Saç Ekimi Sonuçları
mavi serum popüleritesini yavaş yavaş yitiriyor millet sanırım bezdi olan saçınıda kaybetti çoğu kişi ekimcilerin işi iyice zorlaştı.
Kardeş ben de ara ara konuna yazıyordum. Ben de uraw kullanıcısıyım, dediğin gibi başlarda saçlara hacim kazandırdı iyi dedim gelişme var. ama şimdi 3. şişedeyim olduğu yerde sayıyor hatta sanki eski haline dönmüş gibi hissediyorum. Dökülme yok ama çıkan saç falan da yok hikaye yani. Merdiven altı mavi serumlar sanırım işe yarıyor ama saçı 3 numaraya vurur gezerim daha iyi onu kafama süreceğime. Yani arkadaşlar ben de denedim ama sonuç hüsran. Almayın paranıza yazık.
Mavi serumlarınında, yeşil serumlarınında, kırmızk serumlarınında, beyaz serumlarınında ixirlerininde taaaaaaaaaa
bunların içinden hrt ilaçları bile çıkabilir. fda onaylı finasteridden korkup bu ilaçlara bulaşmak da ayrı bi hayret edici mesele.
Ben o dedıklerınızı bile bilmiyorum. Çevremde kullanan olunca 1 aydakı gelişimi görünce insanın gözü kararıyor. 3 ay efsane havaya sokuyor adamı 😊. Yalnız buraadakı vatandasların acayıp bilgisi var dermotologtan daha bılgılı cogu şöyle bir gezındımde abboew neler neler. Ben sadece su ilac bı halta yarayacakmı bı abımızın istegı uzerıne burada paylasıma baslamıstım. Hayaller kım kardasian, Gerçekler Bülent Ersoy oldu. Bıdaha ingiliz kraliyet ailesindeki kel prens nezaman sacını cıkarır ozaman bırseylere ınanmaya baslarım ama suan oda kel gerısı hıkaye demekki