Gönderen Konu: Yaş 21 fin-minox kullanımı  (Okunma sayısı 19708 defa)

Can23

• Jr. Member
  • **
Yaş 21 fin-minox kullanımı
« : 06 Eylül 2019, 02:03:26 »
Selamın Aleyküm öncelikle 19 yaşımdan beri saçımın sol ön tarafı ve arka tarafı dökülüyor şuan 21 yaşındayım doktor genetik dedi minox verdi ama minox bende kalp çarpıntısı yaptı 2 aydır kullanıyorum ve burda araştırırken proscarla tanıştım 15 gündür 1/4 olarak kullanıyorum ve eczacının yaptığı bi vitamin karışımını konazol şampuanla beraber kullanıyorum. Minoxu bıraksam bunlarla devam etsem ne gibi durumlarla karşılaşırım abilerim ve bu saçlar finasteridle toparlanır mı kesin

Spencer

• Hero Member
Ynt: Yaş 21 fin-minox kullanımı
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2019, 02:13:07 »
Minoksidil bu saçı 4 5 ay sonra coşturur ama kalp çarpıntısı yapıyorsa bırak veya bir kardiyoloji uzmanina gidip durumu bildir. Proscar ve haftada iki kez kullanılacak olan konazol tedavisi de iyi bir kombinasyon
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 06 Eylül 2019, 02:27:44 »
Minoksidil bu saçı 4 5 ay sonra coşturur ama kalp çarpıntısı yapıyorsa bırak veya bir kardiyoloji uzmanina gidip durumu bildir. Proscar ve haftada iki kez kullanılacak olan konazol tedavisi de iyi bir kombinasyon

Abi donör alanım nasıl gözüküyor

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 06 Eylül 2019, 02:47:28 »
Zayif ama finasterid 1 yıl sonra orayı da epey olumlu şekilde etkiler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Eylül 2019, 11:33:07 »
Münoxsil yapar içinde tansiyon ilacı var

Ama yaşın genç bunyaşta kullanma finasterid filan bence
Global Moderator

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 06 Eylül 2019, 13:18:09 »
Münoxsil yapar içinde tansiyon ilacı var

Ama yaşın genç bunyaşta kullanma finasterid filan bence

Hocam üniversite bitmesine 2 sene var 2 sene beni idare etsin sonra salıcam ektirmek için, yan etkisi şuan unutkanlık yaptı sadece , daha büyük yan etki görürsem bırakırım da şuan minoksili bıraksam kaybedermiyim saçlarımı sadece proscarla korumaya devam edermiyim

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 06 Eylül 2019, 13:34:39 »
Hocam üniversite bitmesine 2 sene var 2 sene beni idare etsin sonra salıcam ektirmek için, yan etkisi şuan unutkanlık yaptı sadece , daha büyük yan etki görürsem bırakırım da şuan minoksili bıraksam kaybedermiyim saçlarımı sadece proscarla korumaya devam edermiyim
Minoksili bırakabilirsin fuzuli zarar bıraktığında saç derisi rahatlar minoksilin tahrişinden kurtulur ben proscar kullanırken öyle yaptım proscar kullanırken tomoksifen kullansan daha iyi olur neden dersen dhtye dönüşemeyen testeron aromateze olur östrojene dönüşür ve bu jinokomastimi desem cinsel isteksizlikmi desem kuşun kalkmamasımı desem tek nedeni bu hormondur tomoksifen kullanırsan testeron aktif rol oynar östrojene dönüşmez ve yan etki görmezsin göreceğin yan etkiler unutkanlık ruh hali değişimleri olur

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 06 Eylül 2019, 20:45:32 »
Bence ikisinide kullanma 2 senede genç bir insana finasterid sana ne etki yapar Allah bilir. Şimdiden unutkanlık başlamış  bırak dokulsun Ekim yaptiricaksin zaten 2 sene için bu sıkıntıya riske değer mi ? 30-35 yaşında evli olsan çoluk çocuğun olsa kullan derdim ama şu anki yaşın ile Rus ruleti oynuyorsun resmen.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 06 Eylül 2019, 20:47:28 »
Bide ek olarak bir şey soracağım saçların hep bu sıklıkta miydi senin yoksa 15-16 yaşlarında saçın daha mı sıktı ?

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 06 Eylül 2019, 22:26:45 »
Bide ek olarak bir şey soracağım saçların hep bu sıklıkta miydi senin yoksa 15-16 yaşlarında saçın daha mı sıktı ?

Saçlarım sıktı abi, lise sonda dökülmeye başladı,ama bu sene daha çok döküldü önceden tepemde yoktu dökülme ,genetik babam amcam amcamın oğlu dedem hepsi kel hatta halamın oğlunda 20 yaşında full dazlaktı , bizde çok erken yaşta dökülüyor, 2 sene kullanıçmayı düşünüyorum düzenli sporda yapıyorum boksla ilgileniyorum, sizce spor daha mı çok döker

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 06 Eylül 2019, 23:05:38 »
Saçlarım sıktı abi, lise sonda dökülmeye başladı,ama bu sene daha çok döküldü önceden tepemde yoktu dökülme ,genetik babam amcam amcamın oğlu dedem hepsi kel hatta halamın oğlunda 20 yaşında full dazlaktı , bizde çok erken yaşta dökülüyor, 2 sene kullanıçmayı düşünüyorum düzenli sporda yapıyorum boksla ilgileniyorum, sizce spor daha mı çok döker

Şunun farkina vardım testesteron miktarı düşük olursa dökülme daha az oluyor , sen spor yaptığında testesteron miktarın daha yüksek olucak hali ile... Tabi sigara alkol varsa testesteron miktarını biraz dusurebiliriz...  Şimdi saç öyle bir şey ki bende 4 ay minox 20 gün finas kullanmis biri olarak bıraktım dokulsun saç ektiricem dedim bıraktım...

