Gönderen Konu: Yaş 21 fin-minox kullanımı  (Okunma sayısı 19735 defa)

Cassowary

• Sr. Member
Ynt: Yaş 21 fin-minox kullanımı
« Yanıtla #45 : 09 Eylül 2019, 00:31:16 »
Minoksili bırakabilirsin fuzuli zarar bıraktığında saç derisi rahatlar minoksilin tahrişinden kurtulur ben proscar kullanırken öyle yaptım proscar kullanırken tomoksifen kullansan daha iyi olur neden dersen dhtye dönüşemeyen testeron aromateze olur östrojene dönüşür ve bu jinokomastimi desem cinsel isteksizlikmi desem kuşun kalkmamasımı desem tek nedeni bu hormondur tomoksifen kullanırsan testeron aktif rol oynar östrojene dönüşmez ve yan etki görmezsin göreceğin yan etkiler unutkanlık ruh hali değişimleri olur
Aman hocam bu arkadaşımız daha genç bir delikanlı .. biliyorum hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz , birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ama İlacın bir tanesi Prostat kanserinin tedevasi için homon tedavisi diğeri ise meme kanserinin tedavisi için hormon tedavisi . İki kanser ilacı ..
Genç arkadaşım ; 2 yıl beni idare etsin demişsin ama Proscar/Finasterid'ten etki alman için en az 1-2 yıl kullanman gerekli zaten o zamana kadar okulun biter , saçlarının dökülmesi de dünden bugüne olan bir şey değil , okul döneminde bu durumu kafana takma , derslerine odaklan . @onizuka eikichi'nin dediği tedavileri uygulayabilirsin , senin için makul .

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #46 : 09 Eylül 2019, 01:15:50 »
Aman hocam bu arkadaşımız daha genç bir delikanlı .. biliyorum hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz , birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ama İlacın bir tanesi Prostat kanserinin tedevasi için homon tedavisi diğeri ise meme kanserinin tedavisi için hormon tedavisi . İki kanser ilacı ..
Genç arkadaşım ; 2 yıl beni idare etsin demişsin ama Proscar/Finasterid'ten etki alman için en az 1-2 yıl kullanman gerekli zaten o zamana kadar okulun biter , saçlarının dökülmesi de dünden bugüne olan bir şey değil , okul döneminde bu durumu kafana takma , derslerine odaklan . @onizuka eikichi'nin dediği tedavileri uygulayabilirsin , senin için makul .

Abi bu saç sıkıntısını düşünmeden geçen bigünüm yok inanki , berbere gitmeye utanıyorum yanlar gür olduğundan 2 haftada bir berbere gitmek zorundayım, kız arkadaşım var bu stresi ona yansıtmaya başladım gerçekten psikolojimi baya bozduğu için finasteridmiş vitaminmiş neye gücüm yeterse denemeye başladım daha önce haftada bi şampuan alırdım dht fln ne bilmezdim bu forumla keşke daha önce tanışsaydım. 4 kere dermatoloğa gittim hepside saçma sapan şampuanlar verdi onlar yüzünden bu kadar geç kaldım belkide ama bi hayır vardır ya olmadı bire vurur gezerim psikopat gibi sakal bıyıkta var biraz,

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 09 Eylül 2019, 09:52:58 »

Şunun farkina vardım testesteron miktarı düşük olursa dökülme daha az oluyor , sen spor yaptığında testesteron miktarın daha yüksek olucak hali ile... Tabi sigara alkol varsa testesteron miktarını biraz dusurebiliriz...  Şimdi saç öyle bir şey ki bende 4 ay minox 20 gün finas kullanmis biri olarak bıraktım dokulsun saç ektiricem dedim bıraktım...

Şimdi spor yapiiyorsun minox çok tehlikeli olabilir veya günde bir kereye mahsus 8 -10 arası sık başına mesela sabah sık akşam kullanma belki kalp sıkıntın olmaz. Keşke minox yan etki görmeseydin hiç finasteride gerek kalmazdı. Ne desem bilemedim vallaha .

Buyur buda benim kardeşim baslayıp bıraktım saclarimin ornegide var .

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9115.0
üsteki sporla ilgili verdiğin bilgi yanlıs bence o zaman tüm sporcular kel olmalı
testesteronla ilgili dediğinde yanlıs

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 09 Eylül 2019, 11:23:39 »
üsteki sporla ilgili verdiğin bilgi yanlıs bence o zaman tüm sporcular kel olmalı
testesteronla ilgili dediğinde yanlıs

Erkek tipi dökülme yoksa sıkıntı yaratmiyor spor yapsanda . Fakat erkek tipi dökülme varsa fazla testesteron ile daha çok döküyor . Tabi sana goee yanlis olabilir saygı duyarim.

