Saç Ekimi Sonuçları
Merhaba, son durum nedir, nasıl gidiyor:)?
Arkadaşım ekimin hayırlı olsun. Doktor Cınık ekim esnasında Atp solüsyon ya da Hypothermasol solüsyon kullanıyor mu acaba? Dikkat edebildin mi? Ekimden sonra sana ne önerdiler, ekilen saçlar için Ato Sprey verdiler mi?
Şok dökülmeden baya saç kalmış gibi ?
Ben de mart ayı gibi emrah hocaya ektireceğim şuan işlerim yoğun olduğu için bırakamıyorum.Sormak istediğim mart ayında boş isem gittiğimde hemen randevu veriyorlar mı ? İlgi nasıl ? Ayrıca diğer ekim merkezlerine göre fiyatı yüksek ben bunu bizzat doktor tarafından ekim yapıldığı için olduğunu düşünüyordum sitede exclusive pakette emrah hocanın kanal açtığı söyleniyor siz başlangıç primary paketini mi seçtiniz ? Ve son olarak benim kafamda açıklık çok az sadece ön boynuz kısımlarında ve ön frontal bölgede seyrelme var tavsiye eder misiniz eskisinden kötü olursa olanı da kaybetmekten korkuyorum ben çok araştıramadım açıkcası parayı alıp ilgisiz alakasız baştan savma yollamıyorlar değil mi ? Aklıma gelmişken ortalama kaç günde dışarı çıkarsam ekim yapıldığı anlaşılmaz kabuk atma kızarıklığın geçmesi ve donörün az buçuk kapanması dahil Cevaplarsanız çok sevinirim
2 ayda saçlara makine yada makasmı vurduruyorsun 6 numaraya vurdurdum yazmissinda hiç tavsiye etmem benim ekim merkezin 20 günden sonra makas 40 günden sonra makine kullanabilirsin dedi ben 3 ay hiç bişey vurdurmucam uzaması daha iyi bence