Gönderen Konu: Yaş 21 fin-minox kullanımı  (Okunma sayısı 19721 defa)

Spencer

• Hero Member
Ynt: Yaş 21 fin-minox kullanımı
« Yanıtla #30 : 07 Eylül 2019, 18:18:20 »
Anladım hocam ben bugün kozmodi aradım bana dedikleri artık internet üzerinden satışı yasaklandı sadece eczanelerde temin edebilirsiniz. Bende kendi fikrimi söyledim yoksa isteyen gidip eczaneden alabilir sıkıntı yok.

Hayırlı günler.

Kanka keşke netten güvendiğim bir yer olsa da alabilsem ama ilac olduğu için guvenemiyorum. SKT geçmiş ürünlere yeni tarih basabilirler vs maddi olarak iyi durumda değilim eczaneden aldığım minoksidil bütçeyi zorluyor. Keşke ecza deposunda tanıdık filan olsa da indirimli alabilsek

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 07 Eylül 2019, 18:42:53 »
Kanka keşke netten güvendiğim bir yer olsa da alabilsem ama ilac olduğu için guvenemiyorum. SKT geçmiş ürünlere yeni tarih basabilirler vs maddi olarak iyi durumda değilim eczaneden aldığım minoksidil bütçeyi zorluyor. Keşke ecza deposunda tanıdık filan olsa da indirimli alabilsek

Erzurum'da ikametgah ediyorsan kutusu 50-60 TL eczanede stok yapmışlar :(

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 07 Eylül 2019, 19:40:55 »

Kardeşim benim açtığım başlığa bak sizin konuştuğunuz konuya bak allah aşkına ayıp ediyorsunuz. Girip bakıyorum millet ne yazmış diye açtığım konuya ama başka şeyler konuşulmuş özelden mesaj atabiliyorsunuz

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 07 Eylül 2019, 19:57:22 »
 :(
Kardeşim benim açtığım başlığa bak sizin konuştuğunuz konuya bak allah aşkına ayıp ediyorsunuz. Girip bakıyorum millet ne yazmış diye açtığım konuya ama başka şeyler konuşulmuş özelden mesaj atabiliyorsunuz

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 07 Eylül 2019, 20:23:21 »
Geçen ay xpecia başladım, 1 ay kullandım. Dökülmem kesinlikle azaldı, fakat bu mevsim geçişinden dolayı mı xpecia etkisi mi bilmiyorum.Saçı tellerini de kalınlaştırdı. Yanında sebamed şampuan da kullanıyorum yine 1 aydır. Saçım da yaşım da sana yakın. Fin yada minoxa başlamıycaksan bi dene derim 1-2 ay.

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 07 Eylül 2019, 20:28:55 »
Geçen ay xpecia başladım, 1 ay kullandım. Dökülmem kesinlikle azaldı, fakat bu mevsim geçişinden dolayı mı xpecia etkisi mi bilmiyorum.Saçı tellerini de kalınlaştırdı. Yanında sebamed şampuan da kullanıyorum yine 1 aydır. Saçım da yaşım da sana yakın. Fin yada minoxa başlamıycaksan bi dene derim 1-2 ay.

Hatta biraz daha detay vereyim; sabahları lavaboda saçımı elimle sarsarak (sert oynayarak diyeyim) 35-40 tel civarı dökülürdü, bu şuan 10 civarı mesela. Ama mevsim geçişi mi xpecia etkisi mi bilemiyorum. Mesela ben finasa başlıycaktım, önce biraz xpecia içindeki saw palmettodan dht bloke yapayım sonra finasa geçiş yapayım, kademeli yumuşak geçiş olsun diyordum Şuan finasa başlama konusunda kararsızım, xpeciaya biraz daha zaman verebilirim. Finasa başlarsam da 0.5 ile başlar etki-tepkiyi ölçerim.

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 07 Eylül 2019, 21:30:08 »

Dostum minoksu dün bıraktım proscarla devam ediyorum bir aya yaklaştım yani ama dökülme azaldı gibi yada psikolojik bilmiyorum ama biotin hapı alıcam , minoksu daha kullanmayı düşünmüyorum alnımda bir sürü tüy çıktı ama saçta bişey yok ve kalp çarpıntısıda yaptı bende

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 07 Eylül 2019, 21:41:18 »
Dostum minoksu dün bıraktım proscarla devam ediyorum bir aya yaklaştım yani ama dökülme azaldı gibi yada psikolojik bilmiyorum ama biotin hapı alıcam , minoksu daha kullanmayı düşünmüyorum alnımda bir sürü tüy çıktı ama saçta bişey yok ve kalp çarpıntısıda yaptı bende
Minoxu bırakarak iyi yaptın kulaklarda ve alında çıkardığı kıllardan başka bişeye yarasa neyse dicem proscar zaten dökülmenin ana sebebini hallediyor kullanmana gerek yok ek desteğe geç doğal olanlara dax supergro al kafaya masajla yedir deri canlansın

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 07 Eylül 2019, 22:02:24 »

Ben biotini 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum ama bu vitamin sonuçta, dht ile ilgili değil. Bizim derdimiz dht ile, sebep genetikse. Xpecia'da zaten biotin de var (2 hapta 2500). Sana o yüzden tavsiye ettim xpecia'yı ama son karar senin tabi. Minoxu bıraktıysan mutlaka yerine yeni tedavi koyman gerekiyor, yoksa saçlar giderek gerileyecek ve o tedavi kesinlikle biotin değil. Biotin kullanma demiyorum yeterli değil diyorum

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 07 Eylül 2019, 22:11:37 »
Ben biotini 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum ama bu vitamin sonuçta, dht ile ilgili değil. Bizim derdimiz dht ile, sebep genetikse. Xpecia'da zaten biotin de var (2 hapta 2500). Sana o yüzden tavsiye ettim xpecia'yı ama son karar senin tabi. Minoxu bıraktıysan mutlaka yerine yeni tedavi koyman gerekiyor, yoksa saçlar giderek gerileyecek ve o tedavi kesinlikle biotin değil. Biotin kullanma demiyorum yeterli değil diyorum

Pardon proscara başladığını yazmışsın, farketmeden xpecia yazmışım. O halde xpecia olmasa da olur, proscar-xpecia kullananlar da var ama ben olsam xpecia değil biotin kullanırdım proscarın yanında

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 08 Eylül 2019, 02:46:56 »

Kanka İstanbuldayım teşekkür ederim
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 08 Eylül 2019, 02:49:54 »

Neden böyle bir tepki verdiğini anlayabilmiş değilim. Üstelik sana yanıt verdim hemde ilk yanıt veren kişiyim. Açılan konu içinde durumla ilintili bir şeyler konuşulması neden absürd geldi, bilmiyorum. Sonuçta burada Emily ratajowski mi daha güzel Kate Upton mı şeklinde bir muhabbet dönmedi. Konulara bakarsan bunun olağan ve normal olduğunu görürsün ama yine de seni rahatsız etmiş bu yüzden af edersin, kusura bakma

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #42 : 08 Eylül 2019, 05:02:31 »
Abi gel bizim oraya verim sana alopexy t yi 😀😀

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #43 : 08 Eylül 2019, 05:03:55 »
Kardeşim yaşın çok genç. Bence ikisinide kullanma. Şimdi sorun çıkarmazsa ileriye dönük sıkıntı yapabilir.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 08 Eylül 2019, 05:59:48 »
Abi gel bizim oraya verim sana alopexy t yi 😀😀

Ha 80 ha 90 :)

Facebook Twitter Instagram