Gönderen Konu: Yaş 21 fin-minox kullanımı  (Okunma sayısı 19701 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Yaş 21 fin-minox kullanımı
« Yanıtla #121 : 18 Ocak 2021, 18:19:35 »
Ben de finas'a başlayalı 2.5 ay olacak nerdeyse pek bir düzelme olmadı o yüzden haftada 1 dutas almayı düşünüyorum, bu fotoları görünce de şans vermek istedim iyice.
   Finas ilk 3 ay doker sacı  daha kalitesi cıkması icin dudasa basladıgında  ilk 3 ayda o dokecek  sabırlı ol           bir ilacın iyimi  kotumu yada  bir seye yaramadıgını anlamak icin 1 yıl beklemelisin    bunu 2.5 ay icinde ise yaramadı diyorsan  sac ilacları senin psikolojini bozar kardesim sabırlı olmalısın    6 aydan sonra dokulmeler durur genellikle ilac kullanımında.  ..........
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #122 : 28 Ocak 2021, 06:23:29 »
Tam 1 sene oldu dutasteride başlayalı 3,4 aydır 3,4 günde 1 tane içiyorum sonuçlar bu şekilde dökülme devam ediyor ama dökülenlerin yerine yeni saç çıkıyor. Saç uzamamda çok hızlı.
Reis bende senin yaşındayım saçımda senin ilk halin gibi ne dersin bende kullanmaya başlayimmi yan etkileri nasıl

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #123 : 12 Şubat 2021, 03:00:35 »
Kırk kere ölç bir kere biç, herşeyi iyice araştırıp öyle karar ver kimsenin ağzıyla iş yapma kardeşim ben sadece deneyimimi paylaşıyorum kimseyi teşvik etmek yada reklam yapmak istemem.

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #124 : 12 Şubat 2021, 03:19:59 »
Kırk kere ölç bir kere biç, herşeyi iyice araştırıp öyle karar ver kimsenin ağzıyla iş yapma kardeşim ben sadece deneyimimi paylaşıyorum kimseyi teşvik etmek yada reklam yapmak istemem.
yan etki olarak sende ne yaptı açıklayabilir misin

Königstiger

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #125 : 25 Haziran 2021, 17:00:20 »
Hocam son durum nedir acaba ? uzun zaman geçmiş.
  • Yaşınız 21

Facebook Twitter Instagram