Minoksili bırakabilirsin fuzuli zarar bıraktığında saç derisi rahatlar minoksilin tahrişinden kurtulur ben proscar kullanırken öyle yaptım proscar kullanırken tomoksifen kullansan daha iyi olur neden dersen dhtye dönüşemeyen testeron aromateze olur östrojene dönüşür ve bu jinokomastimi desem cinsel isteksizlikmi desem kuşun kalkmamasımı desem tek nedeni bu hormondur tomoksifen kullanırsan testeron aktif rol oynar östrojene dönüşmez ve yan etki görmezsin göreceğin yan etkiler unutkanlık ruh hali değişimleri olur
Aman hocam bu arkadaşımız daha genç bir delikanlı .. biliyorum hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz , birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ama İlacın bir tanesi Prostat kanserinin tedevasi için homon tedavisi diğeri ise meme kanserinin tedavisi için hormon tedavisi . İki kanser ilacı ..
Genç arkadaşım ; 2 yıl beni idare etsin demişsin ama Proscar/Finasterid'ten etki alman için en az 1-2 yıl kullanman gerekli zaten o zamana kadar okulun biter , saçlarının dökülmesi de dünden bugüne olan bir şey değil , okul döneminde bu durumu kafana takma , derslerine odaklan . @onizuka eikichi'nin dediği tedavileri uygulayabilirsin , senin için makul .