar kalınlaştı baya uzatım saçımı banyoda dökülen saçları görüyorum hala saçlarım seyrek ama belli olmuyor uzatıp tarıyorum ilaca devam ediyorum 2günde 1 , yan etki olarak göğüslerde çok nadir aralıkla hassasiyet oluyor sonra geçiyor boşalmamda ereksiyonda bi sıkıntım yok. Lütfen kimse akıl vermesin bu yorumun altına çünkü herşeyin farkındayım bu benim kararım.. sadece merak edip soran arkadaşlar için cevap veriyorum iyi akşamlar hepinizi seviyorum

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #103 : 14 Mayıs 2020, 23:24:22 »

Saçım döküldüğü zamanki psikolojiden kurtuldum ve traş olurken yanları çok kısa kestirdiğim için üstler gür gözüküyor şuanlık çözdüm bu sorunu 🧿 dht den dolayı kafam çok kaşınıyordu o da geçti şampuan olarak da redist marka kullanıyorum tuzsuz ve paraben sls içermiyor memnunum tavsiye ederim fiyatıda uygun

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #104 : 15 Mayıs 2020, 00:28:06 »
Saçım döküldüğü zamanki psikolojiden kurtuldum ve traş olurken yanları çok kısa kestirdiğim için üstler gür gözüküyor şuanlık çözdüm bu sorunu 🧿 dht den dolayı kafam çok kaşınıyordu o da geçti şampuan olarak da redist marka kullanıyorum tuzsuz ve paraben sls içermiyor memnunum tavsiye ederim fiyatıda uygun
Hocam müthiş bir ilerleme var

Facebook Twitter Instagram