Senin kaç ay oldu. Çevremdeki bir arkadasta gelişim durdu mesela kullandıgı halde düzenli geriye dönüş basladı gelişim görmüyor birde tekrar dokulme basladı dedi. Ondada ilk zamanlar muhtesemdı. 3 ay ozellikle şimdilerde oda memnun degıl. Urawa gitti bu son ilaçlarda sorunmu var diye ona sımdı baska bırsey vermısler tarakta kullanma sakın sac cıkısın olmus bıdaha tarak kullanma demısler bende artık ilgilenmediğim için.nasıl bır ilac diye sormadım ben onda. Detay ogreneyım dur
Ben zaten saç ektirmiş biriyim hatta forumda konu başlığım da var baştan sonra. Ekim sonrası tepeler seyrek cılız kalmıştı. Beni rahatsız ettiği için bir ekim daha düşünüyordum ama fiyatlar uçmuş gitmiş bütçem el vermediği için ektirmedim bir daha , ta ki bu mavi serumu görene kadar. İki kişiye bire bir şahit oldum gelişimine öncesi sonrasına, bir de senin gelişimini görünce deneyim dedim işte başladım ben de.
Valla ilk halime göre epey gelişme var. tepe bölgemdeki saçlar cılızdı çok hacimsizdi yani dolgun görünmüyordu, serumu 3 aydır kullanıyorum saçlara hacim kazandırdı böylece daha dolu bir görüntü oldu.
He saç çıkardı diyemem belki ufaktan çıkıyodur ama bunu gözlemleyemedim ben. 6 ay kadar kullanmayı düşünüyorum sonra haftada 2 ye falan düşürür bırakırım. Hatta geçen gün seruma başladığım hafta saçları 2 numaraya vurduğum bir fotoğrafa denk geldim cidden epey fark etmiş şimdi bakınca. İşe yaramıyor değil ama sonrası ne olur bilmiyorum. Bende dökülme falan veya bir yan etkisi yok çok şükür.