Gönderen Konu: Yaş 21 fin-minox kullanımı  (Okunma sayısı 19717 defa)

Spencer

• Hero Member
Ynt: Yaş 21 fin-minox kullanımı
« Yanıtla #16 : 07 Eylül 2019, 01:57:44 »
Hocam laboratuvar sonuçlarından bu kanıya vardıysanız bilemem ürünün içindekiler kısmında alkol yok

Kanka ilacın prospektüsüne bak orada okumuştum. Alopexy 90 lira oldu bunu ucuz alabileceğim guvenilir bir yer var mı ?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 07 Eylül 2019, 02:02:27 »
ALOPEXY T %5’in içeriğindeki alkol; göz, mukozalar veya duyarlı ya da bütünlüğünü yitirmiş deri bölgeleri ile temas ettiğinde yanma hissine veya tahrişe neden olabilir. Bu tip bölgelerle temas etmesi halinde, temas bölgesi bol soğuk su ile yıkanmalıdır.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 07 Eylül 2019, 02:03:24 »
İşin enteresan tarafı 17 yildir seboreik dermatit olmasına rağmen alopexy t hicbir sekilde kepeklenmeyi egzamayı arttırmadi. 2 yılı aşkın süredir kullanmıyorum

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 07 Eylül 2019, 02:27:01 »
Minoxil kalp çarpıntısı yapıyorsa damar genişletici bütün ilaçlarda aynı etkiyi görmeniz muhtemelen. Finasterid kullanımı da bu yaş için tehlikeli bence kullanmayın derin. İlla ki bir takviye almak istiyorsanız xpecia ile birlikte ds laboratuvarın ürünü spectral f7 ürünü var strese yönelik saç dökülmesini engelleyen bir ürün onu araştırabilirsiniz. Hem daha hafif, hem de yanetki görme olasığınız daha düşük. Minoxili aniden keserseniz saçlarınızda hızlı bir dökülme yaşanabilir. Ancak farklı bir ürün ile birlikte devam ederseniz böyle bir dökülme olmaz diye düşünüyorum. Şimdi panik halinde kullandığınız bu takviyeler ileride pişman olmanıza neden olabilir daha hafif takviyelerle istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 07 Eylül 2019, 05:23:03 »
Minoxil kalp çarpıntısı yapıyorsa damar genişletici bütün ilaçlarda aynı etkiyi görmeniz muhtemelen. Finasterid kullanımı da bu yaş için tehlikeli bence kullanmayın derin. İlla ki bir takviye almak istiyorsanız xpecia ile birlikte ds laboratuvarın ürünü spectral f7 ürünü var strese yönelik saç dökülmesini engelleyen bir ürün onu araştırabilirsiniz. Hem daha hafif, hem de yanetki görme olasığınız daha düşük. Minoxili aniden keserseniz saçlarınızda hızlı bir dökülme yaşanabilir. Ancak farklı bir ürün ile birlikte devam ederseniz böyle bir dökülme olmaz diye düşünüyorum. Şimdi panik halinde kullandığınız bu takviyeler ileride pişman olmanıza neden olabilir daha hafif takviyelerle istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.

Minox sadece alnımda tüyler çıkardı onlarda kaşlarımla birleşti resmen, kafam dışında her yerimde tüyler kıla dönüştü malesef, finasterid son çarem artık üniversiteye gidiyorum yakında okul açılınca minoxla uğraşmak istemiyorum sürekli yıka yıka daha çok dökülüyor saçlar, şuan tek beklentim finasterid bakalım gerçekten yan etkileri abartılıyor mu yoksa gerçekten tehlikeli mi rus ruletine devam yani yaş 21 hani bu yaşlarda saçsızlık çok depresyona sokuyor insanı çevresinde saçı dökülen arkadaşı yoksa özellikle , ben bir ay önce kız arkadaşımdan ayrılmayı düşündüm baya özgüvensizlik oldu bende , şu aralar aynalardan uzak durduğum için pek kaygı yapmıyorum , insanların aynalara küsmesi çok üzücü