Şimdi spor yapiiyorsun minox çok tehlikeli olabilir veya günde bir kereye mahsus 8 -10 arası sık başına mesela sabah sık akşam kullanma belki kalp sıkıntın olmaz. Keşke minox yan etki görmeseydin hiç finasteride gerek kalmazdı. Ne desem bilemedim vallaha .

Buyur buda benim kardeşim baslayıp bıraktım saclarimin ornegide var .

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9115.0

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 07 Eylül 2019, 01:18:39 »

Şunun farkina vardım testesteron miktarı düşük olursa dökülme daha az oluyor , sen spor yaptığında testesteron miktarın daha yüksek olucak hali ile... Tabi sigara alkol varsa testesteron miktarını biraz dusurebiliriz...  Şimdi saç öyle bir şey ki bende 4 ay minox 20 gün finas kullanmis biri olarak bıraktım dokulsun saç ektiricem dedim bıraktım.

Şimdi spor yapiiyorsun minox çok tehlikeli olabilir veya günde bir kereye mahsus 8 -10 arası sık başına mesela sabah sık akşam kullanma belki kalp sıkıntın olmaz. Keşke minox yan etki görmeseydin hiç finasteride gerek kalmazdı. Ne desem bilemedim vallaha .

Minoxu zaten sadece akşam 5 fıs sıkmama rağmen sabah son nefesimi verecek gibi olum cidden diğer tarafa gidip geldim yani bugünden itibaren bıraktım bu akşam sıkmıcam . Saçımın diplerinde kaşıntı ve iğne batma hissi oluyor gün içinde bu dht nin saldırısının sonucu mu oluyor saç diplerinde y

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 07 Eylül 2019, 01:35:53 »
Minoxu zaten sadece akşam 5 fıs sıkmama rağmen sabah son nefesimi verecek gibi olum cidden diğer tarafa gidip geldim yani bugünden itibaren bıraktım bu akşam sıkmıcam . Saçımın diplerinde kaşıntı ve iğne batma hissi oluyor gün içinde bu dht nin saldırısının sonucu mu oluyor saç diplerinde y
Evet agresif dökülme dönemindesin saçı kazıt ben kazıtmadım pişman oldum kazıtınca topak topak beyaz kepekler döküldü kar yağıyordu yere resmen dht yağ salınımını arttırıyor kafada bu yağ salınımı saç köklerinde iltihapa neden oluyor iğne batması gibi yanıyor kafa çok pis bir durum minoxu kes saç derisini tahriş eder elma sirkesi uygula iyi gelir ben minox olarak alopexy kullanıyordum hiçbir yan etkisi yoktu çünkü alkol yok içinde 4 5 ay kullandım saçım baya iyi oldu sonra eski resimlere bakınca eski saçımı gördüm duygusala bağladım gözümü kararttım finasa başladım keşke başlamasaydım benim dökülme agresif genetik değildi boşuna kullanmış oldum finası saçım iyi iken kötüleşmeye başladı bilmem belkide minoxun etkisi kalmadı yada döngüye girdi

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 07 Eylül 2019, 01:38:51 »

Şunun farkina vardım testesteron miktarı düşük olursa dökülme daha az oluyor , sen spor yaptığında testesteron miktarın daha yüksek olucak hali ile... Tabi sigara alkol varsa testesteron miktarını biraz dusurebiliriz...  Şimdi saç öyle bir şey ki bende 4 ay minox 20 gün finas kullanmis biri olarak bıraktım dokulsun saç ektiricem dedim bıraktım...

Hocam saç ektirmeye hiç sıcak bakamıyorum ekilen saçlar dökülürse dwayn johnson gibi kel olmaya razı olursak bu sefer saçı kazıtmak isticez kazıtınca kafadaki o delikler ortaya çıkacak iğrenç 🤮 olur öyle

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 07 Eylül 2019, 01:47:13 »
Evet agresif dökülme dönemindesin saçı kazıt ben kazıtmadım pişman oldum kazıtınca topak topak beyaz kepekler döküldü kar yağıyordu yere resmen dht yağ salınımını arttırıyor kafada bu yağ salınımı saç köklerinde iltihapa neden oluyor iğne batması gibi yanıyor kafa çok pis bir durum minoxu kes saç derisini tahriş eder elma sirkesi uygula iyi gelir ben minox olarak alopexy kullanıyordum hiçbir yan etkisi yoktu çünkü alkol yok içinde 4 5 ay kullandım saçım baya iyi oldu sonra eski resimlere bakınca eski saçımı gördüm duygusala bağladım gözümü kararttım finasa başladım keşke başlamasaydım benim dökülme agresif genetik değildi boşuna kullanmış oldum finası saçım iyi iken kötüleşmeye başladı bilmem belkide minoxun etkisi kalmadı yada döngüye girdi

Alopexy t'nin içinde de alkol var.

Facebook Twitter Instagram