Gönderen Konu: Ekim için biraz beklemelimi yoksa tam zamanı mi  (Okunma sayısı 2367 defa)

Demonof

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim için biraz beklemelimi yoksa tam zamanı mi
« : 04 Eylül 2019, 19:52:49 »
Merhaba arkadaşlar saç ekimi yaptırmaya karar verdim ve bir kaç yıldır forumu takip ediorm ve bu forum sayesinde ekim yapacağım yere karar verebildim ismini vermek istemiorm reklam olmasın merak ettiğim konu yaş 25 genetik dökülme var fotoğraflarda 20 yasında ve son halimin goruntuleri var biraz nemli saçlar ama olsun 1 aydır proscara başladım 4 e yada 3 e böluyorum ilginctir yan etki yapmadı ve saçlarıni hergun yıkıyan biri oldugum için fark edebiliorm dökulme gercekten azaldı gibi daha erken biliorm ama eskisi gibi dökülmüyor neyse uzatmıyım düşüncem ekim yapıp proscar desteğini 30 yaşıma kadar sürdürüp bırakmak sizce doğru bir kararmi fikirlerinizi merak ediorm bu arada saçımi açıklığı belli etsin diye geriye taradım

emin43

• Sr. Member
Ynt: Ekim için biraz beklemelimi yoksa tam zamanı mi
« Yanıtla #1 : 04 Eylül 2019, 20:07:24 »
Kerdeşim enseden foto var mı? O zaman yorum yapılabilir

Demonof

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Eylül 2019, 20:17:19 »
Kerdeşim enseden foto var mı? O zaman yorum yapılabilir

Demonof

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Eylül 2019, 20:18:22 »
Dönör bölgem bu şekilde

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 04 Eylül 2019, 20:24:00 »
Kardeşim kafanız nw6 kadar gidecek , resimde gösterdiğim yerler kalacak sadece , siz bu yaşta belli bi şekilde saç kaybı yaşamışsınız ekim yapabilirsiniz ve dediğiniz gibi finasla kendi saçlarınızı korumak gerekiyor

Demonof

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Eylül 2019, 20:31:32 »
Kardeşim kafanız nw6 kadar gidecek , resimde gösterdiğim yerler kalacak sadece , siz bu yaşta belli bi şekilde saç kaybı yaşamışsınız ekim yapabilirsiniz ve dediğiniz gibi finasla kendi saçlarınızı korumak gerekiyor
  eyvallah saolasın

Demonof

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 04 Eylül 2019, 20:41:31 »
Merak ettiğim bir konu daha var forumda pek detayli bilgi bulamadım bu konu ile ilgili.görüş ayrılığı var cünku seyrek olan saçlarin arasına ekim yapılması oradaki saçlara zarar verirmi veya dogal yapısını bozarmı ?

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 04 Eylül 2019, 20:48:27 »
Merak ettiğim bir konu daha var forumda pek detayli bilgi bulamadım bu konu ile ilgili.görüş ayrılığı var cünku seyrek olan saçlarin arasına ekim yapılması oradaki saçlara zarar verirmi veya dogal yapısını bozarmı ?
Eğer ekimden 2 ay önce finas kullanırsan hayır zarar vermez , zarar böyle oluyo : ince telli olan ve gelecekte dökülen saçların şok oluyo ve gidiyor onun için finas o saçları güçlendiriyo ve dökülmesini engeliyo , doğal yapısınada hiç bir etki etmez ekim eğer doğru ve düzgün yerde yaparsan

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Eylül 2019, 21:00:05 »
hocam bunun en iyi cevabını ekim yaptıran arkadaşlar verir diğer arkadaşlar da tecrübelerini yazarsa iyi olur ben ekim yaptırmış birisi olarak seyrek yerlere yapılan sıkılaştırma ekimlerinde saçlar zarar görmüyor çıkıyor ama ilk 2 aylık süreçte zayıflıyor ondan sonra terkardan normale dönüyor  tabi bu dediğim saçların çok incelmemiş zayıflamamış olması gerek sizin fotograflarınıza bakıldığında orda ki saçlar zayıflamış göürünüyor proscar kullanmanız mantıklı diğer türlü ekim yapılırsa o saçlar gidebilir

Demonof

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Eylül 2019, 21:11:41 »
hocam bunun en iyi cevabını ekim yaptıran arkadaşlar verir diğer arkadaşlar da tecrübelerini yazarsa iyi olur ben ekim yaptırmış birisi olarak seyrek yerlere yapılan sıkılaştırma ekimlerinde saçlar zarar görmüyor çıkıyor ama ilk 2 aylık süreçte zayıflıyor ondan sonra terkardan normale dönüyor  tabi bu dediğim saçların çok incelmemiş zayıflamamış olması gerek sizin fotograflarınıza bakıldığında orda ki saçlar zayıflamış göürünüyor proscar kullanmanız mantıklı diğer türlü ekim yapılırsa o saçlar gidebilir
proscara başlamam iyi oldu ozmn desene kasımda ekim inşallah ozamana kadar saçlar güçlenir bu dertten bir kurtulsam varya öyle bir saç varki hergün yıkayıp şekil vermem gerekiyor sabah işe gitcem veya önemli bir yere elektirik kesik olumca psikolojim bozuluor resmen sinir krizi geçiriorm allah bu durumu kimseye yaşatmasın 😂

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 04 Eylül 2019, 23:55:07 »
proscara başlamam iyi oldu ozmn desene kasımda ekim inşallah ozamana kadar saçlar güçlenir bu dertten bir kurtulsam varya öyle bir saç varki hergün yıkayıp şekil vermem gerekiyor sabah işe gitcem veya önemli bir yere elektirik kesik olumca psikolojim bozuluor resmen sinir krizi geçiriorm allah bu durumu kimseye yaşatmasın 😂
hocam inşallah emin ellerde güzel sonuç alırsınız o psikolojiyi biliriz ektirdikten sonra ki süreç sabır gerektiriyor ama yavaş yavaş netice almaya başlayınca onun mutluluğu tarif edilemez :)

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 05 Eylül 2019, 23:09:49 »
Eğer ekimden 2 ay önce finas kullanırsan hayır zarar vermez , zarar böyle oluyo : ince telli olan ve gelecekte dökülen saçların şok oluyo ve gidiyor onun için finas o saçları güçlendiriyo ve dökülmesini engeliyo , doğal yapısınada hiç bir etki etmez ekim eğer doğru ve düzgün yerde yaparsan

aynen katılıyorum tam isabet bir yorum olmuş.
birde şöyle bir şey var sık olan yerlere ekim yapıldığı zaman o ekilen saçlar çıkmıyor finansın bunların çıkmasına faydası varmı acaba ??

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 06 Eylül 2019, 00:48:05 »
Bence çok uygunsun, fin desteği ile devam edeceksen hiç bekleme derim zaten üst bölgede giden gitmiş

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Eylül 2019, 13:27:12 »
Çok fazla incelmiş tüy fazına inmiş saç teli var kafanda bu da Dht nin çok etkili olduğunu gösterir

Donör iyi ama saç ektirebirsin ama kendi saçlarından kayıp devam edicek
Global Moderator

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 06 Eylül 2019, 19:53:17 »
Çok fazla incelmiş tüy fazına inmiş saç teli var kafanda bu da Dht nin çok etkili olduğunu gösterir

Donör iyi ama saç ektirebirsin ama kendi saçlarından kayıp devam edicek
Saç mı kalmış sanki abi bence ektirsin direk beklemesine hiç gerek yok..

Facebook Twitter Instagram