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #49 : 09 Eylül 2019, 13:08:07 »

Erkek tipi dökülme yoksa sıkıntı yaratmiyor spor yapsanda . Fakat erkek tipi dökülme varsa fazla testesteron ile daha çok döküyor . Tabi sana goee yanlis olabilir saygı duyarim.

Proscar kullanan bi insan spor yapsa yine mi dökülür,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 09 Eylül 2019, 13:13:38 »
Proscar işe yarıyorsa dökülmez
Global Moderator

Civiling

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 09 Eylül 2019, 18:53:45 »
Proscar işe yarıyorsa dökülmez

Propecia basladiktan sonra ilk gunler saçın biraz fazla dökülmesi normal midir?

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #52 : 14 Eylül 2019, 12:41:47 »
Propecia basladiktan sonra ilk gunler saçın biraz fazla dökülmesi normal midir?

Proscarla 2.Ayım

Dökülme ciddi derecede azaldı ön taraftaki ince saçlar umarım güçlenirler renk alırlar

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 14 Eylül 2019, 12:49:16 »
Proscarla 2.Ayım

Dökülme ciddi derecede azaldı ön taraftaki ince saçlar umarım güçlenirler renk alırlar
2.aya göre efsane toparlamış.
Geçmiş olsun hayatınız boyunca bir daha saçlarınız dökülmeyecek eğer ki fini kullanmayı bırakmazsanız

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #54 : 14 Eylül 2019, 14:02:57 »
2.aya göre efsane toparlamış.
Geçmiş olsun hayatınız boyunca bir daha saçlarınız dökülmeyecek eğer ki fini kullanmayı bırakmazsanız

Motivasyonun için çok teşekkür ederim. Saç tellerim kalınlaşıp renk alırmı sence çünkü ince renksiz tüyler çok var onları kurtarır mı dökülmeden

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 14 Eylül 2019, 14:41:30 »
Motivasyonun için çok teşekkür ederim. Saç tellerim kalınlaşıp renk alırmı sence çünkü ince renksiz tüyler çok var onları kurtarır mı dökülmeden
Hepsini kurtarır mı ? Bilmem ama genel olarak %90 toparlar saçın sen fin alıcısısın 10 kişiden 5isin toparlar genel olarak

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #56 : 14 Eylül 2019, 18:47:06 »
bu saclar seni rahat 30a kadar götürür testereston baskılayan birşey kullanıp erkekliğine halel getirme

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 14 Eylül 2019, 19:13:35 »
Proscarla 2.Ayım

Saçını çok güzel toparlamış finası olabildiğince düşük doz al ve hep aynı oranda böl örneğin bir gün 0.75 bir gün 1 mg bir gün 1.25 mg olmasın bu saçı daha çok döker hormanlarda dalgalanma olur o yüzden sabit al bide şakakların var hala bu saçı kurtarırsın bence moralini bozma daha durumu vahim insanlar var morelini yüksek tut

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #58 : 16 Eylül 2019, 02:07:12 »
Saçını çok güzel toparlamış finası olabildiğince düşük doz al ve hep aynı oranda böl örneğin bir gün 0.75 bir gün 1 mg bir gün 1.25 mg olmasın bu saçı daha çok döker hormanlarda dalgalanma olur o yüzden sabit al bide şakakların var hala bu saçı kurtarırsın bence moralini bozma daha durumu vahim insanlar var morelini yüksek tut

Çok teşekkür ederim. Sol şakaktaki sarı renksiz saçlar ömrünü tamamlamış mıdır finasla onlar kalınlaşırmı şu saatten sonra ? Yani kurtarılır mı renksiz incelen saçlar

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #59 : 16 Eylül 2019, 09:30:14 »
Çok teşekkür ederim. Sol şakaktaki sarı renksiz saçlar ömrünü tamamlamış mıdır finasla onlar kalınlaşırmı şu saatten sonra ? Yani kurtarılır mı renksiz incelen saçlar
Kurtarılır bilimsel olarak dhtye maruz kalmış saç kökü 3 ila 5 yıl içinde ölüyor sarı renksiz saçlara ek tedavi eklesen biotin kullan tekrar rengini alıp kalınlaşsınlar yada ginko biloba kullan damar genişletici bitkisel takviyedir

Facebook Twitter Instagram