Gönderen Konu: 6000 GREFT - DR. CINIK Emrah - Body Hair Transplant 03.09.19  (Okunma sayısı 17241 defa)

pclion

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaşlar sonunda bende saç ekimi yaptırdım Dr Cinik ile olan tecrübelerimi sizler ile paylaşmak istedim. Öncelikle neden Dr Cinik çünkü Body hair transplant yapan güvenilir Doktorlardan birisi, benim donör zayıf olduğu için vücuttan güzel ekim yapabilen bi yeri tercih ettim. Tek sıkıntı ben kliniğe gelmeden önce "buzz cut" denilen ön saç çizgisi istemiştim yanlız doktor bey kliniğe geldiğimde kendisi başka cizgi yapıp bunun daha uygun olduğunu söyledi.. Sizin saç cizgim ile alakalı olan fikirlerinizi almak istiyorum.

Mikromotor FUE 0.7mm punch
Kanal açılımı: Slit teknik

3400 Donör
1700 Sakal
900 Göğüs
= toplam 6000 Greft

pclion

• Jr. Member
  • **
Ynt: 6000 Graft - Dr. Cinik Emrah
« Yanıtla #1 : 04 Eylül 2019, 20:13:23 »
Buda Benim ilk etapta istediğim kendi çizdiğim ön saç çizgisi örnek olarak doktor beye göstermiştim resim olarak

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Eylül 2019, 20:15:29 »
hocam ekimden sonra resimleri yüklermisin? sakaldan 1700 graft sadece alt taraftanmi aldi ?

pclion

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 04 Eylül 2019, 20:16:39 »
Ekimden sonra Post OP

pclion

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 04 Eylül 2019, 20:18:20 »
hocam ekimden sonra resimleri yüklermisin? sakaldan 1700 graft sadece alt taraftanmi aldi ?
Evt hocam sakal altı yanlız benim sakalda göğüs de baya sağlamdı o yüzden Allah'a hamd olsun çok iyi çıktı, ekimden sonra resimleri yükledim 😊

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Eylül 2019, 20:29:27 »
bence senin yaptigin cizgi güzel degilmis zaten natürel durmuyormus. ekimin hayirli olsun bakalim nasil gelisecek

pclion

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 04 Eylül 2019, 20:30:28 »
bence senin yaptigin cizgi güzel degilmis zaten natürel durmuyormus. ekimin hayirli olsun bakalim nasil gelisecek

Tsk hocam içimi rahatlattınız  :)

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 04 Eylül 2019, 20:37:02 »
Buda Benim ilk etapta istediğim kendi çizdiğim ön saç çizgisi örnek olarak doktor beye göstermiştim resim olarak

Hocam yılların verdiği saçsızlığın intikamını almak istemişsin ama dr. İzin vermemiş 😂😂

Bence çok iyi bi çizim olmuş doktorun ki, umarım güzel sonuç gelir.

pclion

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 04 Eylül 2019, 20:40:36 »
Hahaha gülmekten ekilen graftlar çıkacak dur  ;D teşekkür ederim hocam :))

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Eylül 2019, 20:49:08 »
Kaşlara kadar indirmeliydin çizgiyi o az olmuş:))  neyseki doktor sana uymamış Allah muhafaza uyanada denk gelebilirdin. Hayırlı olsun  saç ekimin kardeşim
Global Moderator

pclion

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 04 Eylül 2019, 20:57:57 »
Kaşlara kadar indirmeliydin çizgiyi o az olmuş:))  neyseki doktor sana uymamış Allah muhafaza uyanada denk gelebilirdin. Hayırlı olsun  saç ekimin kardeşim

Gerçekten çok teşekkür ederim ekimden sonra saç çizgimden dolayı gerçekten depresyona girmiştim hayal kırıklığına uğradım, amma tecrübeli kişilerden yorum aldıkça içim rahatlıyor
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2019, 21:12:00 Gönderen: pclion »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 6000 Graft - Dr. Cinik Emrah - Body Hair Transplant
« Yanıtla #11 : 04 Eylül 2019, 21:17:35 »
Saç çizgin dökülme alanına göre bana göre fazla bile ilerde olmuş

Eger senin istediğin gibi bir çizgi olsa idi yanlış anlama ama maymuna dönerdin:) o zaman bunalım nasıl olur görürdün .

Gene ileride sayılır bu çizgi
Global Moderator

Kell Bill

• Full Member
Ynt: 6000 Graft - Dr. Cinik Emrah - Body Hair Transplant
« Yanıtla #12 : 04 Eylül 2019, 21:36:07 »
Dostum öncelikle hayırlı olsun. Saçına gelince
çok sanşlı olduğunu belirtmek istiyorum gerçekten doktor sana uysaydı hintelin dediği gibi maymunlar cehennemindekiler gibi olurdun paçayı iyi yırtmışsın

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 04 Eylül 2019, 21:44:18 »

Çoğu kişi yılların vermiş olduğu açıklıktan sıkıldığı için bu şekilde bu saç ön çizgisi istiyor bana sorarsanız aynı bende bu arkadaşın çizdiği çizgi gibi alın çizgisi isterim ama forumda edindiğim tecrubelere dayanarak saç ön çizgisini geriden almak daha doğal olur,daha estetik görünür gibi yaklaşımlar var ve artık bende ikna oldum gibi ama biraz şaşkınlıkla beraber ikna oldum .... misal ben aynaya baktığımda geniş alnımdan hazzetmiyorum dönor bölgemde iyi daraltabildiğim kadar daraltmak istiyorum tabii frontal kas'ın müsade ettiği yere kadar yani bana göre alın ne kadar dar ise o kadar iyi bi ekim hissi var.
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 04 Eylül 2019, 21:57:07 »
Yav başkan sesli güldüm ne adamsın🤣🤣
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Facebook Twitter Instagram