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 07 Eylül 2019, 11:09:33 »
Minox sadece alnımda tüyler çıkardı onlarda kaşlarımla birleşti resmen, kafam dışında her yerimde tüyler kıla dönüştü malesef, finasterid son çarem artık üniversiteye gidiyorum yakında okul açılınca minoxla uğraşmak istemiyorum sürekli yıka yıka daha çok dökülüyor saçlar, şuan tek beklentim finasterid bakalım gerçekten yan etkileri abartılıyor mu yoksa gerçekten tehlikeli mi rus ruletine devam yani yaş 21 hani bu yaşlarda saçsızlık çok depresyona sokuyor insanı çevresinde saçı dökülen arkadaşı yoksa özellikle , ben bir ay önce kız arkadaşımdan ayrılmayı düşündüm baya özgüvensizlik oldu bende , şu aralar aynalardan uzak durduğum için pek kaygı yapmıyorum , insanların aynalara küsmesi çok üzücü
Ne yaşadığını anlıyorum bende sırf saçım dökülüyor diye kariyerime son verdim insanlarla iç içeydim artık öyle bir duruma soktu ki bu saç herşey den uzaklaşmak istedim çıktım işten şimdi saçı takmıyorum kafaya pek çünkü dökülecek saç kafada durmaz :) şöyle böyle illa dökülecek

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 07 Eylül 2019, 11:10:13 »
Kanka ilacın prospektüsüne bak orada okumuştum. Alopexy 90 lira oldu bunu ucuz alabileceğim guvenilir bir yer var mı ?
Kozmodi. Comda alıyorum 42 tl gibi bir fiyatı var güvenilir site

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 07 Eylül 2019, 12:22:21 »
Kozmodi. Comda alıyorum 42 tl gibi bir fiyatı var güvenilir site

Hocam merhaba çok tesadüf oldu bu mesajını görmek bugün itibari ile sağlık bakanlığı tarafından internet uzerinden satışı yasaklandı . Kozmodi uzerinden minoxil Forte satışı kalktı. Bundan sonra sadece eczanelerden alınabilecek. Ama bana öyle geliyor ki yakında eczanelerde de yasaklanır.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 07 Eylül 2019, 12:27:29 »

Kozmodi üzerinden satılıyor 48.5 lira yada hepsiburada satıyor

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 07 Eylül 2019, 14:59:39 »

Hocam merhaba çok tesadüf oldu bu mesajını görmek bugün itibari ile sağlık bakanlığı tarafından internet uzerinden satışı yasaklandı . Kozmodi uzerinden minoxil Forte satışı kalktı. Bundan sonra sadece eczanelerden alınabilecek. Ama bana öyle geliyor ki yakında eczanelerde de yasaklanır.

Internet satışı en başından beri yasak ama bir şekilde satılıyor. Eczanede neden yasaklanıyor?

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 07 Eylül 2019, 15:00:24 »
Kozmodi üzerinden satılıyor 48.5 lira yada hepsiburada satıyor

Kanka netten sampuan filan alıyorum ama minoksidil almıyorum nedense içim rahat etmiyor.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 07 Eylül 2019, 15:05:32 »
Internet satışı en başından beri yasak ama bir şekilde satılıyor. Eczanede neden yasaklanıyor?

2011 de yasaklanmıştı çünkü .

https://m.haberler.com/sac-cikardigi-one-surulen-deri-spreyine-geri-cekme-2578918-haberi/

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 07 Eylül 2019, 17:38:53 »
2011 de yasaklanmıştı çünkü .

https://m.haberler.com/sac-cikardigi-one-surulen-deri-spreyine-geri-cekme-2578918-haberi/

Bunun sebebi son kullanma tarihi dolmuş minoxil markasının satılmasıydı. Minoksidil maddesi ile ilgili herhangi bir yasak veya kısıtlama söz konusu değil.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 07 Eylül 2019, 17:49:18 »
Bunun sebebi son kullanma tarihi dolmuş minoxil markasının satılmasıydı. Minoksidil maddesi ile ilgili herhangi bir yasak veya kısıtlama söz konusu değil.

Anladım hocam ben bugün kozmodi aradım bana dedikleri artık internet üzerinden satışı yasaklandı sadece eczanelerde temin edebilirsiniz. Bende kendi fikrimi söyledim yoksa isteyen gidip eczaneden alabilir sıkıntı yok.

Hayırlı günler.

Facebook Twitter Instagram