Gönderen Konu: 6000 GREFT - DR. CINIK Emrah - Body Hair Transplant 03.09.19  (Okunma sayısı 17239 defa)

KaiserSS

• Hero Member
Ynt: 6000 Graft - Dr. Cinik Emrah - Body Hair Transplant
« Yanıtla #15 : 04 Eylül 2019, 21:58:41 »
Kardeş Allahtan çizgine müdahale edilmiş bu tip daha güzel olmuş, hayırlı olsun, biotin takviyesine başla, kafayı koru, soğuk suyla yıka, Allahın izniyle devam

lkmn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 04 Eylül 2019, 23:02:39 »
Hocam valla gözlerimden yaş geldi gülmekten. Çizim fenaymış. Bence Hoca büyük depresyondan kurtarmış seni. Güzel bi Ekim olmuştur inşallah. Greft sayısı iyi, Ekim çizgisi de gayet doğal umarım çok çok iyi bi sonuç alırsın.

pclion

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 04 Eylül 2019, 23:50:41 »
Hocam valla gözlerimden yaş geldi gülmekten. Çizim fenaymış. Bence Hoca büyük depresyondan kurtarmış seni. Güzel bi Ekim olmuştur inşallah. Greft sayısı iyi, Ekim çizgisi de gayet doğal umarım çok çok iyi bi sonuç alırsın.

Ahaha hocam eyvallah hiç sorma arkadaşların yorumlarını okudukça bende gülüyorum  ;D

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 05 Eylül 2019, 00:43:03 »
kardeş temple point denen( yan öndeki çıkıntılar) yerden direk düz çizgi istemişsin sen. Bence çok önde bile olmuş saç çizgin direk ergenlik çizgini çizmiş hoca senin. Ama vücut kılları sağlam galiba sıkıntı yaşamazsın

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 05 Eylül 2019, 01:21:59 »
Ön çizgiyi sana bırakmamakla hayatını kurtarmış adam. :) Burnuna iniyormuşsun az daha. Ekimin hayırlı olsun.

pclion

• Jr. Member
  • **
Ynt: 6000 Greft - Dr. Cinik Emrah - Body Hair Transplant
« Yanıtla #20 : 05 Eylül 2019, 02:14:33 »
Arkadaşlar ilk haftadayim ve boynumda ki şişirme yastık ile Sırt üstü yatmakta zorlanıyorum herhangi önerisi olan varsa sevinirim

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 05 Eylül 2019, 02:47:58 »
Arkadaşlar ilk haftadayim ve boynumda ki şişirme yastık ile Sırt üstü yatmakta zorlanıyorum herhangi önerisi olan varsa sevinirim
valla kardeşim ben kabukları dökene kadar adam akıllı uyuyamadım yani çözüm önerisi maalesef yok. En azından şişme yastık yerine normal yastık kullanabilirsin ama kesinlikle sırt üstü yatman lazım

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 05 Eylül 2019, 10:15:48 »
Koltuk veya çekyay başlığına bir yastıkla sırt üstü devam
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 6000 GREFT - DR. CINIK Emrah - Body Hair Transplant
« Yanıtla #23 : 05 Eylül 2019, 10:20:20 »
En güvenlisi yolcu yastığı kafanı hareket ettirmeni engeller uyurken
Global Moderator

pclion

• Jr. Member
  • **
Ynt: 6000 GREFT - DR. CINIK Emrah - Body Hair Transplant
« Yanıtla #24 : 05 Eylül 2019, 11:04:39 »
En güvenlisi yolcu yastığı kafanı hareket ettirmeni engeller uyurken

Aynen ondan verdiler maaf oldum uyuyamıyorum amma 4 gün kaldı 😁  şimdi birazdan ilk yıkama için beni almaya gelecekler :))

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
Ynt: 6000 Graft - Dr. Cinik Emrah
« Yanıtla #25 : 05 Eylül 2019, 11:17:06 »
Hocam yılların verdiği saçsızlığın intikamını almak istemişsin ama dr. İzin vermemiş 😂😂

Bence çok iyi bi çizim olmuş doktorun ki, umarım güzel sonuç gelir.

Allah korumus, izin vermemis hoca  ;D Kardes hayirli olsun cok iyi gorunuyor cizgin.

pclion

• Jr. Member
  • **
Ynt: 6000 Graft - Dr. Cinik Emrah
« Yanıtla #26 : 05 Eylül 2019, 11:58:44 »
Allah korumus, izin vermemis hoca  ;D Kardes hayirli olsun cok iyi gorunuyor cizgin.

Çok teşekkür ederim gerçekten sizlerin sayesinde içim rahatladı...

O değilde şimdi resim çektim zoom yaptım ve azda olsa bazı kanallar açılmış amma ekilmemiş ztn galiba tam 6000 grefte 6000 kanal açmak çok zor gibi fazladan kanal açılmış olabilirmi ortalama

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 05 Eylül 2019, 12:30:41 »
kardeş temple point denen( yan öndeki çıkıntılar) yerden direk düz çizgi istemişsin sen. Bence çok önde bile olmuş saç çizgin direk ergenlik çizgini çizmiş hoca senin. Ama vücut kılları sağlam galiba sıkıntı yaşamazsın

Şakaklar daha güzel olabilirdi bence çizgi konusunda bu klinik biraz daha kendini geliştirmeli kafa yapısına daha oturaklı daha estetik çizgilere önem verilmeli
Global Moderator

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 05 Eylül 2019, 13:04:20 »
Şakaklar daha güzel olabilirdi bence çizgi konusunda bu klinik biraz daha kendini geliştirmeli kafa yapısına daha oturaklı daha estetik çizgilere önem verilmeli

kliniği genel olarak bilmiyorum ama bu ekimde bence yapabileceği en agresif çizgiyi yapmışlar. yanlara dokunamazlar çünkü arkadaşın yanlar seyrek sırıtır çok. Önde kendi azıcık saçınıda dahil edip olabilecek en agresif çizgiyi çizmişler bence.

Ben olsam çizgiyi biraz daha v şeklinde şakaklar daha açık yapardım, çünkü ekim alanı çok büyük ne kadar küçültebiliyorsak iyidir.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 6000 GREFT - DR. CINIK Emrah - Body Hair Transplant 03.09.19
« Yanıtla #29 : 05 Eylül 2019, 13:11:07 »
Evet dar bir çizgi daha doğru olurdu tabi arkadaş çok sıra dışı ileride bir çizgi istemiş 3 yaşında çocuk da bile bu kadar ileride çizgi yok :) ondan mı orta yolu buldular acaba

Facebook Twitter Instagram