Gönderen Konu: Yaş 21 fin-minox kullanımı  (Okunma sayısı 19728 defa)

My Precious

• Hero Member
Ynt: Yaş 21 fin-minox kullanımı
« Yanıtla #75 : 21 Ekim 2019, 15:12:11 »
Siz kullanmazsınız olur biter
Avodart mı yoksa fin mi kullanıyorsun.
İnanılmaz 1 senelik dökülme süreci 2 ayda tersine dönmüş siz rahat 10 sene kel kalmazsınız.
Kullanmaya devam elbet herkes böyle bir etki görmek ister ama çoğumuzda işe yaramaz misal ben 4üncü aydayım malesef seyrelmeye devam ediyor

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #76 : 21 Ekim 2019, 15:28:09 »
Adamlar pusuya yatmış, yan etki gördüm bıraktım yazsan sevineceklerdir eminim

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #77 : 21 Ekim 2019, 22:14:07 »
Finasterid 1 ay kullandım sonra avodart aldım
Bir aydırda avodart kullanıyorum akşam uyumadan içiyorum sabah uyanıncada biotin hap içiyorum 5mg onun dışında iki haftadır defne sabunu kullanıyorum

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 21 Ekim 2019, 22:47:37 »
Finasterid 1 ay kullandım sonra avodart aldım
Bir aydırda avodart kullanıyorum akşam uyumadan içiyorum sabah uyanıncada biotin hap içiyorum 5mg onun dışında iki haftadır defne sabunu kullanıyorum

Avodartta yan etki gördüm mü veya finasterid ile olan farkını hissettin mi ?

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #79 : 22 Ekim 2019, 02:47:04 »
Avodartta yan etki gördüm mü veya finasterid ile olan farkını hissettin mi ?

Yan etki olarak göğüs uçlarımda hassasiyet oldu ama geçti bi iki gün sonra, libidoda veya menide bi problem olmadı henüz, dutas saçımdaki dhtden dolayı olan kaşınmayı iğne batma hissini azalttı finasa göre, saç görmüyorum lavaboda yada yastığımda görsemde 2,3 tane milletin anlattığı gibi yok 30,50 tel görmedim şimdiye kadar inşallah da görmem 🧿 ön taraftaki saçlarım daha yavaş uzuyor arkadaki saçlar baya uzadı ama

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 22 Ekim 2019, 10:18:35 »

Yan etki olarak göğüs uçlarımda hassasiyet oldu ama geçti bi iki gün sonra, libidoda veya menide bi problem olmadı henüz, dutas saçımdaki dhtden dolayı olan kaşınmayı iğne batma hissini azalttı finasa göre, saç görmüyorum lavaboda yada yastığımda görsemde 2,3 tane milletin anlattığı gibi yok 30,50 tel görmedim şimdiye kadar inşallah da görmem 🧿 ön taraftaki saçlarım daha yavaş uzuyor arkadaki saçlar baya uzadı ama

Yağlanma ne durumda hocam saçta azaldı mı

Rulez

• Sr. Member
  • ℬ𝒶𝓀𝓉ı𝓃 𝑜𝓁𝓂𝓊𝓎𝑜𝓇 𝒷𝒶𝓀𝓂𝒶𝓎𝒶𝒸𝒶𝓀𝓈ı𝓃
« Yanıtla #81 : 22 Ekim 2019, 10:48:10 »
Kardeşim aynı yaştayız bu yaşta bu kadar hormonlarla oynamak hiç mantıklı değil bende proscar kullanıyodum düne kadar ayıptır söylemesi bi ilişki durumu oldu ve cinsel istekte azalma afedersin kobra dirilmedi kendimi kötü hissettim ve kestim ilacı sadece biotin kullanıyorum erkeklikten önemli değil bu ilaçları kaç sene kullanıcaksın uzun sürede vucuduna zararı olabilir genetik dökülmenin tek çaresi ekimdir medikal tedaviler sadece olanı korur tedaviyi bıraktığın an onlarda dökülür ömürlük kullanman lazım ilacları

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #82 : 22 Ekim 2019, 13:04:51 »
+1

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 22 Ekim 2019, 13:48:34 »
Adam burada finasteride serüvenini paylaşıyor güzel de sonuç almış altına yapılan yorumlara bak.
Kardeşim özel mesaj atmıştım sana bence daha bu konuyu uplama insanlar çıldırmış şahsen ben bilerek kendi konuma paylaşım yapmıyorum.
Adam bir kere başlamış ilaca risklerini etkisini gayet iyi biliyor ne gerek var adama anksiyete vermeye ?
Kendisi de farkında neyin ne olduğunun

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #84 : 22 Ekim 2019, 14:20:12 »
Adam burada finasteride serüvenini paylaşıyor güzel de sonuç almış altına yapılan yorumlara bak.
Kardeşim özel mesaj atmıştım sana bence daha bu konuyu uplama insanlar çıldırmış şahsen ben bilerek kendi konuma paylaşım yapmıyorum.
Adam bir kere başlamış ilaca risklerini etkisini gayet iyi biliyor ne gerek var adama anksiyete vermeye ?
Kendisi de farkında neyin ne olduğunun

Kardeşim bizim türk milleti böyle işte , ben burda bi arkadaş son durum ne diye merak etmiş paylaştım merakını gidermek için başka da bi amacım yok.

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #85 : 22 Ekim 2019, 14:22:37 »

Yağlanma ne durumda hocam saçta azaldı mı
Azaldı sayılır bu aralar bi kepek problemim var sadece , günde 1 kez yıkıyorum saçları okula gitmeden

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 22 Ekim 2019, 14:52:56 »
Azaldı sayılır bu aralar bi kepek problemim var sadece , günde 1 kez yıkıyorum saçları okula gitmeden

İlacı yazdırıyor musunuz acaba hocam bende Perşembe günü üroloji uzmanına gideceğim bakalım ne diyicek ona göre başlayacağım.

Umarım yazar pek yazacağını zannetmiyorum acaba cildiye doktoruda yazabiliyor mu

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #87 : 22 Ekim 2019, 16:19:59 »
Yazdırmadan alıyorum

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 22 Ekim 2019, 17:11:25 »
Yazdırmadan alıyorum

Siz her akşam iciyorsunuz demi hocam  ? Genellikle 3/1 bir 2/1 tavsiye edebilirler.

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #89 : 22 Ekim 2019, 17:38:17 »
Ben şuan agresif süreçte olduğum için günlük alıyorum ama azaltıcam

Facebook Twitter Instagram